![]() |
Απάντηση: Πρόβλημα με θερμοκρασία σε ΒMW F650GS
Απόσπασμα:
|
Eιχα 4 χρονια το 650.
Εμενα αναβε το λαμπακι οταν ειχε πεσει η σταθμη στο ψυγειο ( και φυσικα σε πολυ ζεστη και κινηση με 1η και 2α.)Η Η λυση ειναι να κοιταξεις τη σταθμη στο ψυγειο , οχι μονο απο το πλαινο δοχειο, αλλα να ανοιξεις και την ταπα του ψυγειου (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι πρεπει να ειναι κρυο) και να προσθεσεις παραφλου και εκει μεχρι να καλυψεις τις ψυκτρες που εχει μεσα. Ειναι πιθανο, να εχεις λανθασμενη ενδειξη στο πλαινο δοχειο. Δηλ, το πλαινο να φαινεται γεματο αλλα το ψυγειο να μην εχει τη σταθμη που πρεπει. Οσο αναφορα το πιεστικο,..... αν δε σου εχουν στραβωσει οι γριλιες του ψυγειου ( πραγμα που μπορεις να διαπιστωσεις δια γυμνου οφθαλμου) τοτε δε κινδυνευεις απο το νερο. |
Απόσπασμα:
:oοοοoh:!!! :sm7: :sm7: :sm7:... |
Λοιπόν παιδιά σήμερα και αφού έριξα μια ματιά στο δοχείο του ψυγείου και είδα ότι είναι πλήρες από παραφλού (να τον πω τιν αλήθεια την τάπα δίπλα δεν την άνοιξα ) και αφού τσέκαρα και τις γρίλιες του ψυγείου και ήταν καθόλα εντάξει κίνησα να πάρω γνώμη μάστορι....και ακούστε συνοπτικά τι μου είπε ως πρώτη εκτίμηση:
1. ότι δεν κυκλοφορεί το νερό στο ψυγείο και είναι πιθανό να έχει πρόβλημα η τρόμπα νερού 2. και ότι επειδή κίνησα τη μηχανή έστω και λίγο από όταν μου άναψε η ένδειξη ότι κατά 90% μου έχει κάψει φλάτζα :yz μια και μου είπε ότι είναι πολύ ευαίσθητη στο συγκεκριμένο μηχανάκι .... τι λες τώρα! Ρε παιδιά πως τα βλέπετε τα παραπάνω? και ειδικά το 2ο? είναι λογικό με 3 φορές που μου άνοοιξε η ένδειξη να μου έκαψε φλάτζα ? Μιλάμε ότι θα μου έρθει καλό κουστούμι αν ιχύουν τα παραπάνω! Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων! |
Απόσπασμα:
ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ. Ανοιξε και την ταπα και δες αν οι γριλιες ειναι καλυμμενες με νερο, παραφλου, .... |
Ναι πράγματι το μύνημα σου kostas12gs το είδα μετά και είναι κατατοπιστικότατο .... τέσπα ... μικρή σημασία πλέον .... μια και το μηχανάκι είναι στο μάστορα και πάει για αλλαγή θερμοστάτη , τρόμπας νερού , φλάντας , και γενική αλλαγή των υγρών .....:(
Ευχαριτώ όλα τα παιδιά για την βοήθεια και τις απαντήσεις σας! |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:23. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!