![]() |
Απάντηση: 5 Γιαπωνέζες και 5 Έλληνες....
Ευχαριστούμε παιδιά,
με την οικονομική κρίση είναι ευκαιρία να ανακαλύψουμε τις ομορφιές της Ελλάδας μας :). |
Ωραίοι ρε μάγκες..
Μια ερώτηση μόνο. ΤΑ ή africa? Ποιο από τα 2?;) |
Συμπληρώνοντας με τη σειρα μου και περα απο καθε αστειο η συγκεκριμενη διαδρομη προσωπικα εμενα μου γεμισε τη μερα μου ! εμεινα εκπληκτος οταν ειδα το μπαρμπα στεφανο πρωτα να μας περιμενει εξω απο το μαγαζι στις 8,30 το πρωι ακουγωντας τις μηχανες μας ! καθως και μετα που παραγγειλαμε καφε οταν δεν αφηνε καποιον συγγενη του να τον βοηθήσει επειδει ηθελε να μας περιποιηθεί προσωπικα ! απο εκει και περα τα χιλιομετρα που καναμε ουτε και με προβληματισαν καθολου ηταν λες και μας εδωσε την ευχη του για καλο ταξιδι ο μπαρμπα στεφανος ! γι αυτο απο εμενα ενα μεγαλο μπραβο σου βαγγελη για τα μερη που μας πηγες ! και να ειμαστε παντα ορθοιοι να παμε και αλλες τετοιες διαδρομες μαζι με τα υπολοιπα παιδια!!! :) :) :)
|
Πανέμορφα μέρη, τέλειες φωτογραφίες. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας!!!:sm8:
Σε ποιό σημείο της Ελλάδας πήγατε;; :confused: Υπάρχει κάποιος χάρτης της διαδρομής;; |
Απόσπασμα:
http://img72.imageshack.us/img72/219/pb210401.jpg στο δικό μου τώρα που το σκέφτομαι θα μελετίσω την προσθήκη μιας αποσπόμενης προπέλας που θα πέρνει κίνηση απο την πίεση των καυσαερίων της εξάτμισης... |
Μπραβο παιδια απιθανα μερη ομορφες φωτο και καταπληκτικη παρεα,παντα τετοια...;):)
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
[QUOTE=Vagelis Gar;541708]Γιαπωνέζος να 'ναι και ότι να 'ναι :D
Μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι.........:D:D |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:58. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!