![]() |
Απάντηση: Χειμερινά γάντια για θερμονόμενα γκριπ
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
θερμαινομενα γκριπ 30 ευρο το ΖΕΥΓΑΡΙ
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Καλησπέρα σε όλους . . . πρίν καμιά βδομάδα αγόρασα νέα GORE-TEX γάντια DAINESE SCOUT!Τη πρώτη φορά που τα φόρεσα ίδρωσαν τα χέρια μου . . . όλη όμως τη προηγούμενη βδομάδα κρύωνα στα δάχτυλα όπου είναι κ οι ραφές!Μια σκέψη έχω καταφέρει να κάνω,μήπως ιδρώνουν τα χέρια μου κ εν συνεχεία παγώνουν αντί ουσιαστικά να ζεσταίνομαι;Χρήση πάντα της 2ης σκάλας των grip γιατί στη πρώτη απλά δε τα νοιώθω!Μέχρι αυτή τη στιγμή είχα πολύ καλή σχέση με το κρύο κ γι'αυτό έχω ψιλοαπογοητευτεί . . . Φορούσα πιο παλιά γάντια ανοιξιάτικα της ΒΜW κ αν ήταν κ αδιάβροχα μια χαρά παγωνιά μου κρατούσαν!
|
Παιδιά θα συμφωνήσω οτι το υλικό που βάζουν στίς ρακέτετς του τενις ειναι η απόλυτη αισθηση και η καλύτερη προστασία για τα θερμενόμενα grips τα εχω βάλει 2 χρόνια τώρα και ειναι οτι καλύτερο !
|
katsab ΚΙΟΜΩΣ.ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ,ΔΕΝ ΓΛΥΣΤΡΑΝΕ,ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ,ΚΙΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ 3€.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.ΤΑ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΧΕΙΜΩΝΑ , ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΜΕ ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΑΝΤΙΑ.ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ,ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ.
Δεν ξέρει απο τένις ο Ντινοπουλος καρδιά μου :D:D |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:15. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!