![]() |
Απάντηση: S.O.S. ......Ερχετε τριημερο
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Σωστός. Μου το έβγαλε και εμένα όταν είχα πρόβλημα με το antenaring:yz |
Το πιθανότερο μπαταρία. Έχω αλλάξει 3 φορές!!!!! Μπορείς να προσπαθήσεις όπως σου είπε ο Νίκος, ακόμη και χωρίς να βγάλεις το πάνω καπάκι, με ένα μακρύ κατσαβίδι αλλά θέλει προσοχή. Καλύτερα, αφού είσαι στην έδρα σου να περιμένεις λίγο.
|
Σας ευχαριστω ολους για την αμεση προθεση να με βοηθησετε στην απορια μου. Η μηχανη ειναι ηδη στο συνεργειο και θα ενημερωσω οταν θα εχω νεα.
|
Απόσπασμα:
Μην τον παρεξηγεις, φαινετε οτι ειναι καλο παιδι:).........απλα δεν θα εχει ποτε το χαμογελο που εχουμε εμεις καβαλωντας gs:p. Aπλως δεν ειναι ντροπη να κρυβουμε καποιες τυχον ζημιες οπως κανουν καποιοι. ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ;) |
Χωρις να γνωριζω τυχον ιδιαιτεροτητες που μπορει να εχει το gs προσωπικα δεν μου κανει για μπαταρια και εξηγω:
Αν ηταν μπαταρια δεν θα γυριζε η μιζα ή θα γυριζε πιο αργα απ'οτι συνηθος. Μπορεις να τσεκαρεις αν ειναι το ιμομπιλαιζερ δοκιμαζοντας να την βαλεις μπροστα με το δευτερο κλειδι...αν παρει εχεις θεμα με το κλειδι σου. Αυτα απο την εμπειρια μου ως μηχανικος αυτοκινητων αρα μπορει να μην ισχυουν στην περιπτωση σου |
Απόσπασμα:
Στη δική μου περίπτωση φαίνεται να ήταν επαφή πάντως γιατί ρεύματα πήγαιναν, απλά στη μιζιά ακούστηκε το χαρακτηριστικό "τσικ", που σου κόβει τα πόδια. Στο immobilizer, λογικά θα έβγαζε EWS. |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μου φαίνεται πως ξεκουτιαίνω!!!!! Φυσικά και έχεις δίκιο... έχω μια ####σύνδεση αργή εδώ και ανοίγω ένα κάρο θέματα τα αφήνω να φορτώσουν και όταν έχω ελεύθερο χρόνο τα κοιτάζω... έτσι μπέρδεψα τα ..... μου!!! Είναι πολύ πιθανόν να είναι πηνία. Μου τα άλλαξαν στην εγγύηση (ευτυχώς) με την μπαταρία. Αλλιώς μπορεί μπουζί... Αν ήταν κάποιος διακόπτης δεν θα γύρναγε καθόλου η μίζα. |
Απόσπασμα:
με αφρικα! Τα λεμε... |
Τελικα;;;
Εχεις κανενα νεοτερο;; |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:59. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!