![]() |
Απάντηση: Συμφωνία για"κούρεμα" του Ελληνικού χρέους στο 50%
Απόσπασμα:
Ότι είμαστε και επίσημα χρεωκοπημενοι,σε κάνει και παίζεις χρηματιστήριο;;;;:Απορία: Άλλα μας έλεγες πριν λίγους μήνες....μάλλον τα ξεχασες:cool: |
Απόσπασμα:
Που θα πάει;; Ίσως με χρόνια με καιρούς συνταξιοδοτηθούμε!!!! Έλα να μην ξεχνιόμαστε... στο θέμα μας... Αφιέρωση |
Απόσπασμα:
Αν ειμασταν ΕΠΙΣΗΜΑ χρεωκοπημενοι δεν θα εβγαζα (τα πηρα) 5000 τωρα!!!! Θα μου ειχαν παρει οτι ειχα και δεν ειχα στην τραπεζα......την κακια τραπεζα(-ες) Χρηματιστηριο παιζω απο το 2009....ΑΝΕΛΙΠΩΣ...δουλεια δεν εχω και δουλεια βρηκα.....αφορολογητη σχεδον....;) 50,000 ηταν ο ετησιος μισθος μου και μεσα στην ανεργια μου τα πηρα απο το χρηματιστηριο στην χρεωκοπημενη ελλαδα......τι να πει κανεις.... |
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω (ισως δεν ειμαι εξυπνος αρκετα...και παρακαλω καποιος να με διαφωτησει γυρω απο το θεμα...οχι της εξυπναδας...) πως το κουρεμα 50%...που τα 2 τελευταια χρονια απο τον πρωην υπουργο οικονομιας αναφεροταν ως καταρα για την χωρα μας...και για αυτο μας πηρε οσα μας πηρε και θα συνεχισει να μας περνει...ξαφνικα εγινε το "οτι καλυτερο μπορουσε να συμβει στην ζωη μας"...πως απο εκει που θα μπαιναμε στις αγορες το 2012 και τελικα ισως το 2021...και αμα...
πραγματικα γιατι θα τρελαθω...ειναι ή δεν ειναι αληθεια οτι το μεγαλυτερο μερος της περμαναντ εεεεε κουρεματος ηθελα να πω...θα το επομιστουνε και παλι οι Ελληνες φορολογουμενοι - μισθωτοι - συνταξιουχοι... αυτοι δλδ που πληρωνανε παντα ετσι και αλλιως μιας και τα ταμεια και οι τραπεζες (που σιγα να μην πληρωσουν τιποτα μιας και αυτες εχουν το μεγαλυτερο μερος του χρεους) δεν εχουν να καλυψουν τα κουρεμενα...??? αφου το κουρεμα του χρεους δεν εχει γινει επι του συνολικου χρεους της Ελλαδας...!!! πως βγαινουνε καποιοι και λενε οτι σωθηκαμε (και παλι... γ@μω την τυχη μου γ@μω ολο να με σωζουν θελουν)...και γυρω μου το μονο που ακουω ειναι για εταιριες που κλεινουν και για ανθρωπους που δεν εχουν να φανε...??? πως θα καλυφθουν αυτα τα δανεια και πως και κυριως ποτε θα ερθουν αυτες οι επενδυσεις στην Ελλαδα... δωστε μου τα φωτα σας γιατι ή εγω τα βλεπω μαυρα ή ειναι ολα μαυρα κατραμι ολα πλεον...!!! |
Απόσπασμα:
Και ο πιο ηλίθιος θα πρέπει να κατάλαβε τώρα ότι οι μαλ@κες με το κούρεμα φτάσανε το χρέος εκεί που ήταν το 2009, είμαστε επίσημα χρεοκοπημένοι, με συμβόλαιο ανήκουμε στη Δύση πλέον, καταστράφηκε κόσμος και δυο χρόνια τώρα όχι μόνο βελτίωση δεν είδαμε, αλλά μειώθηκε δραματικά το επίπεδο διαβίωσης, η ψυχολογία καταβαραθρώθηκε και οι Γερμανοί μπόρεσαν επιτέλους μετά από 71 χρόνια να ξαναπατήσουν την μπότα τους εδώ, μαθημένοι από το πάθημά τους, χωρίς να τους ανοίξει μύτη. Μην ξεχνάτε στο σχολείο μετά το κούρεμα, πέφταν οι καρπαζιές. Καμάρια μου, να σας χαιρόμαστε!!!:D |
Απόσπασμα:
μου θυμιζεις τους τυπους που τζογαραν το 1999 στο χρηματιστηριο και μετα εκλαιγαν......:D εγω αν τζογαρω....προτιμω το poker,γιατι λειτουργει και το μυαλουδακι μου....:rolleyes: σου ευχομαι να μην χρειαστει να ξαναδουλεψεις και να κονομας απο τον τζογο........ασε εμας να βγαλουμε τα καστανα απο την φωτια,που αναψε ο λαλακας ο γιωργακης με την παρεα του και εσενα που τους ψηφιζεις...;) οσο για την επισημη χρεωκοπια...ειναι γεγονος,εδω και πολλους μηνες,βγες λιγο απο το σπιτι σου και θα το καταλαβεις.....;) στο ιντερνετ...δεν τα λενε ολα:p |
Απόσπασμα:
Δεν ειναι πολιτικη τοποθετηση αυτο το παραπανω αλλα η αληθεια. τοτε ηταν η Ελλαδα μονη της στο ματι του κυκλωνα τωρα μπηκε και η Ιταλια και η Ισπανια επισημως. Τα σπρεντ τους ανεβηκαν στο 6,5%....αρα ολη η ευρωζωνη ειναι σε κινδυνο.....χρεωκοπιας λογω απαξιωσης του ευρο απο τις διεθνεις αγορες. Αυτος ειναι και ο λογος που το τωρα ειναι διαφορετικο απο το τοτε.. Θυμασαι που ελεγα σε άλλο ποστ οτι ''εχει σημασια του τι λες, πως το λες και ΠΟΤΕ το λες''... |
Απόσπασμα:
έλα ντε πως γίνεται οι Τράπεζες που έχουν τα κουρευόμενα ομόλογα να έχουν λιμιταπ στο Χρηματιστήριο???? Τελικά μόνο οι φαλακροί απο εμας ίσως θα γλυτώσουν το κούρεμα... :hmmm::mad: |
Απόσπασμα:
γιατι παιζει ο γιωργος........:sm7: |
Απόσπασμα:
Θυμασαι ποσο ηταν το χρηματιστηριο προχθες? στον πατο!!!! Οι τραπεζες στον απόπατο.....αν τοτε δεν ακουγες τις κασσανδρες που μιλουσαν για πτωχευση κι εμπαινες με 10,000 στην ΕΤΕ με τιμη 1,54 ητοι 6500 κομματια σημερα στις 11:00 θα ειχες 13650 στην τραπεζα οχι σε χαρτια...τοσο απλα!!!!! Οσο για την ψηφο εχω απαντησει δυο φορες, οποταν αλλαξε καραμελα αυτη παλιωσε! |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:51. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!