GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Michelin ANAKEE ή scorpion pirelli ;;;;; (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=19384)

Sakis 11-04-2011 21:19

Απάντηση: Michelin ANAKEE ή scorpion pirelli ;;;;;

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από N4pSt3R ( 358102)
Εγώ μετά από λίγο ψάξιμο έβαλα τα Dunlop TR91 και μου άρεσαν πάρα πολύ!Δοκιμές έγινα στο κέντρο τις Θεσσαλονίκης που δεν μου γλίστρισανε και στην εκδρομή της Ροδόπης όπου ήταν πολύ καλά και στην άσφαλτο αλλά και στο χωματάκι που είχαν οι δρόμοι εκεί!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από dim ( 358152)
Aπό το Σάββατο φοράω τα DUNLOP TR-91.Το λάστιχο δεν παίζεται.Είναι κορυφαίο και θα το καταλάβεις όταν θα μπεις στην πρώτη στροφή.Απλά θα σε βάλει μόνο του!Τα προηγούμενα ήταν τα ANAKEE αλλά θεωρώ ότι τα DUNLOP είναι σκάλες ανώτερα.

Τα λάστιχα δεν παίζονται, σε χώμα και εκτός πόλης στεγνό ή βρεγμένο.
Για μέσα στην πόλη... απλά γλυστράνε σχεδόν όλα:(

paschalis 11-04-2011 21:23

Ωρε πανηγυρι γνωμης!!!!
Εγω ειχα αυτα και τα αλλα μην τα παρεις ειναι σκληρα και θα γλυστρανε αλλα και ###### μη βαζεις ειναι η μηχανη βαρια και λαστιχαρει ενω τα τακουνατα που ειχε ο φιλος ηταν σβυστρες και κρατουσαν αλλα πολλα λεφτα λιγα χιλιομετρα ρε συ κι ο ξαδερφος απο την αλλη πολη ουτε να τα δει δε θελει...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ:)

Ακιs 11-04-2011 21:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Sakis ( 358158)
Κάνεις λάθος φίλε μου , όλα είναι θέμα κάκιστης ποιότητας ασφαλτοτάπητα που έχουμε μέσα στις πόλεις:)

Θα συμφωνησω απολυτα με τον σακη και θα πω οτι στα varadero που ειχα παντα εβαζα anakee.Το anakee 1 ομολογουμενως δεν ηταν πολυ καλο λαστιχο αλλα το anakee 2 ηταν εκπληκτικο λαστιχο με γρηγορο ζεσταμα αλλα και ελαφρως μειωμενη διαρκεια.Αυτα ομως για το varadero.Το adv τωρα φοραει conti και για τα πρωτα 1800 κμ φαινονται αρκετα καλα αλλα ειναι καινουργια ακομη και δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος.Παντως οταν τα αλλαξω,μαλλον anakee θα βαλω...;)

ckk 11-04-2011 21:56

EXP φόραγε χωρίς καλή συμπεριφορά. Τα άλλαξα… πάλι τα ίδια. Όχι ικανοποιημένος με μόλις 4,000χλμ. Βρεγμένο δεν το κουβεντιάζω. Κότα.

Κατά την γνώμη μου, όσο πιο μαλακά – τόσο καλύτερα. Και ας βγάλουν λιγότερα χλμ. Η ζωή μας εξαρτάται από αυτά.

gioma 11-04-2011 22:14

Τα anakee ξερένονται γρήγορα, αλλά βγάζουν χιλιόμετρα.Πολλάαααα χιλιόμετρα:cool:

gsmaniac 11-04-2011 23:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 358171)
Ωρε πανηγυρι γνωμης!!!!
Εγω ειχα αυτα και τα αλλα μην τα παρεις ειναι σκληρα και θα γλυστρανε αλλα και ###### μη βαζεις ειναι η μηχανη βαρια και λαστιχαρει ενω τα τακουνατα που ειχε ο φιλος ηταν σβυστρες και κρατουσαν αλλα πολλα λεφτα λιγα χιλιομετρα ρε συ κι ο ξαδερφος απο την αλλη πολη ουτε να τα δει δε θελει...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ:)

:sm7::sm7::sm7:

frame 11-04-2011 23:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από smoke ( 358028)
Γιατί δεν κοιτάς τα TR91;;;;
Από φίλο έχω ακούσει οτι κρατάνε καλά.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 358074)
pirelli με 1200.....:)

εχω τα dunlop 5000 χλμ μεχρι τωρα,ειναι αρκετα καλα,αλλα οχι σαν τα pirelli...

να ξερεις ομως οτι με τα pirelli,θα βγαλεις λιγοτερα χιλιομετρα.....;)

:Απορία::Απορία::Απορία:

frame 11-04-2011 23:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από arisgreek ( 358082)
ΦΙΛΟΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ Κ ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΟΤΙ ,ΟΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ BMW ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ..... ΟΛΑ ΜΟΝΟ ΜΟΣΤΡΑ...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από N4pSt3R ( 358102)
Εγώ μετά από λίγο ψάξιμο έβαλα τα Dunlop TR91 και μου άρεσαν πάρα πολύ!Δοκιμές έγινα στο κέντρο τις Θεσσαλονίκης που δεν μου γλίστρισανε και στην εκδρομή της Ροδόπης όπου ήταν πολύ καλά και στην άσφαλτο αλλά και στο χωματάκι που είχαν οι δρόμοι εκεί!!

gsmaniac 11-04-2011 23:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frame ( 358386)

τι δεν καταλαβες;;;:)

frame 11-04-2011 23:34

Τώρα μπερδεύτηκα παραπάνω :yz

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:45.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!