![]() |
Απάντηση: Πόσοι είμαστε με μονοκύλινδρα;
Απόσπασμα:
Το θέμα ομορφιάς είναι καθαρά υποκειμενικό Σε μαύρη την έχω - KAPPAMOTO |
Απόσπασμα:
|
Έχω το f 650 gs του 2007 !
Έχει μόνο έναν μεγαλύτερο ανεμοθώρακα της bmw και top case της givi το v46 ! :) |
Απόσπασμα:
|
f650gs του 2005
Εκτος των βασικών έχω ανεμοθώρακα απο το dakar και τις τρεις βαλιτσες της givi |
Απόσπασμα:
Χρειάζονται και οι πλαινές όμως για διήμερο οι οποίες μόνο καινούριες βρίσκονται πια!! Επίσης έχει βγει και η καινούρια top case της givi η maxia που χωραέι 55 λιτρα!!! |
Απόσπασμα:
Ασε που χρησιμεύουν για να δένεις διάφορα πάνω τους.Εγω βάζω τα sleeping bags, τη σκηνή και άλλα :D:D |
Απόσπασμα:
Είναι απαραίτητες όντως και επειδή θέλω να το κρατήσω το μηχανάκι για πολλά χρόνια με βλέπω να τις αγοράζω !! Και μια σκηνή πιο μετά :p |
Απόσπασμα:
λύσεις υπάρχουν πολλές....περι ορέξεως κολοκυθόπιτα που λέει και ο σοφός λαός μας!! όσον αφορά το διήμερο ανάλογα το που πάς και με ποιόν...ας πούμε 2 μαγίο και 2 ζευγάρια παντόφλες με 2 πετσέτες - αντηλιακά και ψάθα χωράνε!!! Τον εξοπλισμό θα τον φοράς άλοστε, δεν θα τον κουβαλάς στην μπαγκαζιέρα. αυτά αν η γυναίκα σου είναι bike friendly...αλλιώς πρέπει να κουβαλάς το μισό σπίτι...ευτυχώς έχω τέτοιου είδους γυναίκα :sm7::sm7::sm7::sm7: |
κι εγώ είμαι "μονός" αλλόθρησκος... XT660Z Tenere!!!
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:54. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!