![]() |
Απάντηση: Από τους μισθούς και συντάξεις θα παρακρατείται η έκτακ
Απόσπασμα:
Γνωστός φίλος γιατρός, είδε τη μισθοδοσία του προχτές, με "κάτι" κρατήσεις που έκαναν αναδρομικά σε όλους τους γιατρούς, 524€. Φίλος μου αστυνόμος είδε 4 κατοστάρικα λιγότερα αυτό το μήνα και παραπατάει απ΄την στεναχώρια όποτε τον βλέπω τον άνθρωπο... Ο στόχος είναι να πάνε οι περισσότεροι το πολύ στο 55% που ελάμβαναν πρό Γιωργάκη. Κολλητός μου που είδε το RT που πουλιόταν εδώ μέσα στο φόρουμ λίγο πριν πάει να το δει για να το πάρει, του μπούκαραν μέρα μεσημέρι μέσα στο σπίτι και του σήκωσαν τα πάντα. Πάνω από 15 χιλιάρικα ζημιά. Πήγε στην αστυνομία, δεν τους καίγεται καρφάκι μου είπε. Κάθε 10 λεπτά γίνεται μια διάρρηξη στο λεκανοπέδιο. Δείτε από κάτω τι γράφω για να καταλάβετε γιατί δεν καίγεται καρφάκι στην αστυνομία... Τον είδα σήμερα στο Φλοίσβο, με τη γυναίκα του και τα δυο μωρά του, είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση οι άνθρωποι πέραν του γενικού σαλταρίσματος. Πήγα το γιό μου χτες στο Ασκληπιείο για να του βάλουν τελικά ένα νάρθηκα στο χέρι, στις 8 το πρωί με #2 στο χαρτάκι σειράς προτεραιότητας, άδειο το νοσοκομείο, μας εξυπηρέτησαν στις 10. Κάτι για "λευκή απεργία" των γιατρών άκουσα. |
Απόσπασμα:
Συγνώμη που ρωτάω..., Στους απόστρατους αξιωματικούς πόσο % μείωση υπάρχει σήμερα? |
Απάντηση: Από τους μισθούς και συντάξεις θα παρακρατείται η έκτακτη εισφορά
Γνωστός μου, Δ/ντης στο Παρακαταθηκών και Δανείων έλαβε εκκαθαριστικό
-€150 Η σύζυγός του στον ΟΠΑΠ... απελύθη. Να μην σας πω τί σφαγή γίνεται στις διαφημιστικές, άπατες - άλλες κλείνουν και το λένε - άλλες στον νόμο 99 - άλλες κλείνουν και δεν το λένε. Έπεσε ο άλλος στο Μαρούσι, τις προάλλες και αυτοκτόνησε - Leo Burnett - Karamella (Αγάπη Βαρδινογιάννη)... |
Απόσπασμα:
Κάπου στο 40% από τότε που ήρθε ο βλάκας χωρίς να υπολογίσουμε τα χαράτσια, ακρίβειες κλπ.:Απορία: |
Η Ελλάδα ζει το σοσιαληστρικό όνειρο του ΓΑΠ!
|
Απόσπασμα:
|
Να τα φανε στους γιατρους!!!!!!
Για αυτον τον μηνα κ τους επομενους 3 ο μισθος του αντρα μου θα ειναι 650 ευρω γιατι τους κανανε αναδρομικα λεει κρατησεις! Νεύρα Νεύρα Απο εδω ομως Πάνω από 80 εκατομμύρια ευρώ ζητούν αναδρομικά πρώην Βουλευτές (!!!) | ANTINEWS δεν ειδα να "κρατανε" τιποτα!!! Ακουγα να λενε πως η χουντα ηταν ασχημο πραγμα, δε ξερω δε την εζησα, ομως κ αυτο το αποφασιζουμε κ διαταζουμε ή μαλλον εκτελουμε, τι διαφορα εχει απο τοτε? Α, ναι! Τοτε δεν χρωσταγε πουθενα κανεις! Ολα τα αλλα ιδια ειναι! Νεύρα |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:17. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!