![]() |
Απάντηση: Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 'L'Or Blanc'
Σωστό και αυτό.
Σας (και μου) το εύχομαι. |
Απόσπασμα:
Σωστόοοος. :) |
Ρε γ@μωτο, δεν τη βγαλανε 2 χρονια πριν που δεν μας ειχε πιασει η κριση, γιατι τωρα δεν μπορω με τιποτα να την αγορασω .....
|
και εγώ το ίδιο σκέφτηκα - πέρυσι
άσε που δεν είχα αγοράσει την supersport (αυτή με τα 1200) επειδή έλεγαν ότι θα φτιάξουν και καλύτερη... ε με έπιασε η κρίση τώρα, τεκμήρια κλπ. |
...ισως αν παιζει κανενα καλο χρηματοδοτικο...
|
...μια και λέγαμε για χρήματα πριν ξεχαστεί το thread 2-3 άλλα "οικονομικά" πραγματάκια που διάβασα.
Αν χρειαστείτε αντικατάσταση του κιβωτίου (γιατί χάλασε εκτός εγγύησης :sm7: ...να τα λέω για αυτούς που πήραν BMW GS και νομίζουν ότι δεν παθαίνει τίποτα ή και ότι πήραν και έναν μηχανικό δώρο να τους κάνει π*π*ς)... τότε θέλετε μόλις 120 χιλιαρικάκια. Αλλά λες τι διάολο, συμπλέκτη δεν έχει πως να το χαλάσω. Όμως τα λάστιχα που είναι αναλώσιμα; Ε αυτά το σετάκι της Michelin κάνουν 25 χιλιαρικάκια. Σιγά τι είναι 6 χιλιάρικα το λάστιχο; Ειδικά αν κάνει καμιά προσφορά ο Περιστεράς. Βέβαια δεν ξέρω αν ο Περιστεράς θα μπορέσει να κάνει την αλλαγή, γιατί τα λάστιχα βγαίνουν από τις ζάντες μόνο στη Γαλλία; (εεε... τι έχουν GPS; ...απλά προφανώς χρειάζεται κάποιο επίτηδες "μοναδικό" εργαλείο) Πράγμα που θα σας κοστίσει ΜΟΛΙΣ 70 χιλιαρικάκια. Βέβαια όλα αυτά σχετικά με την κλίμακα κόστους του αυτοκινήτου είναι μέχρι και... οικονομικά. Βλέπετε όλοι έχουμε στο μυαλό μας ότι κάνει "περίπου ένα μύριο". Βασικά κάνει ένα διακόσια και βάλε. Αν όμως θέλετε ("μόλις" εδώ που τα λέμε) 200 άλογα παραπάνω (super sport edition) τότε πλησιάζετε επικίνδυνα ΤΑ ΔΥΟ. Με λίγα λόγια μην ελπίζετε για Veyron ΟΥΤΕ με τον πρώτο αριθμό σε jackpot (οκ μπορεί να την πάρετε αλλά δεν θα κάνετε τίποτα άλλο, ειδικά αν θέλετε ΚΑΙ να τη συντηρήσετε). ...επιστρέψτε στην κρίση σας τώρα... |
Απόσπασμα:
|
Το ξέρω γι' αυτό βιάστηκα να τα γράψω να προλάβω καμιά απότομη κίνηση.
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
με έπεισε! Δεν την αγοράζω με τίποτα!!! :sm7: |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:09. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!