![]() |
Απάντηση: GS1200 vs suzuki budit 650
Να πω την αλήθεια δεν πρόσεξα το στροφόμετρο, αλλά αν κατάλαβα καλά τελικιάζει το γρανάζομα οπότε και να το ντύσεις στρίτ δεν πάει παραπάνω? Θα μου βάραγε κόφτη?
Στις ανοικτές καμπές φοβάμαι να μπω και εκεί που λέω ότι το έστριψα τρελά διαπίστωνα ότι είχα άλλον ένα πόντο στο πλαϊνό πέλμα για να πλαγιάσει οπότε φοβάμαι να το στρίψω. Τώρα για να κυνηγήσω χιλιάρα δεν παίζει με τίποτα, αλλά χωρίς να θέλω να σε προσβάλω Νίκο (NLS) μήπως ο οδηγός που κυνήγαγες ήταν εντελώς άσχετος? Το λέω γιατί είμαι της άποψης ότι τα 1000άρια είναι έτσι στημένα που και εγώ να τα πάρω θα σε περνάω πάνω στην στροφή χαλαραααααά, σαν να βάζεις κουπέ με τζιπ το νιώθω. Κουβέντα να γίνεται πάντα και φυσικά είναι αν το τι λέει η καρδιά σου και αν οδηγάς χωρίς αύριο:D |
Για το πρώτο ναι σωστά.
Ήδη μπορείς να βαρέσεις κόφτη με αρκετό χώρο. Το 1200GS στρίβει μέχρι το όριο του πέλματος μετρημένα. 1000άρα στην ευθεία όπως είπα δεν παίζει με τίποτα, αυτό έλειπε. :) Σε στροφές μπορείς να πας παρέα τους. Το αν θα το κάνεις άνετα ή με κρύο ιδρώτα, είναι άλλο θέμα και εξαρτάται από τον οδηγό. Σε πολύ κλειστές στροφές θα σας φάει και τους δυο κάνα motard ή κάνα... παπί. :) Φυσικά έχει σχέση και με το χέρι αλλά η 1200GS σε κάνει καλύτερο αν την εμπιστευτείς. Υπόψη ότι δεν οδηγώ δίχως αύριο γιατί φοβάμαι. |
Απόσπασμα:
Και με Africa τα 1000 σε κλειστό στροφιλίκι, δεν σου ξεφεύγουν , αμα ξέρεις. Αυτές οι μηχανές, όσο "τζιπούρες" κι αν φαίνονται βολεύονται σε κλειστά κομμάτια καλύτερα. Τώρα αν σου πετύχει κανά 600αρι SS (CBR ας πούμε) με χερά, άλλο καπέλο!!!:sm7: |
Επειδή μια ζωή ON-OFF είχα, μόνο με το Tiger 1050 άνοιγα με οποιονδήποτε άφοβα! Όπου τύχαινε, ευθείες, στροφιλίκι, κίνηση κλπ. Μόνο σε ανοικτό δρόμο έχανα από τα 1000αρια. με το GS ανοίγω μόνο όπως λέει κι ο NLS. Στροφιλίκι, κίνηση, ανηφόρες κλπ. Δεν είναι και μηχανή που σε φτιάχνει για κόντρα...
|
Θα με τρελάνετε ρε, άμα ήταν έτσι όπως τα γράφετε θα έτρεχαν στα superbike και στα motogp με GS, τα όρια κλίσης του GS περιορίζονται από τους κυλίνδρους, άμα οδηγεί superbike άνθρωπος που ξέρει είναι σαν να βάζει κόντρα με ποδήλατο, εξαιρώ τα κλειστά στροφιλίκια...:rolleyes:
Και μιλάμε για κινητήρες με 150-160 ακόμα και 180 άλογα με αναλογία κιλό/ίππο... Που πας ρε Καραμήτρο........:sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
;) |
Απόσπασμα:
Τώρα άμα πετύχεις το Μπούστα -ας πούμε- ότι και να οδηγεί θα σε περάσει:) |
Απόσπασμα:
Το GS είναι φτιαγμένο να πηγαίνει παντού και ξεκούραστα, σήμερα μιλούσα με φίλο από το φόρουμ που ήρθε από Μαυροβούνιο αυθημερόν κάνοντας 1000 χλμ. Αλλά να συγκρίνουμε το GS με οποιοδήποτε 4κύλινδρο 1000 εμένα δεν μου στέκει, με 2 μέσους οδηγούς εξοικειωμένους με τα μηχανάκια τους το αποτέλεσμα είναι παραπάνω από δεδομένο εξαιρώντας μόνο τις αναβάσεις με τα κλειστά στροφιλίκια. Αλλά αν π.χ μιλήσουμε για το Κόρινθος Τρίπολη πιστεύει κανείς ότι μπορεί να ακολουθήσει το GS για παράδειγμα ένα Ηahabusa :Απορία: |
Απόσπασμα:
Καλημέρα πρώτα απ' όλα:) Όχι βέβαια!!!!Σαφώς έχεις δίκιο. Μιλάμε (εγώ σίγουρα, νομίζω κι ο Νίκος) για αναβάσεις, καταβάσεις, κλειστά κομμάτια!!! Αλοίμονο να λέμε για δρόμους που τα άλλα πάνε 200 με 3η:sm7::):):):) Λέμε για δρόμους με ΜΩΤ 60-80 άντε κι 100 (ψιλουπερβολή...) χλμ/ωρα. Όχι για δρόμους που βγάζεις ΜΩΤ 150++ με αυτοκίνητο! Έλεος! Και πάλι καλημέρα!:) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:45. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!