GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Χιούμορ (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Διάφοροι νόμοι!!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=22944)

Aggelos-Syros 24-08-2011 12:43

Απάντηση: Διάφοροι νόμοι!!!

:sm7::sm7:

Fuji 26-08-2011 17:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από N4pSt3R ( 449123)
Το κακό με εμάς (Έλληνες) είναι ότι μπορεί να κουβαλάμε 2 κράνοι και να μην φοράμε κανένα!!!!:hmmm::hmmm:

Σε παρακαλώ, φυσικά και τα φοράμε, ένα στον κάθε αγκώνα!

zandesiro 27-08-2011 09:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από N4pSt3R ( 448879)
Ούτε εγώ αλλά σταμάτα ένα μύωπα στο δρόμο και ρώτα τον αν έχει 2ρο ζευγάρι μαζί να δούμε τι θα σου πεί!!!:cool::cool:

Και εγω και ο πατερας μου ειχαμε 2α γυαλια στο αμαξι(τα παλια μας).!

Jefe 27-08-2011 09:27

Απόσπασμα:

Το κακό με εμάς (Έλληνες) είναι ότι μπορεί να κουβαλάμε 2 κράνοι και να μην φοράμε κανένα!!!!:hmmm::hmmm:

:sm7::sm7:

Jefe

giclas 27-08-2011 09:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από N4pSt3R ( 448848)
Πίνεις νερό και οδηγείς; Πρόστιμο. Οδηγείς βρώμικο αμάξι; Πάλι πρόστιμο… Μην τρομάζετε όμως γιατί αυτά ισχύουν στο εξωτερικό σε μερικές χώρες και καλό θα ήταν να το γνωρίζετε πριν τις επισκεφθείτε.
Στην πρώτη θέση του καταλόγου με τους «πιο παράξενους νόμους για την οδική ασφάλεια» φιγουράρει η Κύπρος, λόγω της απαγόρευσης κατανάλωσης ακόμα και νερού κατά την οδήγηση. Ο κατάλογος ετοιμάστηκε και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της εταιρείας Avis, η οποία ασχολείται με την ενοικίαση οχημάτων.
Σκοπός της ανάρτησης του καταλόγου, ο οποίος τιτλοφορείται «οι πιο παράξενοι νόμοι για την οδική ασφάλεια», είναι, σύμφωνα με την Avis, να ενημερωθούν οι Βρετανοί τουρίστες για το τι επιτρέπεται και τι όχι, κατά την οδήγηση, σε χώρες του εξωτερικού. «Στην Κύπρο δεν επιτρέπεται στους οδηγούς να πίνουν ούτε νερό», αναφέρεται στον κατάλογο, ο οποίος προειδοποιεί για τις «παγίδες» που μπορεί να κρύβουν οι νομοθεσίες διαφόρων χωρών για τους τουρίστες οδηγούς.

Πηγή: Καλώς ήρθατε στο endiaferonta.com

παλια πηγα δικαστηριο διοτι οπως ειπαν ητα ζαβα τοποθετημενο L (το συμα που υποδηκνιη οτι ο οδηγος ειναι με μαθητικη αδεια οδιγησης :sm7::sm7::sm7:

SenseiG 27-08-2011 10:05

Απόσπασμα:

Σωστος....

giclas 29-08-2011 08:03

μηλησα με φυλο μου δυκηγορο κε μου ειπαι το εξης
εδω ζουμαι σε μια χορα που ο καθε ενας ερμηνευη το καθε τι οπως θελη !!!
στη προκημενη ο νομος λεη οτι τα χεργια οταν οδηγαμαι πρεπη να ειναι ελευθρα πανο στο τημονη (κε για τουτο απγορευται η χρηση κινητου τηλ )
τωρα εδω ξεχορηζου οι αστινομηκοι απο τους μπατσους !!
διλαδη ενας μπατσος αμα δεν σε γουσταρη εχη την δυνατοτιτα να σε καταγκηλει κε διοτι καπνηζαις κατα την οδυγηση !!:sm7:
ποσο μαλλο γιατι επηναις νερο!!:sm7::sm7:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:02.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!