GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Μπότες (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=66)
-   -   Βοήθεια για αγορά μπότας Enduro. (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=25646)

Andreas_F800GS 13-11-2011 23:29

Απάντηση: Βοήθεια για αγορά μπότας Enduro.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckalfas ( 517073)
Έχω τις Thor (Θωρ), τις Quantrant (που είναι το επόμενο μοντέλο τιμολογιακά) και είμαι ευχαριστημένος για τους μόλις 5 μήνες που τις έχω, αλλά θεωρώ την Q1 μία τίμια πρόταση σε τίμια τιμή!

Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες την γνώμη σου!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από bogart ( 517089)
προσπάθησε να πάρεις μπότα που να έχει άρθρωση, θα σε βοηθήσει πολύ στην οδήγηση...

αυτές που προτείνεις δεν έχουν...

όσο για την αδιαβροχοποίηση, οι μόνες που ξέρω να είναι αδιάβροχες είναι αυτές

Φίλε συνονόματε, για να ξεκινήσω απόο το τέλος και να το κλείσω το θέμα μιά και καλή, η αδιαβροχοποίηση της μπότας δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει, ή μάλλον για να το θέσω πιο σωστά θα με ενδιέφερε αλλά ξέρω ότι το κόστος θα ανέβει κατακόρυφα οπότε ΔΕΝ...

Όσο για το θέμα της άρθρωσης στην μπότα, ξέρω μόνο την SIDI η οποία είναι στα 350 ευρώ, τιμή που δεν τη συζητάω ούτε για πλάκα. Γνωρίζεις κάτι άλλο σε οικονομικότερη τιμή?

Να βάλω στην κουβέντα και μιά πρόταση ενός συμφορουμίτη? Είναι αυτή:
Stiefel MX Motocross TCX Dune Offroad Schwarz Black 43 | eBay

Για να ακούσω γνώμες...

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!

forester 13-11-2011 23:34

Στη βροχή, στα νερά κλπ όλες καλές είναι. Με ένα ζευγάρι gore-tex κάλτσες, γίνονται κι αδιάβροχες. Στα ποτάμια δεν υπάρχει τίποτα αδιάβροχο, αφού τις περισσότερες φορές το νερό μπαίνει από πάνω....;)
Πάρε μια μπότα που να σε προστατεύει, όσο πιο οικονομική μπορείς. Δεν πας για πρωτάθλημα motocross.....

Vasilis 14-11-2011 11:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από forester ( 517145)
Στη βροχή, στα νερά κλπ όλες καλές είναι. Με ένα ζευγάρι gore-tex κάλτσες, γίνονται κι αδιάβροχες. Στα ποτάμια δεν υπάρχει τίποτα αδιάβροχο, αφού τις περισσότερες φορές το νερό μπαίνει από πάνω....;)
Πάρε μια μπότα που να σε προστατεύει, όσο πιο οικονομική μπορείς. Δεν πας για πρωτάθλημα motocross.....

:sm8:

sid2011 15-11-2011 16:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 516878)
Eσένα φίλε μου, σε έχουν βολέψει οι γαλότσες ; :Απορία: ;)

φιλε δημητρη εμενα δεν θα με βολευαν οι γαλοτσες αφου ρωτας !! αλλα εσυ το θεωρεις κακο να επιλεξει καποιος μια προχειρη λυση !δηλαδη να αγορασει αυτο που φτανει με τα οικονομικα λεει πως διαθετει ο καθενας ! η ακομα και να αναβαλει αυτο που θελει να κανει μεχρι να τακτοποιηθει οικονομικα ??πιο απλα ακομα εγω προτεινα τρεις λυσεις γιατι κολησες σ αυτη που εβαλα για να ελαφρυνω λιγο το κλιμα αστειευωμενος! αλλος πιο πριν απο μενα δεν αστειευθηκε????

sid2011 15-11-2011 16:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Andreas_F800GS ( 516876)
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Να επισημάνω όμως ότι δεν ζήτησα τίποτα τσάμπα! Δεν μου τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια και ζήτησα να μου πει κάποιος αν έχει δοκιμάσει ή ξέρει κάτι σχετικά με τις μπότες που είδα για να μην πάρω κάτι που είναι τελείως μάπα. ΟΚ, δεν θα είναι σαν τις SIDI για παράδειγμα αλλά και στο 1/3 (ή και 1/4) της τιμής των SIDI φυσικά και δεν περιμένω θαύματα. Μια αξιοπρεπή μπότα που να μην κοστίζει το μισό του μισθού μου ψάχνω...

Όσο για το θέμα του νερού, η κουβέντα είναι καθαρά θεωρητική και χωρίς άλλο ενδιαφέρον εκ μέρους μου, μιας και η (όχι) εμπειρία μου δεν είναι αρκετή για τέτοιες εξορμήσεις. Γι' αυτό και στο αρχικό μου post δεν ανέφερα τίποτα σχετικά με ικανότητα αντίστασης στο νερό. Η κουβέντα πήγε εκεί και απλά την συνέχισα για να μάθω κάτι περισσότερο.

Χωρίς παρεξήγηση από μέρους μου και πάντα φιλικά. ;)

λοιπον για να σοβαρευτουμε αν δεν προκειται να κατεβεις σε αγωνες εκεινο που πρεπει να κοιταξεις στις μποτες που ψαχνεις ειναι να καθονται καλα στα ποδια σου και να σε προστατευουν οσο το δυνατο περισοτερο !! γιατι οι χωματινες διαδρομες εχουν και πετρες και ξυλα εκτος απο χωμα και νερο !τωρα αν γινεις και λιγο μουσκεμα η λερωθεις αυτα πιστευω πως ειναι οι φασεις που θα συζητας μετα με τους φιλους σου σε καποιο καφε !!και ειναι αυτα συνηθως που σου μενουν !! οποτε μην τις χρυσοπληρωσεις δεν κανουν οι μποτες τον αναβατη ο αναβατης κανει τις μποτες!!

J-P-HELLAS 15-11-2011 20:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Andreas_F800GS ( 517135)

Να βάλω στην κουβέντα και μιά πρόταση ενός συμφορουμίτη? Είναι αυτή:
Stiefel MX Motocross TCX Dune Offroad Schwarz Black 43 | eBay

Για να ακούσω γνώμες...

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!

για πειτε καμμια γνωμη και για αυτη, σας φαινεται καλυτερη απο τις αλλες τρεις??

http://images.motorcycle-superstore....Dune-Boots.jpg

gs77 15-11-2011 22:46

φιλε εγω σου προτινο τησ w2 απο τζορτζοπουλο με 130eyro απλεσ και καλεσ:sm8:

Andreas_F800GS 17-11-2011 11:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gs77 ( 519095)
φιλε εγω σου προτινο τησ w2 απο τζορτζοπουλο με 130eyro απλεσ και καλεσ:sm8:

Την Τρίτη το απόγευμα γύρισα όλα τα γνωστά μαγαζιά σε Καλλιρόης και Μιχαλακοπούλου και το αποτέλσμα είναι... μηδέν στο πηλίκο! Ούτε μία μπότα σε νούμερο 43-44 δεν βρήκα. Πήγα και από Τζορτζόπουλο φίλε gs77, και δεν είχε την φτηνή της W2 αλλά την πιό ακριβή (αν θυμάμαι καλά στα 180 περίπου). Στην κατηγορία τιμής που ψάχνω (μέχρι 150 ευρώ πλέον αφού για πιό κάτω δεν βλέπω να βρίσκω), δεν υπάρχει τίποτα. Θα πάω σε ένα μαγαζί που μου είπαν σήμερα και θα δούμε...

ckalfas 17-11-2011 15:27

Συμβουλή:

Αν καταφέρεις και βρεις, καλά είναι να την φορέσεις για ένα 10λεπτο, γιατί δεν είναι από τις μπότες που θα "ανοίξουν" με την χρήση, αλλά ή σου ταιριάζει το πέλμα ή όχι!

forester 17-11-2011 17:43

Colori για TCX πήγες;

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:43.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!