GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   ΘΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=25041)

gepol 25-10-2011 19:29

Απάντηση: ΘΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Σύζυγος πρώην βουλευτή, η πρώην σύζυγος βουλευτή; Αναφέρεις και τα δυο...

yannis 25-10-2011 19:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gepol ( 501568)
Σύζυγος πρώην βουλευτή, η πρώην σύζυγος βουλευτή; Αναφέρεις και τα δυο...

:sm7:
Καλό!!!!
Μην του βάζεις... ιδέες του βουλευτή!!!!!!

f1shf1nder33 25-10-2011 19:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 501492)
περιμενε ερχονται οι.....σωτηρες στις επομενες εκλογες......

Και μιας και λες ''προδοτες'' για πες μας ποιο νομο καταπατησαν και ποιο αρθρο του Συνταγματος παρεβιασαν για να χαρακτηριστουν ως τετοιοι?

Και μονο οτι εκοψαν τις συνταξεις ανθρωπων που ελιωσαν στη δουλεια 35 και ισως καποιοι και περισσοτερα χρονια και ειναι λεφτα που τα εχουν αποδωσει στο κρατος ειναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ και αυτο ειναι ενα μονο παραδειγμα τουλαχιστον οι αλλοι δεν τολμησαν να το κανουν αν και δε με ενδιαφερει κανενας απο τους δυο ιδιαιτερα και επειδη συνταγματολογος δεν ειμαι αλλα αν δεν ειναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ με αυτην την εννοια ειναι σιγουρα ηθικη ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

GeorgeP 25-10-2011 20:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από f1shf1nder33 ( 501583)
Και μονο οτι εκοψαν τις συνταξεις ανθρωπων που ελιωσαν στη δουλεια 35 και ισως καποιοι και περισσοτερα χρονια και ειναι λεφτα που τα εχουν αποδωσει στο κρατος ειναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ και αυτο ειναι ενα μονο παραδειγμα τουλαχιστον οι αλλοι δεν τολμησαν να το κανουν αν και δε με ενδιαφερει κανενας απο τους δυο ιδιαιτερα και επειδη συνταγματολογος δεν ειμαι αλλα αν δεν ειναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ με αυτην την εννοια ειναι σιγουρα ηθικη ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Καλα εσυ κοιμησου τον υπνο του δικαιου........
ολα τα ταμεια ειναι επιδοτουμενα απο το κρατος...ξερεις γιατι? Πρωτον διοτι αυτοι που δουλεψαν 35 χρονια δεν απεδιδαν ολοι τα αναλογα στο κρατος για κοινωνικη ασφαλιση και δευτερον αυτα που επληρωναν (οπως κι εγω και ο καθενας μας) δεν ειχαν ουτε εχουν ανταποδοτικο οφελος στο 100%. Το γιατι παρακατω......

Αυτο ειναι το ενα σκελος, το άλλο σκελος λεει οτι αυτοι που επαιρναν συνταξεις 4000ε δεν ειχαν πληρωσει ουτε τα μισα απο οσα τους αναλογουσαν για να παρουν αυτην την συνταξη.
Επιπλεον οι συνταξιουχοι κατω των 55 ετων (π.χ. Ολυμπιακη, ΟΤΕ, Στρατιωτικοι κι οσοι βγηκαν με εθελουσια) δεν δικαιουται να παιρνουν καμια συνταξη ομως παιρνουν επιβαρυνοντες τα ταμεια τα οποια καταφευγουν σε δανεισμο για να πληρωθουν οι συνταξεις τους. Οποταν αυτονων καλα εκανε και τους τις εκοψε, κι ευτυχως θα τους τις κοψει κι αλλο!!!
Μην βιαστεις να με βρισεις, τα λεω και σοτυς συγγενεις μου που εμπιπτουν στις παραπανω κατηγοριες.

Τελος κανεις συνταξιουχος ο οποιος επληρωνε κανονικα (Ι.Υ.) επι 35+ χρονια δεν του κοπηκε η συνταξη στο ελαχιστο π.χ. ο πατερας μου (Διπλωματικο Σωμα) και ο πεθερος μου (λιμενεργατης του ΟΛΠ), σε αυτους κοπηκαν τα δωρα οπως σε ολους τους μισθωτους που πληρωνονται απο το κρατος!

Που την βλεπεις την ηθικη εστω προδοσια?

GeorgeP 25-10-2011 20:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 501543)
Το περασμένο Σαββατο ,έκλεψαν με απειλή ενός κατσαβιδιου,τον περίπτερα της γειτονιάς μου,στον Πειραιά.....:hmmm:Παραλίγο να τον ξεκοιλιασουν,αλλα ήταν τυχερός και γρήγορος....:D
Λες να φταίει το φόρουμ;;;;;; :cool:Εννοώ αυτά που γράφουμε οι αναρχοαυτονομοκου#####στοαγανακτισμενοι:D

Κάποιοι έχουν ξεφύγει εντελώς....μα εντελως:hmmm:

Μην κανεις τον χαζο...δεν εισαι....εκτος κι αν θελεις να σε εκλαμβανω ως τετοιον....ξερεις πολυ καλα τι και πως το εννοω!Νεύρα

f1shf1nder33 25-10-2011 20:24

Εγω ειμαι ξυπνιος εσυ τα βλεπεις αγγελικα πλασμανα ακομα οταν ολη η Ελλαδα φωναζει,του πατερα μου που δουλεψε 35 χρονια,του πεθεροθ μου επισης της γυναικας του επισης με δουλεια οχι μπυρδες του εκοψαν και δωρα και κυρια και επικουρικη συνταξη.δεν τα ξερεις καθολου καλα.

yannis 25-10-2011 20:24

Άσε ρε Γιώργο... και αλλού είναι τα γλέντια!!!!!!!
Μιλάμε για πολύ γέλιο!!!!!

napgeo 25-10-2011 20:33

αυτοι που δουλεψαν 35 χρονια δεν απεδιδαν ολοι τα αναλογα

Και ποιος φταίει .
Αυτο ειναι το ενα σκελος, το άλλο σκελος λεει οτι αυτοι που επαιρναν συνταξεις 4000ε δεν ειχαν πληρωσει ουτε τα μισα

Και ποιος φταίει

Επιπλεον οι συνταξιουχοι κατω των 55 ετων (π.χ. Ολυμπιακη, ΟΤΕ, Στρατιωτικοι κι οσοι βγηκαν με εθελουσια) δεν δικαιουται να παιρνουν καμια συνταξη ομως παιρνουν

Και ποιος φταίει

Που την βλεπεις την ηθικη εστω προδοσια

Προδοσία πουθενά. Ανευθυνότητα ίσως. Εξυπηρέτηση των αφεντικών μήπως βλέπεις.
Με τα ψέματα έκλεψε την ψήφο του λαού.
Το επί εσχάτη προδοσία σου λέει κάτι…………

jtnakos 25-10-2011 20:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 501488)
Μολις σας αγγιξει καποιος βαζετε τις φωνες

Eσενα δεν σε αγγιξαμε καν και εστησες ενα ολοκληρο forum 5000+ατομα στον τοιχο:mad::mad:

!!!!!! Δεν το αντεχετε εσεις οι αγανακτισμενοι και πια εξαφανισμενοι πολιτες!!!

Δεν μας ειπες εσυ ποιος ΕΙΣΑΙ??????Γιατι στο προφιλ σου βλεπω ενα αωριστο Γιωργος -ιδ.ηπαλληλος-Αθηνα:mad::mad: που λες πως ειμαστε εξαφανισμενοι??

Ναι αυτο λεω, ''παροτρυνετε καποιους σε βιαιοπραγιες'' με τα λεγομενα σας τυπου θανατος, κρεμαλες, προδοσιες κ.λ.π.
Ξερετε, η βιαιοπραγια ειναι απο ενα απλο τσιμπημα μεχρι το μαχαιρωμα......εξαρταται το πως θα παρει κανεις το θανατος, κρεμαλα, προδοσια κ.λ.π.
Δεν ενωεις οτι τον πειραμε απο το χερακι και τον βαλαμε να κανει αυτην την πραξη εεε????Γιατι αν ενωεις αυτο να παμε και να του πουμε και μπραβο με τα λεγοενα σου:mad:Νεύρα
Για τον κο αντμιν πιο πανω που πολυ ευγενικα απαξιωνει το συμβαν εχω να του πω οτι πουθενα δεν αναφερθηκε κλοπη, απο που το συμπεραινει λοιπον?
Δηλαδη τυχαιο γεγονος οτι ηταν γυναικα πρωην βουλευτη? Ας το ελπισουμε Κε Νικο μας, ο Βολος ειναι μικρο μερος ας δουμε τι θα δηλωσει ο ενοχος οταν κι αν τον πιασουν.

Παντως το συμβαν θα πρέπει να σε/σας βαλει σε ανυσηχιες διοτι οπως ενδεχομενως καποιος πηρε τον νομο στα χερια του στον Βόλο τι θα εμποδισει τον ιδιο ¨η και άλλους περνωντας θαρρος απο αυτον να κανουν το ιδιο σε άλλους πρωην πολιτικους και στα σπιτια σας διοτι εχετε οικονομικη ανεση? Νομιζετε οτι θα μεινει μεταξυ πολιτικων και των άααααλλων? γελασμενοι ειστε!!

Θεωρω την επιθεση σου ασκοπη ΕΝΤΕΛΟΣ πρως τα μελη του forum:cool:
Θα επρεπε να το ενταξεις στην ενωτητα.....μου την δινει που......και να εκφρασεις τον χειμαρο που σε πνηγει και οχι απεναντη στα μελη;)

gsmaniac 25-10-2011 20:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 501602)
Μην κανεις τον χαζο...δεν εισαι....εκτος κι αν θελεις να σε εκλαμβανω ως τετοιον....ξερεις πολυ καλα τι και πως το εννοω!Νεύρα

Μα πραγματικά πιστεύεις ότι οι συζητήσεις μας ,έχουν σαν αποτέλεσμα δολοφονικές επιθέσεις ,σε πρώην ή νην βουλευτές και υπουργούς;;;;:Απορία:
Αλήθεια το πιστεύεις;;;;;:cool:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:53.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!