GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ζήτηση (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Αγοράζω τοις μετρητοίς BMW Scooter C-1 200cc (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=26979)

siraxanz 08-01-2012 19:00

Απάντηση: Αγοράζω τοις μετρητοίς BMW Scooter C-1 200cc

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mlock ( 564559)
Παρακαλώ να κλειδώσει η αγγελία, γιατί δε το θέλω τελικά, μου τη σπασαν οι συμφορουμιτες :yz

Ελα βρε άνθρωπε, δεν σε είπαν κάτι κακό...

πάρτο το εργαλείο...:)

taksidiotis 08-01-2012 19:38

Ο άνθρωπος σου απάντησε με σεβασμό κι όχι με επιθετικότητα,σου είπε οτι δεν είχε επιτυχία για καλο σου,όλο ζημιές ήταν και πρόβληματα και τίποτα παραπάνω.

Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk

kostaskyriakos 08-01-2012 22:54

κομπλεξαρες ρε που υπαρχουν στο κόσμο!!!!!να ναι καλα τα χάπια και οι γιατροί!!:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

Thanos-GS 09-01-2012 09:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mlock ( 560847)
Ρε μεγάλε πλάκα με κάνεις? Λογαριασμό θα σου δώσω? Για να το κάνω ταξί το θέλω τώρα που άνοιξαν οι άδειες

Κοιτα...ετσι μιλαμε με το κολητο μου οταν παιζουμε φαπες.... εδω ομως δεν ειμαστε ολοι κοληταρια και καλο ειναι να χρησιμοποιουμε ενα πιο ηπιο τροπο επικοινωνιας.... οσο για το αλλο το οτι δε τη θελεις γιατι σου τη σπασαν οι συμφορουμητες, τι να πω.... μου θυμιζεις λιγο τη κορη μου.... 7 χρονων ειναι

mlock 12-01-2012 21:17

Οι περισσότεροι από αυτούς που απάντησαν έχουν GS. Ρώτησα κανένα σας τι το κάνετε το GS? Βάζω μια αγγελία για κάτι που ζητάω. Δεν έβαλα θέμα "σκέφτομαι για c1...προτάσεις" Αν το έβαζα εκεί ας έγραφε εκεί ο καθένας τη παπάτζα του. Κάντε λίγο κριτική στο τι κάνετε εσείς το GS σας και αφήστε με να χαίρομαι το C1 χωρίς να βρέχομαι στη πόλη και χωρίς να "τρώω" κλήσεις για κράνος. btw τα σπάει το 200αρι, πουλήστε τα GS και πάρτε c1, βολεύουν περισσότερο για το καφέ. Οσο για το "δεν είχε επιτυχία" ..ναι φίλε εξαιτίας της τιμής 11,000 για σκούτερ ούτε εγώ θα έδινα ακόμα και αν το ήθελα την εποχή που έβγαινε. Αλλά για 3,500 τα 200cc το exclusive, είναι κάτι παραπάνω από τρελό bargain.

Στη τελική η αγγελία μπορεί να κλειδωθεί. Δε βοηθήσατε πολύ στη ανεύρεση αλλά στη πολυλογία...

Peace \/

egefalikos 12-01-2012 22:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mlock ( 569293)
Οι περισσότεροι από αυτούς που απάντησαν έχουν GS. Ρώτησα κανένα σας τι το κάνετε το GS? Βάζω μια αγγελία για κάτι που ζητάω. Δεν έβαλα θέμα "σκέφτομαι για c1...προτάσεις" Αν το έβαζα εκεί ας έγραφε εκεί ο καθένας τη παπάτζα του. Κάντε λίγο κριτική στο τι κάνετε εσείς το GS σας και αφήστε με να χαίρομαι το C1 χωρίς να βρέχομαι στη πόλη και χωρίς να "τρώω" κλήσεις για κράνος. btw τα σπάει το 200αρι, πουλήστε τα GS και πάρτε c1, βολεύουν περισσότερο για το καφέ. Οσο για το "δεν είχε επιτυχία" ..ναι φίλε εξαιτίας της τιμής 11,000 για σκούτερ ούτε εγώ θα έδινα ακόμα και αν το ήθελα την εποχή που έβγαινε. Αλλά για 3,500 τα 200cc το exclusive, είναι κάτι παραπάνω από τρελό bargain.

Στη τελική η αγγελία μπορεί να κλειδωθεί. Δε βοηθήσατε πολύ στη ανεύρεση αλλά στη πολυλογία...

Peace \/

Νομίζεις ότι αν ρωτούσες τι τα κάνουμε τα GS, θα σου απαντούσε κανένας από εδώ μέσα τα παρακάτω που είπες...!
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mlock ( 560847)
Ρε μεγάλε πλάκα με κάνεις? Λογαριασμό θα σου δώσω? Για να το κάνω ταξί το θέλω τώρα που άνοιξαν οι άδειες

dj giorgos 12-01-2012 22:41

Νομιζω οι υπεύθυνοι πρεπει να κληδωσουν κατι αλλο .
Εδω ειμαστε μια αγαπημενη παρεα για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο.

:hmmm::hmmm::hmmm:

Sakis 12-01-2012 22:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mlock ( 564559)
Παρακαλώ να κλειδώσει η αγγελία,

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mlock ( 569293)
Στη τελική η αγγελία μπορεί να κλειδωθεί. \/

οκ........

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:36.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!