![]() |
Απάντηση: Η προστασία του πολίτη
Όσον αφορά το βίντεο βλέπουμε έναν γιδοχωροφύλακα να προσπαθεί να διώξει τον κόσμο ενώ όπως προείπε κάποιος με κάποιες απλές λαβές ή όπως είδαμε στην Γερμανία με τα σωστά μέσα όλα γίνονται.
Αλλά βέβαια στην χώρα της δημοκρατίας το σπρέι απαγορεύται να το φέρει αστυνομικός και εκπαίδευση στις λαβές που πρέπει να κάνει δεν υπάρχει. Και αν τα εφάρμοζε παρόλα αυτά όλα τα προηγούμενα ο αστυνομικός (σπρέι στο προσωπο και λαβή) πίστεψτε με ο τύπος θα πονούσε πιο πολύ αλλά δεν θα φαινόταν στο βίντεο και μετα όλα καλά.......the end |
Απόσπασμα:
εγω βλεπω αξιωματικο της ΕΛΑΣ.....και αφου δεν ξερει λαβες και ολα οσα πρεπει να ξερει,καλυτερα να παει να μαμηθει πουθενα αλλου,ο ######### που κλωτσουσε γυναικες....ΝεύραΝεύραΝεύρα και βεβαια σε ενα τετοιο περιστατικο δεν παιρνει η μπαλλα ολους τους αστυνομικους,αλλα πρεπει να αναφερονται για το καλο της δημοκρατιας μας..:mad: |
Απόσπασμα:
Φίλε τα προβοκατόρικα σε παρακαλώ όχι σε μένα. Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ και γιατί άρχισα έτσι το θέμα. Αν δεν το καταλαβαίνεις, θα σου πω ότι ξεκίνησα έτσι, "απολογούμενος" με τον τρόπο μου σε συμφορουμίτες αστυνομικούς για εκφράσεις που έχω χρησιμοποιήσει παλαιότερα και με τους οποίους συνεννοούμαι ωραιότατα. Προτίμησα λοιπόν να μη χαρακτηρίσω, απλά παράθεσα το γεγονός. Νομίζω ότι απάντησα στις ερωτήσεις σου, αλλά πίστεψέ με, άλλη "πρόκληση" του είδους δε θα δεχθώ. |
ΑΛΗΤΗΣ !!! :mad::mad:ΝεύραΝεύρα:mad::mad:ΝεύραΝεύρα:mad::mad: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ποιος ομως κατεχει αυτες τις αξιες??? Κανεις!!! μονον η αστυνομια και το κρατος φταινε για ολα!! |
Απόσπασμα:
Εγω, σαν Γιωργος, εναν νομο κρατω και πιστευω, ''οποιος θνητος τα βαλει με άλλον θνητο ειναι υποχρεωμενος τις πιο πολλες φορες να ακολουθησει τους νομους της παλης που θα επιβαλει ο δυνατοτερος!!!'' Τωρα αν η καθε κοπελιά νομιζει οτι ειναι δυνατοτερη απο τα κοπέλια ¨η το καθε κοπέλι απο το συστημα... εεεε....ας παει να γινει ''ηρωιδα/ηρωας'' στα ματια των ''συναγωνιστων''της!!!! Οι οποιοι παρεπιπτοντως εκατσαν στην απεξω!! |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:42. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!