![]() |
Απάντηση: ΒΙΔΕΣ.....ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣΤΟΡΙΑ!!!
Απόσπασμα:
Υ.Σ:Ευτυχώς που υπάρχουν και τα μαστόρια στο forum και βοηθάνε!:):):):) |
Απόσπασμα:
.... καλή επιτυχία Γιώργη ... ;) |
Απόσπασμα:
|
Σωστα ολα τα παραπανω, μα οσο αφορα την... κολληση, δεν την θεωρω και την καλυτερη ιδεα.
Η θερμοκρασια που παραγεται κατα την κολληση (αναλογα βεβαια, με το που εδραζεται η βιδα, ή τι εξαρτηματα εχει κοντα της) δεν ειναι και οτι... καλυτερο. Για μενα ειναι μια η λυση, και εχει ηδη αναφερθει ;). Δραπανο με τρυπανι (κοβαλτιου κατα προτιμηση), και στην συνεχεια, εξολκεα!!! |
Τρις πόντες (μικρές κολλήσεις) συνήθως είναι αρκετές, αφήνοντας και ικανό χρόνο ψύξης ανάμεσα τους δεν έχεις πρόβλημα, και λίγο ψυκτικό καλό είναι. Δεν κανείς γαζί για να κάψει υπερβολικά. Όπως και στο τρύπημα , εάν επιμείνεις χωρίς διάλειμμα για ψύξη ή χωρίς ψυκτικό οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται είναι μεγάλες. Εάν γνωρίζεις να κανείς κάτι δεν έχεις φόβο , εάν όχι καλύτερα στο συνεργείο.;)
|
Απόσπασμα:
H πιο σωστη συμβουλη για τον φιλο ειναι αυτη ;)!!! |
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ πάντως όλους για τις συμβουλές και το ενδιαφέρων!;);) ......αμα δεν πάθεις δεν θα μάθεις! |
Ακούστε κάτι κι από εμένα που το έζησα πρόσφατα με το F650 που είχα... Όταν πήγα να λύσω κάποια από τις Τορκς βίδες που βρισκόταν κάτω από τη σέλα, προκειμένου να αφαιρέσω τις βάσεις των πλαϊνών, τις οποίες είχα ήδη πουλήσει, αυτή είχε μουλαρώσει με αποτέλεσμα, να της βγάλω τα μάτια... :(:o Ο μαστρο-Δημήτρης που ήταν δίπλα μου και ξήλωνε το GPS εκείνη την ώρα μου λέει... την πήδηξες...:D:D αλλά ταυτόχρονα τον είδα ψύχραιμο... Για να μην ξεχαστώ... η βίδα είχε τελειώσει... είχε φαγωθεί ΕΝΤΕΛΩΣ... δεν υπήρχε τρόπος να πατήσει κάτι εκεί μέσα για να μπορέσω να τη λύσω...:hmmm: Φέρνει λοιπόν ο Δημητρός ενα μπουκαλάκι μ'ενα υγρό και γεμίζει το κενό της βίδας μέχρι επάνω... Εγώ λέω από μέσα μου... "με δουλεύει"...?? Σε περίπου 2 λεπτά αυτό το υγρό έχει γίνει πλέον στερεό... βάζει το τορκσο-κατσάβιδο πάνω στη βίδα και του τραβάει μία με τη ματσόλα και χώνεται μέσα στη βίδα δίνοντας της πάλι σχήμα τορξ... :);) Κάνει μία με το κατσαβίδι... τη λύνει... και όλα άψογα!!! Είχα μείνει Μ@λ@κ@ς !!! Τελικά αυτό το υγρό έμαθα μετά ότι έχει -μεταξύ άλλων- ρινίσματα σιδήρου. Πριν προλάβει λοιπόν αυτό να στερεοποιηθεί εντελώς, με τη σφυριά που έδωσε στο τορξο-κατσάβιδο ξανασχημάτισε την κατεστραμμένη βίδα. Αν ενδιαφέρεται κάποιος, μπορώ να βρω το μαγικό υλικό και να σας το πω. ;):) |
Φιλε CPS θα το χρειαστω το μαγικό ζουμί γιατί έβγαλα τα ματια μιας βίδας απο τις 4 συνολικά που χρειάστηκε να λύσω για να περάσω το μπαρακι του gps που αγορασα απο σένα..... :D την έκανα σαν κρατηρα :D
|
Απόσπασμα:
:D:o:rolleyes::sm7: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:33. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!