GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Μου τη δίνει που ..... (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=52)
-   -   Μου την δίνει που ..................... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=26520)

egefalikos 09-12-2011 20:41

Απάντηση: Μου την δίνει που .....................

Μη μασάς πάνε μια βολτούλα με την κούκλα σου και θα στανιάρεις! Και όπως είπε και η Σοφία Ηεκιμα ''Κι ας είναι χειμώνας, μέσα μας είναι καλοκαίρι'' ! :)

ARGI 09-12-2011 20:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από princess ( 540200)
Και μόνο που το είπες δεν ξαλαφρωσες?Απο του Αγίου Σπυρίδωνα στις 12 του Μήνα η μέρα αρχίζει και μεγαλώνει σπυρι-σπυρι,υπομονη λοιπόν.Η κατάσταση δεν θα αλλάξει συντομα οπότε εμείς συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά και να ελπίζουμε για το αύριο που θα ξημερώσει.Αφου έχεις τόσους πλάι σου δεν είναι καλύτερα?:):)

Γιωτούλα, θα κατεβάσω πρόταση, στην Καλαμπάκα, να οργανώσεις ομαδικά group therapy..... Nομίζω τα χρειαζόμαστε...:D
:sm7::sm7::sm7:

;););)

ckk 09-12-2011 21:32

Απόσπασμα:

Και μόνο που το είπες δεν ξαλαφρωσες?Απο του Αγίου Σπυρίδωνα στις 12 του Μήνα η μέρα αρχίζει και μεγαλώνει σπυρι-σπυρι,υπομονη λοιπόν.Η κατάσταση δεν θα αλλάξει συντομα οπότε εμείς συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά και να ελπίζουμε για το αύριο που θα ξημερώσει.Αφου έχεις τόσους πλάι σου δεν είναι καλύτερα?:):)

Βάλτου καμιά 10αριά μέρες ακόμα, γιατί όπως τον κόβω, θα παρακολουθεί το ρολόι του από τις 12 Δεκ - θα βλέπει την νύχτα να μεγαλώνει ακόμα - και θα κάνει καμιά κουταμάρα... ;)

Υπομονή, για αυτό τα Χριστούγεννα είναι η ομορφότερη γιορτή από όλες.

Δεν είναι μόνο επειδή γιορτάζω.

ortho 09-12-2011 21:34

Απόσπασμα:

Γιώτα θα μας τρελλάνεις;! Μετακόμισε η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου πιό νωρίς;!

Στα άλλα συμφωνώ! Και να μην ξεχνάμε!!!

Αύριο ξημερώνει πάντα μιά άλλη μέρα!

lago 09-12-2011 21:51

Σας ευχαριστώ ρε παιδιά.Δεν ήθελα να σας ρίξω και εσάς, αλλά με αυτή την κ@λ@κατάσταση γύρω μας, είναι άστα να πάνε.

adventure 09-12-2011 22:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από lago ( 540292)
Σας ευχαριστώ ρε παιδιά.Δεν ήθελα να σας ρίξω και εσάς, αλλά με αυτή την κ@λ@κατάσταση γύρω μας, είναι άστα να πάνε.

Γέμισε τις μπαταρίες σου με αισιοδοξία και κοίτα μπροστά και θα δούμε που θα μας βγάλει ο δρόμος .

;) :) :)

xurxes 09-12-2011 22:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από 264George ( 540195)
φίλε..
μεγαλύτερη νύχτα... ,
περισσότερο νυχτοπερπάτημα....!!!!!

;)

:cool:γκαρντασι...για πες;;;:rolleyes:...
μόνο λόγια είσαι...:p

skippybi 09-12-2011 22:40

υπομονή μέχρι τις 20 του μήνα. Από 21... ποιός μας πιάνει!!!:D

MARK 09-12-2011 22:53

Υπομονή άλλους 4 μήνες να αλλάξει η ώρα ;)

lago 09-12-2011 22:55

Οκ παιδιά .Να είστε καλά όλοι. Όπως λέτε θα περάσει.Δεν μπορεί.Κάποτε θα ανακάμψουμε.:rolleyes:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:35.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!