GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Κατάφερε και προσγείωσε φλεγόμενο F-16 (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=21163)

gemara 10-06-2011 03:49

Απάντηση: Κατάφερε και προσγείωσε φλεγόμενο F-16

Απόσπασμα από άρθρο του Κ. Καββαθά της 29/8/10:

"Τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές ακούω και βλέπω τον υφυπ Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη (τον άνθρωπου που αποκάλεσε στη τηλεόραση τα dog fights …dongle fires να «εκφράζει τη λύπη τουτ για τον «άδικο θάνατο» του «ατυχου» αξιωματικού της 340 Μοίρας της 115Π νότια της Κρήτης. Είπα να γράψω αυτό που πραγματικά σκάπτομαι αλλά, επειδή θέλω να συνεχίσω να δημοσιογραφώ και να στηρίζω τους φίλους μου στη Πολεμική Αεροπορία προτιμάω να σιωπήσω.Το ίδιο ισχύει για τα σχόλια που έκανε ο Υπουργός Άμυνας (;) Μπένι Βενιζέλος. Ας μείνω σιωπηλός για να τιμήσω τη μνήμη των νεκρών της Π.Α"

adventure 10-06-2011 07:22

Μπράβο στο παλικάρι και μην ξεχνάμε αυτές είναι αποφάσεις δευτερολέπτων .

:sm8::sm8:

siraxanz 10-06-2011 07:42

και δεν λεγονται Ικαροι οι πιλοτοι μας.
Οσο ειναι στη σχολη ναι, μετα πιλοτοι.

Χιλια μπραβο στον πιλοτο

Gemat 10-06-2011 10:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 399112)
Ακούγεσαι πολύ σαν τους "απέξω" που λέει ο φίλος Βασίλης πιο πάνω. Μάλλον δεν έχεις μπει ποτέ στην ψυχολογία ενός Έλληνα χειριστή της ΠΑ, αλλά παρ' όλα αυτά τον κρίνεις δυσμενώς, πολύ περισσότερο δε, τον έχεις κοστολογήσει κιόλας.

Με τη λογικη του οτι ως Ελληνας φορολογουμενος πληρωνω και τον χειριστη αλλα και το αεροσκαφος, με ενδιαφερει πολυ περισσοτερο να εξοικονομησω σιγουρα τον χειριστη (που κοστιζει ενα σκασμο χρηματα) παρα ενα Φ16....

pirate 10-06-2011 10:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 399209)
Με τη λογικη του οτι ως Ελληνας φορολογουμενος πληρωνω και τον χειριστη αλλα και το αεροσκαφος, με ενδιαφερει πολυ περισσοτερο να εξοικονομησω σιγουρα τον χειριστη (που κοστιζει ενα σκασμο χρηματα) παρα ενα Φ16....

Λάθος λογική Γιώργο, τον χειριστή τον νοιαζόμαστε γιατί είναι άνθρωπος, μπορεί να έχει οικογένεια και παιδιά να μεγαλώσει και όχι γιατί έχει μια εκπαίδευση που έχει κοστίσει στο Ελληνικό Δημόσιο κάποιες χιλιάδες ευρώ ......

Gemat 10-06-2011 10:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pirate ( 399227)
Λάθος λογική Γιώργο, τον χειριστή τον νοιαζόμαστε γιατί είναι άνθρωπος, μπορεί να έχει οικογένεια και παιδιά να μεγαλώσει και όχι γιατί έχει μια εκπαίδευση που έχει κοστίσει στο Ελληνικό Δημόσιο κάποιες χιλιάδες ευρώ ......

Καμια αντιρρηση για το οτι ο χειριστης ειναι ανθρωπος με οικογενεια. Ακομη ενας λογος λοιπον να ξεφορτωθει το φ16 και να κατεβει ασφαλως με το αλεξιπτωτο του!

pirate 10-06-2011 10:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 399234)
Καμια αντιρρηση για το οτι ο χειριστης ειναι ανθρωπος με οικογενεια. Ακομη ενας λογος λοιπον να ξεφορτωθει το φ16 και να κατεβει ασφαλως με το αλεξιπτωτο του!

μάλλον δεν κατάλαβες το σχόλιο μου, ξαναδιάβασε την αρχική σου διατύπωση ....

kostasx 10-06-2011 11:11

Δεν ξέρω γιατί..αλλά από μικρή ηλικία τους θαύμαζα και τους είχα σε άλλη "κατηγορία"..

Gemat 10-06-2011 11:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pirate ( 399241)
μάλλον δεν κατάλαβες το σχόλιο μου, ξαναδιάβασε την αρχική σου διατύπωση ....

Καταλαβα μια χαρα το σχολιο σου...

η επιλογη του να προσγειωσει ενα φλεγομενο αεροσκαφος ρισκαροντας τη ζωη του και την ευτυχια της οικογενειας του ειναι ομως καθαρα δικη του υποθεση.

Δεν σημαινει οτι αδιαφορω για την ηθικη πλευρα της υποθεσης, απλα σε αυτο το κομματι δεν μου πεφτει λογος...

Nondas 10-06-2011 11:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 399253)
Καταλαβα μια χαρα το σχολιο σου...

η επιλογη του να προσγειωσει ενα φλεγομενο αεροσκαφος ρισκαροντας τη ζωη του και την ευτυχια της οικογενειας του ειναι ομως καθαρα δικη του υποθεση.

Δεν σημαινει οτι αδιαφορω για την ηθικη πλευρα της υποθεσης, απλα σε αυτο το κομματι δεν μου πεφτει λογος...

Ένας πολεμιστής δεν σκέφτεται πάντα με την λογική. Η λογική δεν σε οδηγεί στην μάχη, αλλά η αγάπη για την πατρίδα. Το καθήκον σε κάνει να υπερβαίνεις την λογική και να γίνεσαι πέραν αυτής τολμηρός. Μερικοί σε αυτή τη χώρα λένε ακόμα "Μονόν Λαβέ"

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:47.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!