![]() |
Απάντηση: r 1200 r γνωμες
Απόσπασμα:
και δε μου λες καλε μου ανθρωπε, εχεις βαλει καμμια ζελατινα ? θα ηθελα να πηγαινω λιγο πιο ανετα με 130-140χλμ, γιατι ετσι οπως ειναι το κοβω μεχρι τα 120χλμ να πηγαινεις νορμαλ |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ STREET ΜΗΧΑΝΑΚΙ .
ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ , ΜΕ ΦΡΕΝΑ ,ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΓΚΑΖΙ. ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΡΙΒΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΑ 120 ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ , ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΤΗΣ BMW ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 150 . ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΑΝΕΛΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!! :eek: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
ΑΥΤΟ με ενδιαφερει, αν μεχρι εκει ειναι καλα, δεν θελω παραπανω, το ξερω δεν θα εχει καλυψη gs ή adventure, ετσι και αλλιως που να πας παραπανω? σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας;) |
Ναι εχω βαλει την V stream της ztechnic και τη ψηλη ειμαι 1,92 και μεχρι τα 160-170 δεν ξερω τι θα πει αερας και δεν νοιωθω καθολου πιεση στους ωμους, ειμαι πολυ ευχαριστημενος .:D:D:D:D
|
Εννοω την ψηλη ζελατινα και οσω για τους ωμους ειχα πιεση και με τη σπορ της μαμας και με μια αλλη ζελατινα που ειχα .
|
Με το παλιο μέλος alext έχουμε γυρίσει απο Πάτρα μαζι. Απο τα Μέγαρα με το σχιστο δουλευαμε 210 230 με μικρο φεριγκακι κανείς δουλειά. Το μαχανακι μοιάζει με απογονο ´´ναζί´. Οδηγικα τα σπάει. Και μην το πετύχεις σε κανένα κλειστό κομμάτι......μοιράζει πολυ πόνο...
|
Πολυ ομορφο μια μικρη ζελατινα βαζεις
και εφυγες :) |
Μα ειναι η πιο όμορφη μηχανή παραγωγής...classic piece...και θα είναι έτσι για πάντα...βλέπε R1200C...
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:24. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!