GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Θέση ζεστάματος (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=18824)

vpentza 25-03-2011 22:34

Απάντηση: Θέση ζεστάματος

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από theofiloskatsipanos ( 345442)
ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΛΥ, το εχω ακουσει οτι το καλυτερο είναι να ζεστενεται σε πορεια σε χαμιλες στροφεσ αλλα την μπεμπα την εχω σε κλειστο παρκινκ και για να βγει εξω εχει μια καλη ανειφορα οποτε αν είναι κρυα εκει μαλλον θα ζοριστη :hmmm:

και 1200 κατέχω, και ανηφόρα έχω για να τη βγάζω έξω κάθε μέρα....
ζεσταίνεται όσο βάζω το κράνος..
δεν μασάει

CPretenteriS 25-03-2011 22:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 345529)
και 1200 κατέχω, και ανηφόρα έχω για να τη βγάζω έξω κάθε μέρα....
ζεσταίνεται όσο βάζω το κράνος..
δεν μασάει

Παρομοίως !! ;)

vpentza 25-03-2011 22:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 345531)
Παρομοίως !! ;)

εμένα πάντως μου ζητάει να τη ξανακατεβάσω κάτω για να έχει την ευκαιρία να ξανανέβει....:D:D:D

CPretenteriS 25-03-2011 22:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 345534)
εμένα πάντως μου ζητάει να τη ξανακατεβάσω κάτω για να έχει την ευκαιρία να ξανανέβει....:D:D:D

:D :D

vpentza 25-03-2011 22:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 345538)
:D :D

μουγκρί σου λέω......σαν τα τσοπανόσκυλα του tsompanis....η δική μου είναι στο κίνημα : Δεν μασάω, Δεν μασάω....:D:D

saitman 25-03-2011 23:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από FANISGS ( 345500)
αυτο με το πλαγιο σταντ ειναι μεγαλος μυθος συμφωνα με τα λεγομενα εξουσιοδοτημενου συνεργειου στην κρητη.δεν υπαρχει κανενα προβλημα παντα με βαση τα λεγομενα του μηχανικου.

οταν θα ξαναβρεθουμε θα στο αποδειξω!

NLS 25-03-2011 23:38

Καμία σημερινή μηχανή ή αυτοκίνητο δεν θέλει ζέσταμα.
Έχω βάλει μπρος και έχω φύγει άνετα και με -10.
Τα μοτέρ με ψεκασμό ξέρουν μόνα τους τι να κάνουν.
Απλά δεν θέλει ζόρια μέχρι να ζεσταθεί 2-3 γραμμούλες (δηλ. καμιά 500αριά μέτρα άντε ένα χιλιόμετρο).

Όσο για το πλάγιο σταντ πρόβλημα δεν είναι αλλά και καλό δεν είναι. Στο πλαϊνό σταντ η μηχανή θα κάψει λάδια την ώρα που βάζεις μπρος. Μετά αφού πάρει το μοτέρ θα πάει το λάδι όπου πρέπει έτσι κι αλλιώς. That's all. Απλά λοιπόν "καλό είναι" να βάζεις μπρος με τη μηχανή στο κεντρικό ή πάνω της.

Εγώ σε 4 χρόνια έχω συμπληρώσει 2 φορές λάδι, τη μια μάλιστα ήξερα ακριβώς πότε το έκαψα και πως.

theofiloskatsipanos 26-03-2011 19:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 345505)
Τα 1200 κυβικά φίλε μου βγάζουν οποιαδήποτε ανηφόρα με τις στροφές στο ρελαντί!
Διάβασε το μάνιουαλ τι λέει και προς Θεού, ποτέ ζέσταμα για να ξεκινήσεις εν έτει 2011. Αν ήταν 1930 το συζητάγαμε...;)

:)
Ναι έχεις δίκιο η αλήθεια είναι ότι και εγώ όταν την πείρα ( πριν πέντε μίνες) μου έκανε φοβερή εντύπωση ότι με ελάχιστο γκάζι ανέβαινα την συγκεκριμένη ανηφόρα , σε αντίθεση με ένα storm που είχα που το ήθελα το γαζάκι του
Ευχαριστώ :)

dimalx 29-03-2011 19:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 345544)
Καμία σημερινή μηχανή ή αυτοκίνητο δεν θέλει ζέσταμα.
Έχω βάλει μπρος και έχω φύγει άνετα και με -10.
Τα μοτέρ με ψεκασμό ξέρουν μόνα τους τι να κάνουν.
Απλά δεν θέλει ζόρια μέχρι να ζεσταθεί 2-3 γραμμούλες (δηλ. καμιά 500αριά μέτρα άντε ένα χιλιόμετρο).

Όσο για το πλάγιο σταντ πρόβλημα δεν είναι αλλά και καλό δεν είναι. Στο πλαϊνό σταντ η μηχανή θα κάψει λάδια την ώρα που βάζεις μπρος. Μετά αφού πάρει το μοτέρ θα πάει το λάδι όπου πρέπει έτσι κι αλλιώς. That's all. Απλά λοιπόν "καλό είναι" να βάζεις μπρος με τη μηχανή στο κεντρικό ή πάνω της.

Εγώ σε 4 χρόνια έχω συμπληρώσει 2 φορές λάδι, τη μια μάλιστα ήξερα ακριβώς πότε το έκαψα και πως.

δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα λές. ανάλογα πάντα με την θερμοκρασία του λαδιού. αν είναι έξω η μηχανή και έχει 4 βαθμούς θέλει λίγο ζέσταμα έστω 2-3 λεπτά και μετά δρόμο σιγα σιγά μέχρι 3000 στροφές.
όταν ακουσεις μηχανή να πέρνει μπροστά με κρύο λάδι και να χτυπάνε οι βαλβίδες θα καταλάβεις!

dimalx 29-03-2011 19:36

το ότι η μηχανή είναι σε πλάγια θέση κατα την εκκίνηση δεν πάιζει ρόλο. βαλτην μπροστά και κασπλα (αν πέρνει)...οι αναρροφήσεις των αντλιών είναι χαμηλά στο κάρτερ οπότε με το που βάλεις μπροστά αναρροφούν και καταθλίβουν κανονικά. βέβαια πάντα όταν σταματάς και σβήνεις την μηχανή καλό είναι πρωτού την βάλεισ στο σαντ να την κρατήσεις κάθετα για 3 λεπτά να κατέβουν τα λαδάκια και αυτό για να μην δείς πολύ μπλέ καπνό κατά την επόμενη εκκίνηση. αυτό γίνετε γιατί όταν την σβήνεις και την βάζεις στο πλάγιο στάντ, μικρή ποσότητα λαδιού που υπάρχει πίσω από το ελατήριο λαδιούμ, περνάει στο χώρο καύσης και στην εκκίνηση καίγετε.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:58.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!