![]() |
Απάντηση: ΘΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
Σύζυγος πρώην βουλευτή, η πρώην σύζυγος βουλευτή; Αναφέρεις και τα δυο...
|
Απόσπασμα:
Καλό!!!! Μην του βάζεις... ιδέες του βουλευτή!!!!!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
ολα τα ταμεια ειναι επιδοτουμενα απο το κρατος...ξερεις γιατι? Πρωτον διοτι αυτοι που δουλεψαν 35 χρονια δεν απεδιδαν ολοι τα αναλογα στο κρατος για κοινωνικη ασφαλιση και δευτερον αυτα που επληρωναν (οπως κι εγω και ο καθενας μας) δεν ειχαν ουτε εχουν ανταποδοτικο οφελος στο 100%. Το γιατι παρακατω...... Αυτο ειναι το ενα σκελος, το άλλο σκελος λεει οτι αυτοι που επαιρναν συνταξεις 4000ε δεν ειχαν πληρωσει ουτε τα μισα απο οσα τους αναλογουσαν για να παρουν αυτην την συνταξη. Επιπλεον οι συνταξιουχοι κατω των 55 ετων (π.χ. Ολυμπιακη, ΟΤΕ, Στρατιωτικοι κι οσοι βγηκαν με εθελουσια) δεν δικαιουται να παιρνουν καμια συνταξη ομως παιρνουν επιβαρυνοντες τα ταμεια τα οποια καταφευγουν σε δανεισμο για να πληρωθουν οι συνταξεις τους. Οποταν αυτονων καλα εκανε και τους τις εκοψε, κι ευτυχως θα τους τις κοψει κι αλλο!!! Μην βιαστεις να με βρισεις, τα λεω και σοτυς συγγενεις μου που εμπιπτουν στις παραπανω κατηγοριες. Τελος κανεις συνταξιουχος ο οποιος επληρωνε κανονικα (Ι.Υ.) επι 35+ χρονια δεν του κοπηκε η συνταξη στο ελαχιστο π.χ. ο πατερας μου (Διπλωματικο Σωμα) και ο πεθερος μου (λιμενεργατης του ΟΛΠ), σε αυτους κοπηκαν τα δωρα οπως σε ολους τους μισθωτους που πληρωνονται απο το κρατος! Που την βλεπεις την ηθικη εστω προδοσια? |
Απόσπασμα:
|
Εγω ειμαι ξυπνιος εσυ τα βλεπεις αγγελικα πλασμανα ακομα οταν ολη η Ελλαδα φωναζει,του πατερα μου που δουλεψε 35 χρονια,του πεθεροθ μου επισης της γυναικας του επισης με δουλεια οχι μπυρδες του εκοψαν και δωρα και κυρια και επικουρικη συνταξη.δεν τα ξερεις καθολου καλα.
|
Άσε ρε Γιώργο... και αλλού είναι τα γλέντια!!!!!!!
Μιλάμε για πολύ γέλιο!!!!! |
αυτοι που δουλεψαν 35 χρονια δεν απεδιδαν ολοι τα αναλογα Και ποιος φταίει . Αυτο ειναι το ενα σκελος, το άλλο σκελος λεει οτι αυτοι που επαιρναν συνταξεις 4000ε δεν ειχαν πληρωσει ουτε τα μισα Και ποιος φταίει Επιπλεον οι συνταξιουχοι κατω των 55 ετων (π.χ. Ολυμπιακη, ΟΤΕ, Στρατιωτικοι κι οσοι βγηκαν με εθελουσια) δεν δικαιουται να παιρνουν καμια συνταξη ομως παιρνουν Και ποιος φταίει Που την βλεπεις την ηθικη εστω προδοσια Προδοσία πουθενά. Ανευθυνότητα ίσως. Εξυπηρέτηση των αφεντικών μήπως βλέπεις. Με τα ψέματα έκλεψε την ψήφο του λαού. Το επί εσχάτη προδοσία σου λέει κάτι………… |
Απόσπασμα:
Θα επρεπε να το ενταξεις στην ενωτητα.....μου την δινει που......και να εκφρασεις τον χειμαρο που σε πνηγει και οχι απεναντη στα μελη;) |
Απόσπασμα:
Αλήθεια το πιστεύεις;;;;;:cool: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:53. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!