![]() |
Απάντηση: Τις ευχές μας....
Αν ο θεός πραγματοποιεί ευχές, δέξου και τη δική μου, Θεός δεν είμαι μα η ευχή είναι από την ψυχή μου. Πρωτοχρονιά μα πως μπορώ τέτοια χαρά να νοιώσω, Αν δε σου στείλω μήνυμα τσ΄ευχές μου να σου δώσω Ο νέος χρόνος χουβαρντάς νά ναι στο σπιτικό σου Να φέρει αγάπη και χαρά κιότι χεις στο μυαλό σου Αργύρη Φωτεινή και κορούλα Χρόνια Πολλά με Υγεία και Αισιοδοξία Ευτύχης Γιάννα και κοπέλια ;):) |
Χρόνια πολλά και καλά γεμάτα υγεία Αργυράκο καλή χρονιά γεμάτη χαρές και ευτυχία στην οικογένεια σου . :) :) :) :) :) |
Καλή χρονιά να έχουμε. :) Νίκος - Ειρήνη.
|
Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά να έχουμε με υγεία ευτηχία αγάπη και το ποιό δύσκολο απ όλα φιλία!!!!Να 'μαστε πάντα καλά με πολλά όμορφα ασφαλή και όρθια χλμ!!!Φέτος να μπορέσουμε όλοι μας να κάνουμε τουλάχιστον 1χλμ παραπάνω από πέρυσι και να ταξιδέψουμε σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα με της αγάπες μας!!!!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ Πάντα φιλικά N4pSt3R |
Η οικογενεια jtnakos σας ευχεται και απο μερια της Αργυρακο χρονια πολλα γεματα υγεια,χαρα,ταξιδια ,πολλα λεφτα και γελια μεχρη λιποθυμιας;):)
|
Καλη χρόνια Αργυρη μου,με υγεία,πολλα ταξίδια και άφθονο φαγοπότι με καλη παρέα.:):):)
|
Λίγες ώρες μείνανε ακόμα για αυτό το έτος φάντασμα…. Μακριά και ποτέ ξανά ίδιο…
Με το καλό ο νέος χρόνος με υγεία, ευτυχία και πολύ τύχη! Να είστε όλοι με χαρές! Γιάννης. |
Αργύρη, Φωτεινή, Σταφανία και Νίο σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας!!!!:):)
φιλιά πολλά υγεία και ευτυχία από Μαρία και βασίλη προς όλους σας!!!!!!!!!:):) |
Να εχετε υγεία και ευτυχία και Παντα να χαμογελάτε!
Send from my Xperia arc using Tapatalk |
Αργυρακο,Φωτεινη και Στεφανια σας ευχομαστε ολοψυχα το 2012 να ειναι μια Καλυτερη χρονια απο αυτη που φευγει σε ολα τα επιπεδα και ολες σας οι επιθυμιες να γινουν πραγματικοτητα...:):) Ακης - Γεωργια και.... ... .. . Εγω!!!:D:D |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:37. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!