GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Μετά την GS τι??? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=22393)

NLS 27-07-2011 12:22

Απάντηση: Μετά την GS τι???

Τώρα να περιμένουμε και τους αντίστοιχους που θα μας βγάλουν χαζούς; (ή το έχουν ελαττώσει τελευταία;...)

squad 27-07-2011 12:28

για τον λογο που το αλλαξες και εσυ..

NLS 27-07-2011 12:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από squad ( 429478)
για τον λογο που το αλλαξες και εσυ..

Ο λόγος που το άλλαξε ο emix ήταν συγκεκριμένος, ήξερε τι έκανε και γιατί και το ευχαριστήθηκε.
Είπαμε και το GS πάει χώμα (ΠΑΡΑ πολύ πιο άνετα από όσο νομίζουν πολλοί), αλλά αν θες να είναι η... μισή του ζωή εκεί μέσα, ναι ίσως είναι λάθος επιλογή και υπάρχουν καλύτερες.

CPretenteriS 27-07-2011 12:57

Καλά ο Σάκης είχε Harley πριν...;)

taksidiotis 27-07-2011 13:47

μεγαλο ερωτημα...το φαινομενο gs.εχει πολλα υπερ και αρκετα κατα αν αρχιζει να παρουσιαζει προβληματα,ομως με ενα τροπο ανεξηγητο και να το πουλησεις σε τραβαει παλι πανω του με αποτελεσμα να θελεις να το αποκτησεις και παλι...
σιγουρα για ducati δε θα πηγαινα ειδικα με τοσα χρηματα,σε st απο την αλλη πηγα,καλο και τιμιο,στο εξωτερικο περπαταει,στην ελλαδα πολυ χαμηλη η αποδοση του στην αγορα,βγηκε και σε περιοδο κρισης,αλλωστε σε ολα τα 800+κυβικα οι πωλησεις επεσαν σε σημειο πατου.
το gs παντως ειναι ερωτας.παντα για το adv μιλαω καθως το απλο δεν μου αρεσει.

EvVas 27-07-2011 14:00

Το κακό με τα GS αυτό είναι. Δεν μπορείς να κάνεις όνειρα:yz:yz
Πριν από αυτήν σκεφτόμουνα να πάρω αυτό να πάρω το άλλο....
Τώρα τίποτα. Σκέφτομαι το GSA το RT αλλά μέχρι εκέι και όχι σε σημείο που να τα ονειρεύομαι.
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ GS...................:yz:yz:yz

dionysisgs 27-07-2011 14:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από emix ( 429462)
Σαν πρωην κατοχος GS και με πολλα χιλιομετρα πανω της οταν την πουλησα και νυν κατοχος ΚΤΜ (ενος 950adventure και ενος 950 Super Enduro), θα ελεγα οτι με χαρα θα ξαναγοραζα ενα GS (ισως και με κλειστα ματια).

Αλλα και η χαρα που σου δινει ενα ΚΤΜ ειναι ανυπολογιστη. Πραγματικα χαιρεσαι να εισαι πανω του.

Το κακο ειναι οτι ειναι περιεργο μηχανακι, με ειδικη χρηση και οχι για να το καβαλας μεσα στην πολη, οπως πολλοι απο εμας κανουμε.

Το multistrada 1200 θα το αγοραζα αν ηταν πιο φθηνο απο ενα GS. Το θεωρω υπερβολη για ενα τετοιο μηχανακι (οκ, εχει πολλα καλουδια πανω του) να κοστιζει 19000ευρω (υπαρχει και η πιο lite εκδοση, ενταξυ).

Οποτε για μενα η απαντηση του "μετα το GS τι;" θα ηταν σιγουρα ενα ΚΤΜ, αλλα εφοσον ξερουμε τι θελουμε και τι παιρνουμε.

Η απορια μου ομως ειναι γιατι ν αλλαξεις το GS;

ΜΜΜ!!! Οχι δεν γράφω για άμεση αλλαγή...έτσι και αλιως εγώ είμαι φρεσκαδούρα στο συγκεκριμένο...όμως στο βάθος βλέπω την κόκκινη να έρχεται....είδομεν...στο πολύ βάθος όμως!!! όπως είπε και ο Κώστης ήμουν με harley...αυτή και αν ήταν αλλαγή....πάντα προς το καλύτερο!!!

ckk 27-07-2011 14:11

To επόμενο GS φαντάζομαι (αν είναι τόσο σχεδιαστικά φίνο). :)

NLS 27-07-2011 14:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 429531)
σιγουρα για ducati δε θα πηγαινα ειδικα με τοσα χρηματα

σημειώστε μέρα και ώρα, ο ταξιδιώτης εξέφρασε προβληματισμό για χρήματα

:sm7:

πάει χάλασες :D

NLS 27-07-2011 14:44

με την ευκαιρία να αφιερώσω δυο τραγούδια, ένα σουξέ και έναν παλιό ύμνο

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:35.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!