![]() |
Απάντηση: Κυριακή βόλτα στις Αλυκές - Ανάβυσσο
Δαναε σωσε με!!!!!
Παρε με μαζι σου την κυριακη. Αν δεν μπορεσω να ερθω θα υπαρξει τραγωδια!!! :yz:yz :sm7: |
Απόσπασμα:
|
Εμεις βαπτιζουμε ενα μωρακι .Δαναεεεε..
|
Και εμείς σε βάφτιση κολλητού πρέπει να πάμε, στις 01:00 pmαλλά είπα στην Μαρία (την γυναίκα μου ) ότι έχω έκτακτο στην δουλειά. Θα πάει μόνη της στην εκκλησία με τα παιδιά και υποτίθεται ότι όταν τελειώσω θα τους βρω στην εκκλησία ή στο τραπέζι. Θα ντυθώ στο σπίτι φίλου μου φεύγω με την μηχανή, επιστρέφω βάζω τα καλά μου και όλα καλά
:D:D:D:D:D:D |
Απόσπασμα:
...καλά, για το χώμα κ την λασπουριά, ο Δαναός μπορούσε να ξεχάσει την βάπτιση και της κόρης του ......:sm7: Ας είναι καλά η Ελπίδα που τον συμμαζεύει ....:D |
Απόσπασμα:
χαχαχαχαχα Για σου Νικολα!!!!!! χαχαχαχαχα Δεν μπορω να καταλαβω γιατι με φωναζει παλαβοοοο!!!!! χαχαχαχαχα |
Απόσπασμα:
Αν οχι ετοιμασε τον πωπω σου για σελα ΗΡ2........χαχαχαχαχα Α μην ξεχασω δεν εχει πατακια για τον πισω...... |
Απόσπασμα:
Ζω ενα δραμα. Ειμαι χωρις μηχανη, χωρις ποδηλατο, ολα τα τροχοφορα μ εχουν εγκαταλειψει!!! :sm7: |
Απόσπασμα:
Κυριακή δεν μπορώ για βόλτα, οπότε αν θες έλα πάρε το Dakar. Αφού δεν μπορώ εγώ τουλάχιστον να πάει αυτό……….. :D:D;) |
Απόσπασμα:
Αληθεια, θα πατε ρε παιδια ή οχι τελικα; Τι ωρα εχετε δωσει ραντεβου στις Αλυκες; |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:44. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!