GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   S.O.S. ......Ερχετε τριημερο (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=24966)

sandro 23-10-2011 23:59

Απάντηση: S.O.S. ......Ερχετε τριημερο

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 499741)
τωρα εμένα γιατί μου βρωμαει antenna ring;:hmmm:

Το σκέφτηκα και εγώ αλλά θα του είχε βγάλει ews :hmmm:

sotos 24-10-2011 02:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από sandro ( 499759)
Το σκέφτηκα και εγώ αλλά θα του είχε βγάλει ews :hmmm:

Σωστός. Μου το έβγαλε και εμένα όταν είχα πρόβλημα με το antenaring:yz

yannis 24-10-2011 03:36

Το πιθανότερο μπαταρία. Έχω αλλάξει 3 φορές!!!!! Μπορείς να προσπαθήσεις όπως σου είπε ο Νίκος, ακόμη και χωρίς να βγάλεις το πάνω καπάκι, με ένα μακρύ κατσαβίδι αλλά θέλει προσοχή. Καλύτερα, αφού είσαι στην έδρα σου να περιμένεις λίγο.

man gs 24-10-2011 13:59

Σας ευχαριστω ολους για την αμεση προθεση να με βοηθησετε στην απορια μου. Η μηχανη ειναι ηδη στο συνεργειο και θα ενημερωσω οταν θα εχω νεα.

man gs 24-10-2011 14:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από forester ( 499757)
Χωρίς να σε γνωρίζω, απλά γίνεσαι κουραστικός.....
Τα ποστ είναι για να σχολιάζονται ασφαλώς, αλλά εποικοδομητικά, κυρίως!!!!
Φτάνει το σπαμ!!!!
Αν έχεις κάτι να πεις για το πρόβλημα του ανθρώπου, ΟΚ. Αλλιώς άστο.

Μην τον παρεξηγεις, φαινετε οτι ειναι καλο παιδι:).........απλα δεν θα εχει ποτε το χαμογελο που εχουμε εμεις καβαλωντας gs:p. Aπλως δεν ειναι ντροπη να κρυβουμε καποιες τυχον ζημιες οπως κανουν καποιοι. ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ;)

3ple black 24-10-2011 14:34

Χωρις να γνωριζω τυχον ιδιαιτεροτητες που μπορει να εχει το gs προσωπικα δεν μου κανει για μπαταρια και εξηγω:

Αν ηταν μπαταρια δεν θα γυριζε η μιζα ή θα γυριζε πιο αργα απ'οτι συνηθος.

Μπορεις να τσεκαρεις αν ειναι το ιμομπιλαιζερ δοκιμαζοντας να την βαλεις μπροστα με το δευτερο κλειδι...αν παρει εχεις θεμα με το κλειδι σου.

Αυτα απο την εμπειρια μου ως μηχανικος αυτοκινητων αρα μπορει να μην ισχυουν στην περιπτωση σου

nivam 24-10-2011 14:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από 3ple black ( 500244)
Χωρις να γνωριζω τυχον ιδιαιτεροτητες που μπορει να εχει το gs προσωπικα δεν μου κανει για μπαταρια και εξηγω:

Μπορεις να τσεκαρεις αν ειναι το ιμομπιλαιζερ δοκιμαζοντας να την βαλεις μπροστα με το δευτερο κλειδι...αν παρει εχεις θεμα με το κλειδι σου.

Αυτα απο την εμπειρια μου ως μηχανικος αυτοκινητων αρα μπορει να μην ισχυουν στην περιπτωση σου

Στη δική μου περίπτωση φαίνεται να ήταν επαφή πάντως γιατί ρεύματα πήγαιναν, απλά στη μιζιά ακούστηκε το χαρακτηριστικό "τσικ", που σου κόβει τα πόδια. Στο immobilizer, λογικά θα έβγαζε EWS.

yannis 24-10-2011 17:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από man gs ( 499622)
Τα φωτα σας. Εχθες το απογευμα κατεβαινω στην μηχανη, απενεργοποιω τον συναγερμο, βαζω το κλειδι, αναβουν ολες οι ενδειξεις κανονικα, παταω την μιζα, γυρναει ΑΛΛΑ ουτε τσαφ ουτε τσουφ. Το αναβω το σβηνω 2-3 φορες τιποτα. Μπαταρια δεν ειναι σιγουρα γιατι δεν πεφτει καθολου η ταση και ειναι ενος χρονου. Σημερα που τα ειπα με ενα ηλεκτρολογο ειπε οτι μπορει να ειναι απο καποιο προγραμμα του εγκεφαλου η το immobilaiser. Ειναι μοντελο 08, μηπως συνεβη σε καποιον η υποψιαζετε καποιος το γιατι? Η μηχανη θα παει στον μαστορα αυριο το πρωι με την bmw mobile, ευτυχως θα ειμαι στην δουλεια και δεν θα το δω φορτωμενο:sm7:Ερχετε και τριημεροΝεύρα

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από 3ple black ( 500244)

Μου φαίνεται πως ξεκουτιαίνω!!!!!
Φυσικά και έχεις δίκιο... έχω μια ####σύνδεση αργή εδώ και ανοίγω ένα κάρο θέματα τα αφήνω να φορτώσουν και όταν έχω ελεύθερο χρόνο τα κοιτάζω... έτσι μπέρδεψα τα ..... μου!!!
Είναι πολύ πιθανόν να είναι πηνία. Μου τα άλλαξαν στην εγγύηση (ευτυχώς) με την μπαταρία. Αλλιώς μπορεί μπουζί... Αν ήταν κάποιος διακόπτης δεν θα γύρναγε καθόλου η μίζα.

XCHALLENGE 24-10-2011 18:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 499753)
Τελικά υπάρχει κάποιος που να πήγε στον προορισμό του........:Απορία:

ΕΓΩ!!!

με αφρικα!
Τα λεμε...

3ple black 25-10-2011 14:20

Τελικα;;;
Εχεις κανενα νεοτερο;;

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:59.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!