![]() |
Απάντηση: Μια βόλτα διαφορετική απο τις άλλες!!!
Συγχαρητηρια! Η πολη σας φιλοι μου ειναι γνωστη για την ευαισθησια στα λεγομενα 'κοινα' και η πραξη αυτη μας το επιβεβαιωνει!! |
Συνχαρητήρια στα παιδιά
|
Μπράβο παιδιά!!!!!!!!!:):)
|
Μπράβο φίλοι που καταφέρατε και χαρίσατε ένα χαμόγελο και την όμορφη παρέα σας σε αυτά τα παιδιά.:):)
Ανάλογες συζητήσεις έχουμε κάνει με την παρέα και στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν καταφέραμε να συντονιστούμε ακόμη:(...το παλεύουμε όμως:) |
Απόσπασμα:
είναι πάνω απ' όλα Σάκη μου ! Όλα τ' άλλα, έρχονται ... |
Απόσπασμα:
Επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά, πως δεν είναι το μόνο ενδιαφέρον οι μοτοβόλτες, αλλά σαν σύνολο, ή μεμονωμένα και αναλόγως τις δυνάμεις μας, μπορούμε να κάνουμε κάποιους να χαμογελάσουν και τα παιδιά το έχουν περισσότερο ανάγκη, αλλά χαμογελάνε και πιο εύκολα. Μπράβο στην παρέα. Απόσπασμα:
Έχω την εντύπωση όμως, πως μετά από τέτοιες κινήσεις, ο "δυνατός" γίνετε πιο "δυνατός" κι ο αδύναμος πιο αδύναμος. Έχουμε τα χέρια και την δύναμη να σκάψουμε, αλλά δεν υπάρχει ο χώρος να το κάνουμε. Και κάποιοι από αυτούς, αν μπορούσαν να φωνάξουν, θα φώναζαν: Δεν θέλουμε την ελεημοσύνη σου, χώρο για να "σκάψουμε" θέλουμε. Όπως και να 'χει όμως, μπράβο στον "κουστουμάτο", αυτό μπόρεσε, αυτό έκανε, εκείνη τη στιγμή. |
Αυτό είναι ταξίδι φίλε!!
Χίλιες ευχές να έχετε :):):):) |
:)
|
Μπράβο βρε Θάνο ... :)
Μακάρι να κάναμε όλοι μας από κάτι τέτοιο ... ;) http://i928.photobucket.com/albums/a...IAFORA/aa4.gif . |
Μπραβο σας!Δωσατε χαρα σε παιδια που την εχουνε αναγκη,και σε σας ψυχικη αναταση.Σε δύσκολες εποχές δεν υπάρχει καλύτερο φάρμακο από την αισιοδοξία.
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:30. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!