GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Χάνει το μπροστινό - gs dismiss rdc (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=19097)

marioman 03-04-2011 12:30

Απάντηση: Χάνει το μπροστινό - gs dismiss rdc

Τελικα....βιδα....mobile care, Τασος στο κεντρο Αθηνας, μακαρονι και 5€!
Φφφφ.....παλι καλα!

vasorfa 03-04-2011 14:41

ωραιος!

αντε τωρα,κανε καμια βολτα!!!:D

frits 03-04-2011 22:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από marioman ( 351375)
Τελικα....βιδα....mobile care, Τασος στο κεντρο Αθηνας, μακαρονι και 5€!
Φφφφ.....παλι καλα!

Πριν κανά δύο χρόνια είχα κάνει και εγώ επισκευή με μακαρόνι, αλλά όταν έπιασε καλοκάιρι σε ένα ταξίδι με πολύ ψηλές θερμοκρασίες άρχισε να χάνει ευτυχώς λίγο και δεν έμεινα στο πουθενά.

Φίλος λαστιχάς μου είπε ότι το μακαρόνι στις μηχανές είναι προσωρινή λύση γιατί το λάστιχο δεν έχει τον σκελετό που έχουν αυτά του αυτοκινήτου και μπορεί υπό προυποθέσεις να αρχίσει να χάνει όπως συνέβει σε μένα.

Η πιό σωστή λύση είναι να βγει το λάστιχο και να κολλήσει από μέσα...:)

Jefe 03-04-2011 22:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 351624)
Πριν κανά δύο χρόνια είχα κάνει και εγώ επισκευή με μακαρόνι, αλλά όταν έπιασε καλοκάιρι σε ένα ταξίδι με πολύ ψηλές θερμοκρασίες άρχισε να χάνει ευτυχώς λίγο και δεν έμεινα στο πουθενά.

Φίλος λαστιχάς μου είπε ότι το μακαρόνι στις μηχανές είναι προσωρινή λύση γιατί το λάστιχο δεν έχει τον σκελετό που έχουν αυτά του αυτοκινήτου και μπορεί υπό προυποθέσεις να αρχίσει να χάνει όπως συνέβει σε μένα.

Η πιό σωστή λύση είναι να βγει το λάστιχο και να κολλήσει από μέσα...:)

http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000204AE.gif

Jefe

lefteris-kal 06-04-2011 14:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από geolag ( 351117)
Ψάξε και για στραβωμένη ζάντα.Εγώ το έπαθα και έχανε όταν την είχα παρκαρισμένη από το βάρος της μηχανής

έχω το ίδιο πρόβλημα με την πίεση του μπροστινού. πήγα σε βουλκανιζατέρ, έγινε έλεγχος με το λάστιχο τοποθετημένο και δεν βρέθηκε διαρροή. στην συνέχεια ξεμονταρίστηκε το λάστιχο, έγινε έλεγχος και δεν βρέθηκε και πάλι τίποτα. προφανώς θα φταίει το ότι τη μηχανή την παρκάρω πάντα στο κεντρικό σταντ και όλο το βάρος είναι στον μπροστινό τροχό.;)
ο παν/λος μου είπε ότι δεν τους έχει έρθει κάτι σχετικό με πρόβλημα στις βαλβίδες. και αφού το πίσω είναι πάντα σε σταθερή πίεση μάλλον οφείλεται στο ότι δεν ακουμπάει στο έδαφος!
φιλάρα μου έφτιαξες την ημέρα :)

TEOSS 06-04-2011 18:22

Φίλε, όταν η μότο είναι στο κεντρικό (διπλό) σταντ ο μπροστινός τροχός που ακουμπά το έδαφος έχει απίστευτα μεγάλο βάρος …τόσο που το σηκώνεις εύκολα με το μικρό σου δάκτυλο! Δοκίμασε το μέχρι να σηκωθεί όλος ώστε να ακουμπήσει ο πίσω…εάν δεν τα καταφέρεις άλλαξε χέρι …εάν πάλι όχι, έχεις αδύναμο μικρό δακτυλάκι , δοκίμασε με τον μέσο ΄η τον δείκτη!!!
:sm7::sm7::sm7:

Εάν χάνει και από πού, θα το δεις βάζοντας τον τροχό σε σκάφη με νερό , γίνεται εύκολα και χωρίς να τον βγάλεις.;);)

lefteris-kal 08-04-2011 09:19

[QUOTE=TEOSS;353854]Φίλε, όταν η μότο είναι στο κεντρικό (διπλό) σταντ ο μπροστινός τροχός που ακουμπά το έδαφος έχει απίστευτα μεγάλο βάρος …τόσο που το σηκώνεις εύκολα με το μικρό σου δάκτυλο! Δοκίμασε το μέχρι να σηκωθεί όλος ώστε να ακουμπήσει ο πίσω…εάν δεν τα καταφέρεις άλλαξε χέρι …εάν πάλι όχι, έχεις αδύναμο μικρό δακτυλάκι , δοκίμασε με τον μέσο ΄η τον δείκτη!!!

Εάν χάνει και από πού, θα το δεις βάζοντας τον τροχό σε σκάφη με νερό , γίνεται εύκολα και χωρίς να τον βγάλεις.;);)[/QUOT

φίλε TEOSS, ο τροχός βγήκε, φουσκώθηκε πολύ μπήκε σε λεκάνη με νερό και δεν έδειξε τίποτα. στην συνέχεια βγήκε το λάστιχο έγινε έγχος ζάντας και ελαστικού, ξανατοποθετήθηκε και πάλι τα ίδια. το μπροστινό συνεχίζει να χάνει, το πίσω καθόλου. από εκεί και πέρα σηκώνω τα χέρια ψηλά. η μόνη παρηγοριά μου είναι να σκεφτώ ότι φταίει ο τρόπος στάθμευσης.
Αλλά και πάλι δεν με χαλάει να βάζω κάθε 2 εβδομάδες 0,2 bar στο λάστιχο και να γράψω την όλη υπόθεση στα παπάρια μου:sm7:
υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στη ζωή να με απασχολούν.
thank's ;);)

TEOSS 08-04-2011 18:43

0,2 bar σε 2 βδομάδες??? Δηλαδή 0,1 bar σε μια βδομάδα!!! Δηλαδή 1 φουσκάλα το 5λεπτο!!! Γι αυτό δεν έδειξε τίποτα το μπάνιο…η διαρροή είναι ελάχιστη.! :):):)
Η θέση στάθμευσης δεν έχει βέβαια καμία συμμετοχή σε αυτό, ιδίως στο κεντρικό σταντ το βάρος στον τροχό είναι ελάχιστο…
;)

vasorfa 10-04-2011 01:02

[quote=lefteris-kal;355218]
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 353854)
Φίλε, όταν η μότο είναι στο κεντρικό (διπλό) σταντ ο μπροστινός τροχός που ακουμπά το έδαφος έχει απίστευτα μεγάλο βάρος …τόσο που το σηκώνεις εύκολα με το μικρό σου δάκτυλο! Δοκίμασε το μέχρι να σηκωθεί όλος ώστε να ακουμπήσει ο πίσω…εάν δεν τα καταφέρεις άλλαξε χέρι …εάν πάλι όχι, έχεις αδύναμο μικρό δακτυλάκι , δοκίμασε με τον μέσο ΄η τον δείκτη!!!

Εάν χάνει και από πού, θα το δεις βάζοντας τον τροχό σε σκάφη με νερό , γίνεται εύκολα και χωρίς να τον βγάλεις.;);)[/QUOT

φίλε TEOSS, ο τροχός βγήκε, φουσκώθηκε πολύ μπήκε σε λεκάνη με νερό και δεν έδειξε τίποτα. στην συνέχεια βγήκε το λάστιχο έγινε έγχος ζάντας και ελαστικού, ξανατοποθετήθηκε και πάλι τα ίδια. το μπροστινό συνεχίζει να χάνει, το πίσω καθόλου. από εκεί και πέρα σηκώνω τα χέρια ψηλά. η μόνη παρηγοριά μου είναι να σκεφτώ ότι φταίει ο τρόπος στάθμευσης.
Αλλά και πάλι δεν με χαλάει να βάζω κάθε 2 εβδομάδες 0,2 bar στο λάστιχο και να γράψω την όλη υπόθεση στα παπάρια μου:sm7:
υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στη ζωή να με απασχολούν.
thank's ;);)

φιλαρακι,η υποθεση σου βγαχει ματι......!!!

καποιο απο τα πλαινα τριχιδισ του ελαστικου,εχουν καβσλησει την ζαντα!!

ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα....το παροθσιαζει MONO οταν ειναι για πανω απο2 με 3 μερες παρκαρισμενη......:rolleyes::cool:

lefteris-kal 10-04-2011 17:44

ρε παιδιά σας λέω το λάστιχο ξεμονταρίστηκε και ξανακάνει τα ίδια.
πάντως δεν με απασχολεί, το συνήθισα πιά:rolleyes:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:49.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!