GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=43)
-   -   Μου ήρθε ο ‘υιός’ με UPS (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=18996)

Capitain 31-03-2011 17:26

Απάντηση: Μου ήρθε ο ‘υιός’ με UPS

Η λύση είναι να έχετε έναν ξεχωριστό δίσκο για το λειτουργικό σας και τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε πιο συχνά, κατα προτίμηση SSD, και να φυλάτε τα αρχεία σας σε ξεχωριστούς δίσκους..
Ετσι, αν είστε τόσο απρόσεκτοι που κολλήσετε ιό, (γιατί κατά τη γνώμη μου θέλει προσπάθεια) το πολύ πολύ να κάνετε ενα φορμάτ και ο υπολογιστής σας είναι πάλι καινούριος και γρήγορος...
Εγώ δεν έχω antivirus και εδώ και καιρό δεν έχω κολλήσει κάτι...Κάνω ένα φορμάτ το χρόνο περίπου, όταν καταλάβω ότι ο υπολογιστής γκρινιάζει, πάει πιο αργά, αυτό κυρίως απο 'ουρές' που αφήνουν απεγκατεστημένα προγράμματα, από cookies, κτλ...

Albatros 31-03-2011 17:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaska ( 349102)
Προς όλους τους Μακουλάκηδες. Πλανιέστε πλάνην οικτρά αν νομίζετε ότι τα Μακ δεν προσβάλλονται από ιούς. Απλά μέχρι τώρα που ήταν μειονότητα κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί τους. Από τώρα κι έπειτα που έγιναν και τα μακ ΣΥΜΒΑΤΑ INTEL PLATFORM έχει να πέσει πολύ κλάμα.

:sm7::sm7:

Μειονότητα στο Ευρώπη,αλλά πλειονότητα στο Αμερική, απλά τα λειτουργικά των μήλων μεχρι τώρα έχουν ενσωματωμένα ισχυρα αντιβιοτικά...
:cool:

sakis0547 31-03-2011 18:20

εγω εχω LINUX εδω και δυο χρονια.οπου βρω εμαιλ που νομιζω οτι θα εχει ιο παταω επιτηδες επανω και μου κλανει τα ξερετε...και τον ιο απο το facebook ανοιξα και τον ειδε σαν αρχειο word.:D:D:D:D

Gazi 01-04-2011 08:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 349075)
Ενώ αν είχες mac?;)

+1200!!!!

aeriko 01-04-2011 08:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaska ( 349102)
Προς όλους τους Μακουλάκηδες. Πλανιέστε πλάνην οικτρά αν νομίζετε ότι τα Μακ δεν προσβάλλονται από ιούς. Απλά μέχρι τώρα που ήταν μειονότητα κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί τους. Από τώρα κι έπειτα που έγιναν και τα μακ ΣΥΜΒΑΤΑ INTEL PLATFORM έχει να πέσει πολύ κλάμα.

:sm7::sm7:

Με την προυπόθεση να έχεις εγκαταστήσει windows;)

vaska 01-04-2011 09:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 349789)
Με την προυπόθεση να έχεις εγκαταστήσει windows;)

όχι αγαπητέ μου, μια χαρά προσβάλλετε και το λέοπαρντ
(μην ψάχνετε για πανάκεια, τι το διαφορετικό μπορεί να έχει ένα λειτουργικό για να είναι απρόσβλητο?)

vaska 01-04-2011 09:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από sakis0547 ( 349260)
εγω εχω LINUX εδω και δυο χρονια.οπου βρω εμαιλ που νομιζω οτι θα εχει ιο παταω επιτηδες επανω και μου κλανει τα ξερετε...και τον ιο απο το facebook ανοιξα και τον ειδε σαν αρχειο word.:D:D:D:D

Λογικότατο μιας και ο ιός είναι φτιαγμένος για windows, αντίστοιχα ιός φτιαγμένος για μακ, στα windows δεν κάνει τπτ. Δεν αναγνωρίζονται τα εκτελέσιμα και οι ρουτίνες. Ο μόνος πραγματικά τρόπος να είσαι απολύτως ασφαλής χωρίς antivirus είναι να σηκώνεις το όποιο λειτουργικό σε ram.

aeriko 01-04-2011 09:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaska ( 349818)
όχι αγαπητέ μου, μια χαρά προσβάλλετε και το λέοπαρντ
(μην ψάχνετε για πανάκεια, τι το διαφορετικό μπορεί να έχει ένα λειτουργικό για να είναι απρόσβλητο?)

Μην αρχίσουμε τις αντιπαραθέσεις και για τα λειτουργικά συστήματα γιατί θα πλακώσουν οι "ορθόδοξοι" και δεν μας βλέπω καλά:sm7:
Τεσπα, έχει το κατιτίς του.

vaska 01-04-2011 09:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 349824)
Μην αρχίσουμε τις αντιπαραθέσεις και για τα λειτουργικά συστήματα γιατί θα πλακώσουν οι "ορθόδοξοι" και δεν μας βλέπω καλά:sm7:
Τεσπα, έχει το κατιτίς του.

Όπως αγαπάτε, δεν χαλάω καρδιές εγώ

:D:D:D

lepanto 01-04-2011 10:00

ΧΡΗΣΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ :sm7::sm7:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:31.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!