![]() |
Απάντηση: ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ !!!!!!!!
Ουστ.....ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
μετρημένοι;
|
Απόσπασμα:
Αλλα ξεχασα αυτος ειναι ''αλητης'' πολιτικος!! Συγνωμη ρε Αντωνη αλλα δεν ανεχομαι τετοιες παρανοιες και τετοιες κιβδηλευσεις που γραφονται απο καποιους ελαφρα την καρδια...... για τον οποιοδηποτε!!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Οπως δεν ειναι ψεματα και τα 200,000ε για λουλουδια, καθε 3μηνο ¨η 6μηνο δεν θυμαμαι ακριβως, του Σιουφα ως προεδρου της βουλης για διακοσμηση του γραφειου του!!! Αυτο τι τον κανει...αδερφη? Και αν ειναι τι σχεση εχουν οι σεξουαλικες του προτιμησεις, οποιες κι αν ειναι, με την πολιτικη του??????? Γιατι πρέπει αυτες να αναφερονται εδω με τοσο απαξιωτικο και υποτιμητικο τροπο??? Αυτο στηλιτευω Κωστα και οχι αν ειναι ψεματα ¨η αληθεια τα περι λιμουζινων και γραβατων!!! |
Απόσπασμα:
οπως γουσταρα και τον κακλαμανη,εστω και ξεφωνημενη που ηταν,ασχετα αν οπου πηγε τα εκανε #####...:rolleyes: |
Απόσπασμα:
Άντε πάλι, γίναμε ίσοι κι όμοιοι όλοι. Στο γάμο του William είδατε τον Elton John με τον… άντρα του? Εκεί θα καταλήξουμε? Αν κάποιοι έτσι θέλουν, εγώ δεν θέλω το παιδί μου να γίνει ‘ανεκτικό’ σε τέτοια θέματα. Όποιοι θέλουν ας το κάνουν στα δικά τους. Δεν θέλω να είμαι politically correct. http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203F9.gif Θέλω να είμαι ethically correct. Με ότι αυτό σημαίνει για την οικογένειά μου – τους φίλους μου - τους γύρω μου. Μπορώ να έχω την γνώμη μου, έ? Ή πρέπει και αυτή να μου την επιβάλλει ‘δημοκρατικά’ το πολιτικό καθεστώς? |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:36. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!