![]() |
Απάντηση: Πότε έγινε αυτό;!
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Οι εγκαταστασεις εκμεταλευσης του νερου ΝΑΙ πωλουνται και καλα κανουν!! Το ιδιο θα γινει και με την ΔΕΗ, δεν θα πωληθει ομως ο λιγνιτης! ασε που θα καταργηθει συντομα η εξορυξη του! Δεν με ενδιαφερει ποσο θα πουληθουν ¨η αν ξεπουληθουν οπως λες. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να υπαξει ανταγωνισμος με άλλες ΔΕΗ που θα συνυπαρχουν στο ιδιο χωρο κι εγω θα πληρωνω ρευμα με τιμες...κινητης τηλεφωνιας!!!!;) Αυτο επισης που με ενδιαφερει ειναι οι υπαλληλοι τους να αμοιβονται συμφωνα με την παραγωγη εργασιας κι οχι συμφωνα με τις υπερογκες συλλογικες συμβασεις τους τις οποιες με απειλες κι εκφοβισμους του τυπου ''θα κατεβασουμε τους διακοπτες'' πετυχαιναν τοσα χρονια!! Αυτο που με ενδιαφερει ειναι τυποι σαν τον Φωτοπουλο της ΔΕΗ κι αλλους σαν κιαυτον να τους πανε στα τσακιδια!!! Αυτο με ενδιαφερει κι επιτελους γινεται!! |
[QUOTE=GeorgeP;465395]Οι πηγες του νερου δεν πωλουνται ουτε θα πουληθουν ποτε!! Αυτο εγινε στην Αργεντινη...οχι εδω!
Οι εγκαταστασεις εκμεταλευσης του νερου ΝΑΙ πωλουνται και καλα κανουν!! Το ιδιο θα γινει και με την ΔΕΗ, δεν θα πωληθει ομως ο λιγνιτης! ασε που θα καταργηθει συντομα η εξορυξη του! Δεν με ενδιαφερει ποσο θα πουληθουν ¨η αν ξεπουληθουν οπως λες. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να υπαξει ανταγωνισμος με άλλες ΔΕΗ που θα συνυπαρχουν στο ιδιο χωρο κι εγω θα πληρωνω ρευμα με τιμες...κινητης τηλεφωνιας!!!!;) Αυτο επισης που με ενδιαφερει ειναι οι υπαλληλοι τους να αμοιβονται συμφωνα με την παραγωγη εργασιας κι οχι συμφωνα με τις υπερογκες συλλογικες συμβασεις τους τις οποιες με απειλες κι εκφοβισμους του τυπου ''θα κατεβασουμε τους διακοπτες'' πετυχαιναν τοσα χρονια!! Αυτο που με ενδιαφερει ειναι τυποι σαν τον Φωτοπουλο της ΔΕΗ κι αλλους σαν κιαυτον να τους πανε στα τσακιδια!!! Αυτο με ενδιαφερει κι επιτελους γινεται!![/QUOTE Σε κάποια σημεία συμφωνώ και νομίζω και πολλοί ακόμη...:cool: Γιατί δεν τα γράφεις έτσι απο την αρχή και σαλταρουν όσοι δεν σε ξέρουν;;;;;:Απορία: |
[quote=gsmaniac;465413]
Απόσπασμα:
+1200 (που ελπιζω να παρω :) ) σε ολα τα παραπανω συμφωνω απολυτα... απλα κραταω μια επιφυλαξη στο τι πωλειτε...μιας και ο τροπος που πουλανε ξεπουλανε στην Ελλαδα ειναι παντα μα παντα με πολλα πολλα ερωτηματικα... π.χ τι σημαινει πουλαω τις εγκαταστασεις εκμεταλευσης του υδροφορου οριζοντα...μηπως ειναι κατι σαν το οδικο δυκτιο που για να πας π.χ Τριπολη Πατρα πληρωνεις αλλα εργα δεν γινονται...και κυνδινευεις να σκοτωθεις...??? πολυ καλο να υπαρχει ανταγωνισμος αλλα να υπαρχει υγιεις ανταγωνισμος, ο οποιος στην Ελλαδα εχει αποδηχτει οτι δεν υπαρχει...!!! |
Απόσπασμα:
Καλό Στράτο μου, αλλά αν έλλειπε ο δείκτης, θα ήταν καλύτερο. :hmmm: |
[quote=asotosios;465424]
Απόσπασμα:
|
[quote=GeorgeP;465573]
Απόσπασμα:
Και να ρωτήσω και κάτι, απόλυτα σοβαρά. Τι ακριβώς να κάνουν τα δίκτυα χωρίς τις πηγές ενέργειας, νερού κι ότι άλλο. Κι όσο για τους εναλλακτικούς παρόχους στη σταθερή τηλεφωνία δεν τους έχω σε εκτίμηση. Πριν λίγα χρόνια είχα πάει στη forthnet. Κάποια στιγμή υπήρξε βλάβη στο ΚΑΦΑΟ της περιοχής. Απευθύνθηκα στη forthnet, η οποία είναι αλήθεια ότι ενδιαφέρθηκε, αλλά το πρόβλημα δε λύθηκε ποτέ σωστά. Εμένα όμως δε με ενδιαφέρει ότι ευθύνεται ο ΟΤΕ, εγώ πληρώνω τους άλλους. Επίσης όταν μετέφερα το ιατρείο η forthnet μου είπε ότι θα έμενα 35 μέρες χωρίς τηλέφωνο λόγω διαδικασιών τους. Επέστρεψα στον ΟΤΕ για τη μεταφορά κι έμεινα χωρίς τηλέφωνο για μερικές ώρες μόνο. Δεν ξέρω, δεν πείθομαι οπωσδήποτε από τους ιδιώτες. Οπως λες, με ενδιαφέρει καλή τιμή κι αξιοπιστία. Συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να τελειώνει η ιστορία με τους συνδικαλιστές τσιφλικάδες. Οπως πρέπει να τελειώνει κι η μονιμότητα με την πρόσληψη. Ποιός βέβαια σε αυτό το ######### θα κάνει την αξιολόγηση χωρίς εμπάθειες, αλληλοεξαρτήσεις και κομματικά κριτήρια, αυτό είναι πρόβλημα για δυνατούς λύτες. Προφανώς πρέπει να θεσπιστούν νόρμες κι η αξιολόγηση να βασίζεται σε αντικειμενικά κριτήρια. Και μόνο που τα σκέφτομαι με πιάνει ζάλη. Ποιός θα κρίνει ποιόν;! |
[quote=gsmaniac;465413]
Απόσπασμα:
Βρήκες και συ να συμφωνήσεις… Εκτός κι αν εννοείς ότι συνήθως έχει άδικο σε όλα, ενώ τώρα στα μισά, οπότε… μια χαρά. :sm7: |
Απόσπασμα:
Τοτε ΟΛΕΣ οι άλλες χωρες (ακομα κι αυτες του πρωην Ανατολικου μπλοκ) θα πρέπει να ειναι ηλιθιες που οι ΔΕΚΟ τους ειναι ¨η μετετραπησαν σε ιδιωτικες...... κι εμεις οι εξυπνοι. Δεν εξηγειται αλλιως! Πολυ σιγουρος εισαι οτι αυτες οι εταιρειες θα βαρεσουν κανονι, πως κι ετσι?? Απόσπασμα:
Αλλα εγω μιλησα για κινητη τηλεφωνια κι οχι για σταθερα δικτυα. Εκει δεν υπαρχει θεμα αναταγωνισμου και τιμων. Εκει λειτουργουν πολυ σωστα....οι ''κακοι'' ιδιωτες που μας πινουν το αιμα!;) Απόσπασμα:
|
Να δούμε τώρα που η Wind πουλιέται στην Βόδιαφον (έτσι άκουσα), τι θα γίνει με τον ανταγωνισμό...
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:13. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!