![]() |
Απάντηση: Πληρωμη Διοδιων
Για μη δικάβαλλους....
Στερέωσα με tierap στο μπαράκι του τιμονιού σκληρή θήκη από γυαλια Ray-Ban και βάζω τα κέρματα. Αρκετές φορές χρησιμοποιώ και το e-pass του αυτοκινήτου , έχοντας το στη διάφανη τζέπη του μπουφάν. |
Απόσπασμα:
δεν πιστευω να εννοεις την πεθερα?:p |
Απόσπασμα:
Καμία βιασύνη παιδιά. Αφήστε τους από πίσω μέσα στο air condition ή το καλοριφέρ τους να κάνουν τον μάγκα και να βιάζονται όσο θέλουν. Είναι υποχρέωση και δικαίωμα του μοτοσικλετιστή να φοράει τα γάντια και το μπουφάν του όπως είναι και δικαίωμά του να τα φοράει όλα αυτά εν στάσει και όχι να φύγει λάχα λάχα από το ταμείο και για τα επόμενα 2 χλμ να προσπαθεί να σουλουπωθεί με κίνδυνο να πάθει ατύχημα. Αν όλοι εμείς που κινούμαστε με μηχανές, χρησιμοποιούσαμε αυτοκίνητο μέσα στους πολυσύχναστους δρόμους, εκεί να δείτε πόσο μεγαλύτερη κίνηση θα αντιμετώπιζαν όσοι χρησιμοποιούν μόνο αυτοκίνητο και πόσο πολύ περισσότερο θ’ αργούσαν να φτάσουν εκεί που θέλουν. Κανονικά θα έπρεπε οι οδηγοί αυτοκινήτων να ευγνωμονούν όσους κινούνται με μηχανή, για τις ατελείωτες ώρες ζωής που τους γλυτώνουν απ' το να βρίσκονται μποτιλιαρισμένοι όλοι μαζί στους δρόμους μέσα σε ΙΧ. Κερδίζουμε χρόνο εμείς που κινούμαστε με μηχανή, δεν επιβαρύνουμε το περιβάλλον όσο ένα όχημα που είναι σχεδιασμένο να μεταφέρει 5 άτομα και στο 90% μεταφέρει ένα, απαλλάσσουμε τους περισσότερους από μεγάλη κυκλοφοριακή κίνηση, αλλά θέτουμε την σωματική μας ακεραιότητα σε μεγάλο βαθμό σε κίνδυνο, όντες (και ούσες) απροστάτευτοι και εκτεθειμένοι πάνω σε 2 ρόδες. Ας περνάει το μήνυμα σιγά σιγά στους (αποκλειστικά) οδηγούς αυτοκινήτων, ότι οι μοτοσυκλέτες στον δρόμο κυκλοφορούν και προς δικιά τους ωφέλεια. Όχι σαν εχτές το μεσημέρι στον Κηφισό, με 5 λωρίδες πλήρως συμφορημένες και ακινητοποιημένες, προσπάθησα από την 4η δεξιά να περάσω αριστερά ανάμεσα από ένα σταματημένο φορτηγό και ο οδηγός του Opel Corsa που ήταν από πίσω, θίχτηκε και με στρίμωξε για να μην περάσω και του «φάω» τη σειρά και καθόμουν ακίνητος και ψηνόμουν μέσα στο μπουφάν και το κράνος, κρατώντας την ανάσα μου από την μαυρίλα της εξάτμισης του φορτηγού. Μόλις ξεκίνησε το φορτηγό, ξεκόλλησα και γω βέβαια απαλλάσσοντας και τον οδηγό του IX από ένα ακόμη όχημα μπροστά του και όλη την υπόλοιπη κυκλοφορία γιατί δεν «υπήρχα» πλέον εγώ σαν κίνηση και δεν επιβάρυνα κανέναν άλλο. Σκεφτόμουν για κάμποση ώρα, εκτός από κόμπλεξ, τι άλλο θα ήταν αυτό, που έκανε και κάνει πολλούς οδηγούς αυτοκινήτων να φέρονται έτσι… Με ησυχία και ηρεμία. Τέλη κυκλοφορίας, πληρώνουμε και μεις. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Η μόνη λύση που έχει "παίξει" μέχρι τώρα, είναι κάτω από το καπάκι της κλειδαριάς στο τεπόζιτο βενζίνης .... Το δίευρο, χωράει ακριβώς !!!!!!! ;) Είναι λύση που μου είπε ο φίλος arisxios. "Ψάχνομαι" και για κάτι ελαστικό με σχισμή, που είναι ειδικό για κέρματα κ είναι εγκατεστημένο στην κονσόλα του αυτοκινήτου (Passat) Είναι η ιδανική λύση, αλλά δεν το έχω βρει μεμονωμένο στην αγορά .... Γι' αυτό σκέφτομαι την πατέντα ....:cool::cool::cool::cool: . |
Μπουφανάκι "μαμάς" αυτά με την ετικέτα στο μανίκι, ξέρετε....
Τώρα βέβαια τα ψιλά δεν βγαίνουν με φορεμένα γάντια οπότε ακολουθούμε ευλαβικά τις οδηγίες του φίλου gemara.;) |
Απόσπασμα:
Άρης(arisxios)!!!!!!! ανέβασε τη φωτό να δούνε τα παιδιά...:D:D:D |
Πρίν δυό χρόνια περίπου το περιοδικό 0300 είχε δώρο σε ένα τεύχος μια πολύ πρακτική θήκη που χωρούσε τα ψιλά και "έδενε" πάνω στο μανίκι του μπουφάν.Τη χρησιμοποιώ συνέχεια και μου έχει λύσει τα χέρια.:cool:
|
[QUOTE=ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ;30470]
Η μόνη λύση που έχει "παίξει" μέχρι τώρα, είναι κάτω από το καπάκι της κλειδαριάς στο τεπόζιτο βενζίνης .... Το δίευρο, χωράει ακριβώς !!!!!!! ;) Είναι λύση που μου είπε ο φίλος arisxios. "Ψάχνομαι" και για κάτι ελαστικό με σχισμή, Τι ειναι αυτα που λετε εδω μεσα??και εγω ψαχνομαι & καιγομαι για κατι...... "ελαστικο με σχισμη " :Απορία:αλλα δεν το φωναζω στο φορουμ !!! μαζευτειτεεεεεεεεε, lol αστειευομαι παντα καλοπροαιρετα ετσι :sm3: :sm3::sm3::sm3::sm3:\ Ευκολη λυση παντος ειναι και η πλαστικη θηκη που εχουν οι σερβιτοροι με τις εσωτερικες σουστεσ με λιγο σκρατς και στο μπαρακι, τα πουλανε σε ολα τα φαναρια . |
Σε ομαδικες εκδρομες πληρωνει ενας για ολους και τα βρισκουμε μετά...φροντιζουμε παντα αυτός να ειναι δικάβαλος.........τα αυτοκίνητα δεν μαρσάρουν γιατι βλεπουν να φεύγουν οι μηχανες γρήγορα....και ετσι ολοι ειναι ευχαριστημένοι(εκτός απ αυτόν που πληρώνει χιχιχι)
Οταν εισαι μόνος σου εχεις 3 επιλογές μάλλον α)την μπελαλιδικη(βγαλε γάντια, δωσε κερμα, παρε χαρτι, βαλτο τσεπη, βαλε γάντια..φυγαμε β)εχεις συνεπιβάτη γ) επιλογή nek21 αν τώρα υπάρχει και άλλη ειμαι ολος αυτιά σαν essel.... που ειμαι;) |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:17. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!