![]() |
Απάντηση: Αναβιώνει η Οθωμανική Αυτοκρατορία;
αυτο που προσπαθη να κανη η τουρκια δυχως να σπαση μητι εναι να δυμιουργηση κριζη ζωνη στην νοτιανατοληκη μεσωγιο οπος εκαναι κε στο αιγαιο
το οτι εμηνε πησο 8 μιλια η Κυπρος στη ΑΟΖ μετα απο υποδηξη της Ελλαδα λογω του Καστελλορηζου οι μονες χωρες που αφυσβητου το δικεο της θαλασσας ειναι η Βενεζουελλα κε η τουρκια |
Σας το είχα πει πριν λίγες ημέρες ότι άλλα είναι τα πιο σοβαρά θέματα από την οικονομία. Αυτός ο μήνας θα είναι ο πιο δύσκολος από την αντιπολίτευση και μετά.
Τα Θαλάσσια σύνορα λόγω έλλειψης Ναυτικού από Κύπρο και Ισραήλ θα τα έχει υπό την επιτήρηση της η χώρα μας. Σιγά σιγά οι τόνοι ανεβαίνουν. Ίδη 2 ρωσικά πυρηνικά Υ/Β βρίσκονται στη Μεσόγειο. Η Π/Α του Ισραήλ είναι από τις πιο σύγχρονες . Και να μην ξεχνάμε ότι έχει 3 Υ/Β με πυρηνικές κεφαλές. Εάν δεν επικρατήσει σύνεση την παρούσα περίοδο από όλους δυστυχώς θα έχουμε πρόβλημα. Μετά την τάφρο που έχει (σχεδόν) κατασκευαστεί στον Έβρο η Γείτονος χώρα νοιώθει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια της. Δικαίως η Γαλλογερμανοί είπαν το (επιτέλους η Ευρώπη χαράζει τα σύνορα της. Μην πιστεύετε ότι γράφουν οι (λαϊκίστικες) εφημερίδες. Η χώρα μας παρά τα όποια οικονομικά της προβλήματα δεν είναι καρπαζοεισπράκτορας….............. |
Απόσπασμα:
Εγώ βλέπω ολιγοήμερο πόλεμο, με μόνους άμεσα εμπλεκόμενους εμάς με την Τουρκία. |
Να ετοιμαστώ για επιστράτευση; Αν και έχω πάρει το "τελικό" χαρτί, είμαι σε διοίκηση που μαζεύουν συνήθως.
Η αλήθεια είναι ότι η περιοχή έχει μείνει αρκετό καιρό ήρεμη και σε συνάρτηση με την οικονομική κρίση, για κάποιους ένας πόλεμος είναι διέξοδος. Όπως έχει δείξει και η ιστορία δηλαδή. |
Ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου έλεγε : όταν θέλει να χαθεί το μυρμήγκι, βγάζει φτερά ...
|
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:40. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!