GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Άντε και δεν πληρώνουμε (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=23853)

yannis 24-09-2011 00:00

Απάντηση: Άντε και δεν πληρώνουμε

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 472731)
οποιος πιστευει οτι ολα αυτα γινονται για να αποπληρωσουμε το "χρεος" η εστω οτι υπαρχει εστω μια ελπιδα να γινει αυτο,ειναι βαθεια νυχτωμενος!:rolleyes:
τα συμφεροντα τους εξυπηρετουν και γελανε με τις συζητησεις και τις ανησυχιες μας...:rolleyes:
μονο ο τρομος θα μπορουσε να τους ταρακουνησει,αλλα δυστυχως ειμαστε σκατοφλωροι!:rolleyes:

Γειά σου μεγάλε ντινό!!!!
Πράγματι οι δεξιοί ήταν πάντα σκατόφλωροι και βολεμένοι, αλλά σκέψου πως και οι αριστεροί που αγωνίστηκαν μέχρι θανάτου, τι κέρδισαν?!!??!?
Μάλλον αλλού κρύβεται η λύση...:sm7:

tsitsos 24-09-2011 01:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από KRASOPATERAS ( 472703)
Το πρόβλημα είναι ότι όσο και αν πληρώσουμε με όλη μας την όρεξη, και τα διπλά να δώσουμε από το Ελληνικό φιλότιμο που μας διακατέχει….πάλι δεν γίνετε να σωθούμε δυστυχώς….
Τσάμπα μας στραγγίζουνε….είναι πέραν τις κρατικής δυνατότητας να πληρωθούν τα χρέη….:(

:sm8:

ntinopoulos 24-09-2011 01:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 472740)
Γειά σου μεγάλε ντινό!!!!
Πράγματι οι δεξιοί ήταν πάντα σκατόφλωροι και βολεμένοι, αλλά σκέψου πως και οι αριστεροί που αγωνίστηκαν μέχρι θανάτου, τι κέρδισαν?!!??!?
Μάλλον αλλού κρύβεται η λύση...:sm7:

δεν κομματικοποιω γιαννη...:rolleyes:
δεν ειναι θεμα αριστερων,δεξιων,πασοκων!
αν μου πεις για ποιο πραγμα αγωνιστηκαν οι αριστεροι,θα σου πω και τι κερδισαν!:rolleyes:

gepol 24-09-2011 12:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 472731)
οποιος πιστευει οτι ολα αυτα γινονται για να αποπληρωσουμε το "χρεος" η εστω οτι υπαρχει εστω μια ελπιδα να γινει αυτο,ειναι βαθεια νυχτωμενος!:rolleyes:
τα συμφεροντα τους εξυπηρετουν και γελανε με τις συζητησεις και τις ανησυχιες μας...:rolleyes:
μονο ο τρομος θα μπορουσε να τους ταρακουνησει,αλλα δυστυχως ειμαστε σκατοφλωροι!:rolleyes:

Τελευταία έχω αρχίσει και συμφωνώ μαζι σου... Να το κοιτάξω λες; :p

Arkas 24-09-2011 13:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 472723)
Ότι και να λένε πάντως, δυο χρόνια τώρα δεν έχουν καταφέρει απολύτως τίποτε θετικό, η αξιοπιστία μας έχει ξαφανιστεί τελείως, κανένα μέτρο δεν έχει αποδώσει και το χρέος μεγαλώνει. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας που τους έχουμε αφήσει να αλωνίζουν έτσι ακόμη.

Αυτό είναι το χειρότερο
και το πιο απογοητευτικό .... :(:(:(

yannis 25-09-2011 17:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 472804)
δεν κομματικοποιω γιαννη...:rolleyes:
δεν ειναι θεμα αριστερων,δεξιων,πασοκων!
αν μου πεις για ποιο πραγμα αγωνιστηκαν οι αριστεροι,θα σου πω και τι κερδισαν!:rolleyes:

Εμένα πάλι, πρόθεσή μου ήταν να κομματικοποιήσω!!!:cool:
Οι αριστεροί, αγωνίστηκαν για ισότητα, δικαιοσύνη κλπ... Μην με ρωτήσεις αν συμφωνώ ή όχι... δεν είναι αυτό το θέμα, αλλά το ότι κι άλλοι νωρίτερα είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους στο πολιτικό σύστημα, κυνηγηθήκαν απηνώς και αποτέλεσμα δεν είχαμε. Αυτοί τουλάχιστον είχαν κάποιες ιδέες, ένα όραμα, κάποιον στόχο. Οι τωρινοί διαμαρτυρόμενοι, "όψιμοι επαναστάτες μετά τις τελευταίες εκλογές και αφού ήρθε και η σειρά τους να τους θίξουν την τσέπη" δεν έχουν όχι σχέδιο και όραμα, αλλά ούτε στοιχειώδη ειρμό σκέψης. Το χειρότερο δε, είναι πως δείχνουν να "πείθονται" ξανά πως φταίει η τωρινή κυβέρνηση και όλα θα στρώσουν (για ποιους άραγε?!!?) αν αλλάξει!!!!!:D

ntinopoulos 25-09-2011 20:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gepol ( 473042)
Τελευταία έχω αρχίσει και συμφωνώ μαζι σου... Να το κοιτάξω λες; :p

εισαι στο σωστο δρομο...;)

ntinopoulos 25-09-2011 20:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 473772)
Εμένα πάλι, πρόθεσή μου ήταν να κομματικοποιήσω!!!:cool:
Οι αριστεροί, αγωνίστηκαν για ισότητα, δικαιοσύνη κλπ... Μην με ρωτήσεις αν συμφωνώ ή όχι... δεν είναι αυτό το θέμα, αλλά το ότι κι άλλοι νωρίτερα είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους στο πολιτικό σύστημα, κυνηγηθήκαν απηνώς και αποτέλεσμα δεν είχαμε. Αυτοί τουλάχιστον είχαν κάποιες ιδέες, ένα όραμα, κάποιον στόχο. Οι τωρινοί διαμαρτυρόμενοι, "όψιμοι επαναστάτες μετά τις τελευταίες εκλογές και αφού ήρθε και η σειρά τους να τους θίξουν την τσέπη" δεν έχουν όχι σχέδιο και όραμα, αλλά ούτε στοιχειώδη ειρμό σκέψης. Το χειρότερο δε, είναι πως δείχνουν να "πείθονται" ξανά πως φταίει η τωρινή κυβέρνηση και όλα θα στρώσουν (για ποιους άραγε?!!?) αν αλλάξει!!!!!:D

δεν υπαρχουν αριστεροι,δεξιοι,πασοκοι κτλ,ολα ειναι μονο ταμπελες...
ολα εχουν να κανουν με το συμφερον! και οχι με ιδεες και αποψεις!υπαρχουν δεξιοι που ειναι δημοκρατικοι και αριστεροι και πασοκοι που ειναι πιο φασιστες κι απο τους χρυσαυγιτες...
κανεις δεν πειθεται οτι φταιει μονο η τωρινη κυβερνηση και οτι ολα θα στρωσουν αν αυτη αλλαξει!αντιθετως ολοι ειναι πεπεισμενοι οτι ολα τα γουρουνια εχουν την ιδια μουρη...,απλα θα περιμενε καποιος απο τη στιγμη που ετυχε να χειριστουν αυτοι τη συγκεκριμενη κατασταση να φερθουν εστω και την υστατη ωρα με μπεσα και χωρις σκοπιμοτητες...:rolleyes:

ortho 25-09-2011 20:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 473822)
δεν υπαρχουν αριστεροι,δεξιοι,πασοκοι κτλ,ολα ειναι μονο ταμπελες...
ολα εχουν να κανουν με το συμφερον! και οχι με ιδεες και αποψεις!υπαρχουν δεξιοι που ειναι δημοκρατικοι και αριστεροι και πασοκοι που ειναι πιο φασιστες κι απο τους χρυσαυγιτες...
κανεις δεν πειθεται οτι φταιει μονο η τωρινη κυβερνηση και οτι ολα θα στρωσουν αν αυτη αλλαξει!αντιθετως ολοι ειναι πεπεισμενοι οτι ολα τα γουρουνια εχουν την ιδια μουρη...,απλα θα περιμενε καποιος απο τη στιγμη που ετυχε να χειριστουν αυτοι τη συγκεκριμενη κατασταση να φερθουν εστω και την υστατη ωρα με μπεσα και χωρις σκοπιμοτητες...:rolleyes:

Ολα σωστά μέχρι την τελευταία φράση, τι την ήθελες; :) Και την τελευταία λέξη; Αυτή ήθελες να γράψεις;;)

Να πω ότι κατά τη γνώμη μου είμαστε όλοι "διαπλεκόμενοι". Ολοι έχουμε ανάγκη όλους. Για κάποιο, ανεξήγητο για μένα λόγο, δεν το έχουμε καταλάβει. Καθένας νομίζει ότι μπορεί να βγει αλώβητος. Οταν το χωνέψουμε ότι δε γίνεται, θα πάμε καλύτερα.

ntinopoulos 25-09-2011 20:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 473830)
Ολα σωστά μέχρι την τελευταία φράση, τι την ήθελες; :) Και την τελευταία λέξη; Αυτή ήθελες να γράψεις;;)

Να πω ότι κατά τη γνώμη μου είμαστε όλοι "διαπλεκόμενοι". Ολοι έχουμε ανάγκη όλους. Για κάποιο, ανεξήγητο για μένα λόγο, δεν το έχουμε καταλάβει. Καθένας νομίζει ότι μπορεί να βγει αλώβητος. Οταν το χωνέψουμε ότι δε γίνεται, θα πάμε καλύτερα.

απλα αφου δε μπορουμε να γλιτωσουμε το βιασμο,περιμενουμε στωικα να τελειωσει...:rolleyes:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:41.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!