GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   θελω να γυρισω στα παλια να φτανω ψηλα στην κορυφη (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=22253)

figalos 29-07-2011 06:07

Απάντηση: θελω να γυρισω στα παλια να φτανω ψηλα στην κορυφη

σας ευχαριστω ολους παιδια
ελπιζω να γινω και εγω μελος αυτης κατηγοριας
μου αρεσει το κοκκινο
αλλα μαλλον θα περιμενω και της νεας χρονιας
μεχρι να δω και ποσο θα κοστισει και με ανταλαγγη (αν γινεται)
η αν πετυχω καμια προσφορα
θα ακουω νεα απο εσας που ειστε πιο μεσα στα πραγματα
αφου ουτος η αλλως πρεπει να πουλησω και το fazer
σας ευχαριστω

ortho 29-07-2011 07:56

Φίλε μου εγώ ένα test ride το εχω κάνει κι αναρωτιόμουν αν οντως είχα περάσει σαμάρι ή λακούβα, τα ισιώνει όλα το εργαλείο.

Με τη σέλα υπάρχει ένα θέμα, αλλά αφού το θέλεις για το χώμα δε θα την πολυχρειαστείς.

Οδήγησέ την κι αν σου κάνει πάρτην!

Κι αν σε ξενερώσει με τυχόν χαζοζημιές την αλλάζεις!

Fuji 29-07-2011 08:39

Φίλε Βασίλη, προσωπικά, θα πρότεινα πριν απ' όλα, να δεις τις δικές σου υποχρεώσεις, οικογενειακές και οικονομικές. Είσαι free, ή έχεις οικογένεια; Και γιατί το λέω, μια αγορά τέτοιου ποσού, θα κόψει τις παροχές από κάπου αλλού. Πόσο μάλλον αν συζητάμε για κάποια ενδεχόμενη βλάβη (που πλέον, στα τελευταία μοντέλα έχουν ξεπεραστεί). Αν δεν τίθεται θέμα οικονομικό, και έχεις και σύμφωνη γνώμη της συμβίας, πάρτο με κλειστά μάτια να κάνεις το κέφι σου. Αν είσαι δε και ελεύθερος και σου περισεύουνε, μη το σκέφτεσαι (έρχεται σε λίγο και με ένα νέο μπλε - άσπρο γαμ....ρό χρωματάκι). Η ζωή μας είναι μικρή και οι καιροί ανάποδοι, για να είμαστε συνέχεια στον συμβιβασμό.

Όσο για το εργαλείο F800GS, πιστέυω ότι κάνει μια χαρά για τη δουλειά που το θες, αλλά θα πρότεινα να 'ριχνες και μια ματιά κατά TRIUMPH Tiger 800 XC για να 'χεις και πιο σφαιρική εικόνα. Στην τιμή και στις επιδόσεις είναι θαρρώ πιο δελεαστικό. Εκτός και είσαι κολημμένος με το BMWάκι, οπότε πάω πάσο. Κι ότι πάρεις, εννοείται με ABS.

Τέλος, προσωπικά, είμαι υπέρ του καινούριου (αν υπάρχουν τα ριάλια). Στο μτχ θα πήγαινα μόνο σε δικό μου άνθρωπο, που θα 'ξερα κι αυτόν, αλλά και τη μοτο.

Καλή επιλογή, φιλικά, Νίκος. ;)

ortho 29-07-2011 09:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 430964)
Φίλε Βασίλη, προσωπικά, θα πρότεινα πριν απ' όλα, να δεις τις δικές σου υποχρεώσεις, οικογενειακές και οικονομικές. Είσαι free, ή έχεις οικογένεια; Και γιατί το λέω, μια αγορά τέτοιου ποσού, θα κόψει τις παροχές από κάπου αλλού. Πόσο μάλλον αν συζητάμε για κάποια ενδεχόμενη βλάβη (που πλέον, στα τελευταία μοντέλα έχουν ξεπεραστεί). Αν δεν τίθεται θέμα οικονομικό, και έχεις και σύμφωνη γνώμη της συμβίας, πάρτο με κλειστά μάτια να κάνεις το κέφι σου. Αν είσαι δε και ελεύθερος και σου περισεύουνε, μη το σκέφτεσαι (έρχεται σε λίγο και με ένα νέο μπλε - άσπρο γαμ....ρό χρωματάκι). Η ζωή μας είναι μικρή και οι καιροί ανάποδοι, για να είμαστε συνέχεια στον συμβιβασμό.

Όσο για το εργαλείο F800GS, πιστέυω ότι κάνει μια χαρά για τη δουλειά που το θες, αλλά θα πρότεινα να 'ριχνες και μια ματιά κατά TRIUMPH Tiger 800 XC για να 'χεις και πιο σφαιρική εικόνα. Στην τιμή και στις επιδόσεις είναι θαρρώ πιο δελεαστικό. Εκτός και είσαι κολημμένος με το BMWάκι, οπότε πάω πάσο. Κι ότι πάρεις, εννοείται με ABS.

Τέλος, προσωπικά, είμαι υπέρ του καινούριου (αν υπάρχουν τα ριάλια). Στο μτχ θα πήγαινα μόνο σε δικό μου άνθρωπο, που θα 'ξερα κι αυτόν, αλλά και τη μοτο.

Καλή επιλογή, φιλικά, Νίκος. ;)

Νίκο είσαι άπαιχτος κι έχεις δίκιο! Σιγά σιγά το παίρνουν οι εταιρείες χαμπάρι και βάζουν τα 800 στο παιχνίδι για όσους τα 600-650 είναι λίγα και τα 1000άρια too much. Και το 800 XC πρέπει να είναι πρώτο εργαλείο. Κάποια στιγμή θα το κάνω test ride κι αυτό, αλλά όχι ακόμα, θα μου φορέσει τον μπέμπη κολλάρο η Βίκυ!:D:D

Εχω διαφορετική γνώμη όσον αφορά καινούριο-μτχ. Αν η μηχανή δεν έχει φάει χοντρή στούκα κατά τη γνώμη μου είναι όλα καλά.
Προσωπικά δε θα ήθελα να ξαναπληρώσω την υπερτιμολόγηση των εταιρειών και το τμήμα μάρκετιν.

figalos 30-07-2011 10:41

αμα σας πω οτι εχω κολησει και το σκεφτομαι καθε μερα???????
ειναι σαν να το εχω παραγγειλει....... χαχα
οχι ενταξει ειμαι πολυ προσγειωμενος και υπομονετικος μεχρι να ερθει η ωρα
θα την ψαχνω και θα ρωταω.....
αλλα δεν θελω ακομα να το οδηγησω
γιατι θα αναγκαστω να σκοτωσω το fz1 οσο οσο και δεν λεει
οποτε θα δω πως θα παει η πωληση πρωτα και μετα θα δω
θα ρωτησω για ανταλλαγη κιολας αν γινεται
οσο για το tiger για μενα δεν υπαρχει
υπαρχει μονο για την bmw ετσι για να υπαρχει ανταγωνισμος
και να μας προσεχει λιγο παραπανω
οσο για το καινουριο το μπλεδακι που λεει και ο φιλος
μαρεσει
και μαλλον θα κανω υπομονη γιαυτο
συνεχιστε
και παντα ορθιοι
και παντα απο ψηλα
οπως και στην φωτο πανω πανω :):):):)

batman 30-07-2011 14:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από figalos ( 425501)
μου εχει μπει στο ματι
κατι σαν καψουρα
ισως απο τα παλια
ισως επειδη βαρεθηκα το sport touring
ισως επειδη δεν μαρεσει να σταματαω εκει που οι αλλοι αρχιζουν και δινουν
χωρις ορια να πηγαινω παντου
εχω καταληξει στα κυβικα
f800 gs
αλλα εχω διαβασει εδω στο φορουμ παρα πολλες αναφορες σε προβλημματα
που εχει βγαλει κατα καιρους το μηχανακι
μεχρι και κολλημενο μοτερ εχω ακουσει
και αρχιζω και το ξανασκεφτομαι
αλλοι λενε οχι μεταχειρισμενο γιατι ειναι ειτε απο επισκευη ειτε το εφτιαξε και το πουλησε
ειμαι παντως αποφασισμενος
να αφησω λιγο γκαζι και εθνικες με το fazer και να μπω πιο βαθεια στα βουνα χωρις περιορισμους και ας θυσιασω λιγο απο ανεση ταξιδιου
γιατι πιστευω οτι η ελλαδα ειναι οτι πρεπει για ενα 800αρι που παει παντου
η το αντιστροφο (οπως θελετε)
θα μπορουσατε να με βοηθησετε να καταληξω
αν αξιζει να ασχοληθω με αυτο το ομορφο εργαλειο εξωτερικα??????
ειναι ομορφο και εσωτερικα η να κατσω σταυγα μου?????
ευχαριστω πολυ.... να μενετε παντα ορθιοι ακομα κιαν φευγει απο τα χερια σας....

θελω να γυρισω στα παλια να φτανω στην κορυφη και να κοιταω απο ψηλα

Αν μπορείς,κράτα το fazer,(απο χρήματα εννοώ,)είναι απίθανο μηχανάκΙ και βρες ενα ktm 640 adventure του 2005 η και πιο παλιό με αρκετά λιγότερα χρήματα.Η ένα bmw 650 dakar επίσης εκείνων των χρόνων.Και τα δυο,με ένα καλό service και ένα ζευγάρι pirelli mt21 θα σε πάνε παντού με απίθανη χαρά και διασκέδαση,με νορμαλ ταχύτητες στο ταξίδι και ειδικά το πρώτο,απίστευτη συμπεριφορά στο χώμα.Και μια μέρα που θα σου έρθει να πεταχτείς βαρδούσια για καφέ και φαί και το βράδυ πίσω για να δεις champions league,το fazer πιστό και ζεστό θα σε περιμένει.....

figalos 01-08-2011 02:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από batman ( 431902)
Αν μπορείς,κράτα το fazer,(απο χρήματα εννοώ,)είναι απίθανο μηχανάκΙ και βρες ενα ktm 640 adventure του 2005 η και πιο παλιό με αρκετά λιγότερα χρήματα.Η ένα bmw 650 dakar επίσης εκείνων των χρόνων.Και τα δυο,με ένα καλό service και ένα ζευγάρι pirelli mt21 θα σε πάνε παντού με απίθανη χαρά και διασκέδαση,με νορμαλ ταχύτητες στο ταξίδι και ειδικά το πρώτο,απίστευτη συμπεριφορά στο χώμα.Και μια μέρα που θα σου έρθει να πεταχτείς βαρδούσια για καφέ και φαί και το βράδυ πίσω για να δεις champions league,το fazer πιστό και ζεστό θα σε περιμένει.....

χαχα καλος
κοιτα δεν εχω την ανεση να εχω και τα δυο
αλλα πιστευω οτι το f800
μπορει να εχεις και τα δυο
απλα θα θυσιασεις λιγο τελικη
και λιγο στριψιμο μετα τα 150
κατω απο ta 150 πιστευω θα με καλυπτει
θα δουμε
αλλα η αληθεια ειναι οτι δυσκολα παοχωριζεσαι ενα fz1000

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:07.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!