![]() |
Απάντηση: Η συγκλονιστική μαρτυρία του Κυπραίου
Απόσπασμα:
Μην τσιμπατε,πλάκα κάνει ο Γιώργης...;)´ |
Απόσπασμα:
Ο αδερφος φυσικα δεν πηγε ποτε στην Πλατεια και χαιρει ακρας υγειας, ηταν ο τροπος μου να πω μην πιστευετε ολα οσα διαβαζετε!!! Ειδικα αυτα με το μυθιμαστορηματικο υφος!!! Καποιοι το πιστεψατε, οπως πιστεψατε και τα περιγραφομενα γεγονοτα του κου Κυπραιου απο τον ιδιον, χωρις αλλες μαρτυριες και χωρις καν υποβολη μηνυσεως οπως καθε λογικος ανθρωπος θα εκανε σε μια τετοια βαναυση κι εγκληματικη ενεργεια αστυνομικου με αποτελεσμα την αναπηρια πολιτη!! Καποιος φιλος πιο πανω εγραψε οτι κι αυτουνου του δωσανε να υπογραψει κι αρνηθηκε χωρις περαιτερω συμβαντα...... σημαδι δυσπιστιας προς το δικο μου παραθετομενο μυθιστορημα! Δικαιουμαι λοιπον κι εγω να ειμαι δυσπιστος προς τον κον Κυπραιο διοτι μια κροτου-λαμψης την οποια μαλιστα του την πεταξε επιδεικτικα αστυνομικος, μετα απο υποδειξη ανωτερου του, του προξενησε κωφωση ενω τοσες κροτου -λαμψης πεφτουν στα ποδια αλλονων πολιτων χωρις τετοια αποτελεσματα! Ισως φωρουν ωτοασπιδες αυτοι!!! Δεν αμφισβητω το γεγονος του Κυπραιου, αμφισβητω τον τροπο που αυτο εγινε!!!!! Οπως λεει και καποιος αλλος φιλος καλυτερα δυσπιστος παρα ευκολοπιστος!!!!;) |
υπάρχει κι άλλος τρόπος να σπάσεις τύμπανο διαδηλωτή και μάλιστα με πιό "οικολογικό" τρόπο! θα κάνω εγγραφή το κλάμμα του μπέμπη μου όταν πεινάει και θα το στείλω με μαίηλ στην ΕΛΑΣ. μπορώ για ποικιλία να προσθέσω και τον ήχο από τις κλανιές του!:D:D:D
|
Ρε Γιώργο, διάβασε κανά ταξιδιωτικό μπας και φτιάξει το κέφι σου λίγο και μην γράφεις συνέχεια σε αυτά τα θέματα,:cool:
φορτώνεις εσύ, φορτώνεις και εμάς, έχεις σαλτάρει, άστο να πάει στο διάολο....:rolleyes: Α! και σταμάτα να θεωρείς την αστυνομία defacto σαν κάτι υπεράνω κριτικής μέσα στα ##### κολυμπάνε και αυτοί... |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:28. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!