![]() |
Απάντηση: Φοβερός έλεγχος της μηχανής
Την καλησπερα μου στο Forum μετα απο καιρο, καλος ο φιλος με το μοτοσακο αλλα δειτε και το link που ακολουθει....
δηλωνει δε ο παρουστιαστης στην αρχη του βιντεο " Με BMW τα κανουμε ακομα καλυτερα....":sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
Μα γράψτε επί τέλους την μάρκα και τον τύπο της μηχανής.:Απορία:
Δεν θα το σχολιάσω προσωπικά. Μόνο μια ερώτηση . Πιο μονόμπρατσο θα μπορούσε να τα κάμει:Απορία:…….. |
Απόσπασμα:
ετσι για να σου την σπασω:sm7: |
Απόσπασμα:
Δέν έχω πρόβλημα να μου τη σπάσεις αλά νομίζω ότι είναι Honda... Aπλά δεν το γράφουν γιατί και εγώ δεν ξέρω.....:Απορία: |
Ότι και να είναι ένα μεγάλο Respect στον αναβάτη γιατί τα σπάει πραγματικά!!! Δεν λέω και τα Γιαπωνεζάκια καλά είναι αλλά νομίζω πως το πρώτο βίντεο με εντυπωσίασε περισσότερο.
|
εκπαίδευση, πολύ εκπαίδευση, ωραίος ο τύπος:rolleyes:
|
Τί??? Νίκο εσύ δεν τα καταφέρνεις???:rolleyes:
:sm7::sm7::sm7: Jefe |
Απόσπασμα:
Με HONDA βέβαια. Γράψε το μην τρέμουν τα χεράκια σου....:Απορία: |
Μα καλά ακόμη δεν καταλάβατε ότι είναι οι εξετάσεις για δίπλωμα μηχανής? Δεν θυμάστε τα 8άρια που κάναμε εδώ παλιά? Για άλλη μια φορά αποδυκνείεται πως εδω στην Ελλάδα είμαστε δεκαετίες μπροστά και ας μην θέλουμε να το παραδεχτούμε... :sm7::sm7::sm7:
|
3 Συνημμένο(α)
το θεμα ειναι ενα....
εκπεδευση -εκπεδευση -εκπεδευση. οχι αυτα που μαθενουμε για να βγαλουμε δηπλομα βεβαια... κοιτατε πως ο τζωνη με παρακολουθει και λογο του οτι δεν εβγαζα το σωμα και ευρισκε κατω η μοτο με εβγαλε εξω και μου εμαθε την τεχνη της στροφης |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:49. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!