![]() |
Απάντηση: εκανε φτερα η εξατμιση!!!!
Κουράγιο φίλε Ξένο ;););) (υπάρχουν και χειρότερα):(
|
παιδια πραγματικα δεν ειναι τα λεφτα το θεμα, καλα να ειμαι θα δουλεψω κ θα την ξαναβαλω.....απλα ειναι οτι ηταν κομματι της μηχανης μου..η εξατμιση για εμενα τελειοποιεί την μηχανη κ τωρα αισθανομαι σαν να μου αφερεσαν ενα ποδι ή ενα χερι μου...καταλαβαίνετε???!!!!:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz
|
κριμα φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα.ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα
|
Απόσπασμα:
αγάντα ρε μεγάλε ....Σε κταλαβαίνω γιατί και μένα με έχουν κλέψει και έχω αιστανθεί το συναίσθημα ...Αλλά όχι πόδι ή χέρι .....Όπως λες λεφτά είναι ..... Να του τρυπήσει του π@@@@@τη αύριο το πρωί ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα |
Τι να πεις????
Πάλι καλά που πήραν μόνο την εξάτμιση ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα |
... απαράδεκτοι. ρε φιλαράκι , τι να πώ ? κάνε κουράγιο και να σκοντάψει ο άτιμος κ να του μπει η εξάτμιση στην εξαγωγή του να μην κάνει θόρυβο όταν αερίζεται.
αυτή η κατάντια πάντως έχει παραγίνει... δεν είναι να αφήνεις έξω τίποτα. ότι γουστάρει ο καθένας παίρνει. να είναι το τελευταίο που σου συμβαίνει. |
μην σκας φιλε xeno,η κλοπη acrapovic ειναι πλεον συχνο φαινομενο!την υγεια σου να χεις και ολα τ αλλα μη σ απασχολουν!καποτε θα το θυμασαι και θα γελας!;)
|
κρίμα φιλε!!!!!
τωρα καλο θα ειναι οταν βαζουμε εξατμιση να έχουμε ενα χαρτακι με τον αριθμό της και καλο ειναι να ριχνουμε καμια ματια που και που δεν ξέρεις μπορει να βρεθει!!! |
Απόσπασμα:
|
Έλεος ρε παιδιά τη άλλο θα δούμε.....
:mad::mad::mad: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:32. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!