![]() |
Απάντηση: Αντρίκος Παπανδρέου: "Δυσκολεύομαι κι εγώ να βρω εργασί
τωρα το ειδα αυτο...
"Δεν τον βλέπετε; Του πατέρα μου τα μαλλιά άσπρισαν σε τρεις μήνες. Το παλεύει όσο μπορεί, στεναχωριέται, προσπαθεί. Κι όσο γι' αυτά που λένε ότι γυμνάζεται, δε γυμνάζεται απλά για τον εαυτό του, γυμνάζεται για να είναι δυνατός για τη μάχη που δίνει κάθε μέρα. Εάν δεν τα ζεις από μέσα, κανείς δεν ξέρει συμβαίνει", λέει. :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: πολυ Ξανθοπουλος λεμε... Γυμναζομαι οχι για μενα...για την Κακομοιρα την Ελλαδα...μανα μου...!!! |
το σίγουρο είναι ότι λεφτά για να τα βάψει έχει
|
Απόσπασμα:
|
Εύχομαι να μην πούμε ποτέ και για τον πατέρα του αυτο που λέμε σήμερα για τον παππού του, το γιατί δεν τραβήχτηκε!!!:Απορία:
|
Δεν μας χέζουν με τον πρίγκιπα…, που μετέχει ως απλός πολίτης στις διαμαρτυρίες…
Ξέρετε, αν αισθάνεσαι απλός πολίτης, δεν αναφέρεσαι σε αυτό. |
Απόσπασμα:
....γιατι, πολυ απλα, ΕΙΣΑΙ πολιτης!!! Δεν χρειαζεται να το διατυμπανιζεις :cool:! Καλη προσπαθεια, αλλα ΔΕΝ μας πειθει :mad:!!! |
Μπα ΚΑΚΗ προσπάθεια.
Για βλύτα. |
Σύμφωνα με αυτά που είπε ο ΓΑΠ (ένας εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια) αυτός δεν πρέπει να πιάσει ΠΟΤΕ δουλειά και να απολυθούν και άλλοι δεκαπέντε συγγενείς του τουλάχιστον! ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα Άντε γιατί τα έχω πάρει με όλα αυτά τα πριγκιπόπουλα! Που το παίζει και απλός πολίτης! Γιατί δεν είναι? ή νομίζει ότι είναι κάποιος δημοκρατικός γόνος της βασιλικής οικογένειας των Ελληνοκτώνων που με την ταπεινότητα του μας αφήνει και συνυπάρχουμε....... |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:46. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!