![]() |
Απάντηση: Μου ήρθε ο ‘υιός’ με UPS
Η λύση είναι να έχετε έναν ξεχωριστό δίσκο για το λειτουργικό σας και τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε πιο συχνά, κατα προτίμηση SSD, και να φυλάτε τα αρχεία σας σε ξεχωριστούς δίσκους..
Ετσι, αν είστε τόσο απρόσεκτοι που κολλήσετε ιό, (γιατί κατά τη γνώμη μου θέλει προσπάθεια) το πολύ πολύ να κάνετε ενα φορμάτ και ο υπολογιστής σας είναι πάλι καινούριος και γρήγορος... Εγώ δεν έχω antivirus και εδώ και καιρό δεν έχω κολλήσει κάτι...Κάνω ένα φορμάτ το χρόνο περίπου, όταν καταλάβω ότι ο υπολογιστής γκρινιάζει, πάει πιο αργά, αυτό κυρίως απο 'ουρές' που αφήνουν απεγκατεστημένα προγράμματα, από cookies, κτλ... |
Απόσπασμα:
:cool: |
εγω εχω LINUX εδω και δυο χρονια.οπου βρω εμαιλ που νομιζω οτι θα εχει ιο παταω επιτηδες επανω και μου κλανει τα ξερετε...και τον ιο απο το facebook ανοιξα και τον ειδε σαν αρχειο word.:D:D:D:D
|
Απόσπασμα:
+1200!!!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
(μην ψάχνετε για πανάκεια, τι το διαφορετικό μπορεί να έχει ένα λειτουργικό για να είναι απρόσβλητο?) |
Απόσπασμα:
Λογικότατο μιας και ο ιός είναι φτιαγμένος για windows, αντίστοιχα ιός φτιαγμένος για μακ, στα windows δεν κάνει τπτ. Δεν αναγνωρίζονται τα εκτελέσιμα και οι ρουτίνες. Ο μόνος πραγματικά τρόπος να είσαι απολύτως ασφαλής χωρίς antivirus είναι να σηκώνεις το όποιο λειτουργικό σε ram. |
Απόσπασμα:
Τεσπα, έχει το κατιτίς του. |
Απόσπασμα:
Όπως αγαπάτε, δεν χαλάω καρδιές εγώ :D:D:D |
ΧΡΗΣΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ :sm7::sm7:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:31. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!