![]() |
Απάντηση: νεος (στο forum) και βορειος
Βόρειε, καλώς ήρθες στην παρέα.
Μιας και έχεις βέσπα, να σε ρωτήσω μήπως ξέρεις εκείνον τον "τρελό" Βόρειο, (πιθανόν Σαλλονικιό), με την κόκκινη βέσπα που πήγε στην παγκόσμια συνάντηση βέσπας, που έγινε στο Gjovic της Νορβηγίας; Δεν ξέρω από που είναι, τον προσπέρασα κάπου κοντά στην Θεσσαλονίκη. Οδηγούσε στην λωρίδα ασφαλείας φορτωμένος με σαμάρια και 3-4 σακίδια γύρω από την βέσπα, λασπωμένος και ταλαιπωρημένος και με ταχύτητες 40-50. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να σταματήσω και να τον γνωρίσω γιατί τον προσπερνούσε η νταλίκα που προσπερνούσα και είχα κι άλλους βιαστικούς από πίσω μου. :D Συμπέρανα πως ήταν στην συγκέντρωση, από το φόρτωμα, την ταλαιπωρία που "έβγαζε" η εμφάνιση της βέσπας και το οδηγικό του στυλ, αλλά και το ότι ήταν 3-4 ημέρες μετά την λήξη της. |
καλως ηρθες στο GS forum
|
Απόσπασμα:
|
Καλώς τον βόρειο Πέτρο!
Να είσαι καλά και να περνάς ακόμη καλύτερα, με τα δίτροχά σου! :D |
Καλως ηρθες στην παρεα του Gs Forum!!!:);)
|
απ'οτι καταλαβα,
εισαι ο Πετρος απο το Αμυνταιο, ειμαι ο Χρηστος Δημητριου, με τον Πετρο εχουμε κανει πολλα με την βεσπα, αυτος εχει κανει πολλα περισοτερα απο μενα... εχουμε πολλους κοινους φιλους, αλλα εχουμε καιρο να συνταξιδεψουμε, αλλα μαλλον του χρονου Λονδινο θα ειμαστε μαζι εδω σε εχω http://www.youtube.com/watch?v=FTzls...embedded#at=79 απο το προσφατο ταξιδι σου στο Οσλο με βεσπα... Πετρο,καλως ηρθες |
Καλώς την πατρίδα :)
|
WelcoMe
|
Όλοι οι Βόρειοι χωράνε φίλε μου.
Καλώς ήρθες και πάντα όρθιος..:) |
Απόσπασμα:
Μπράβο για το κουράγιο σας, η βέσπα είναι θρύλος. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:06. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!