GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Καφεδάκι στο Ρίο - Σάββατο 6 Ιουνίου 09 (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=2969)

skippybi 30-05-2009 15:26

Απάντηση: Καφεδάκι στο Ρίο - Σάββατο 6 Ιουνίου 09

Πολύ καλή ιδέα!!! Άντε Νικολή, ξανάρθες και τάραξες τα νερά αμέσως...:sm5:

Υ.Γ. Νικολή δε λές και στο υπόλοιπο ''****τήμ'' να περάσει μια βόλτα από εδώ να γνωριτούν και με τα άλλα παιδιά;;;;)

θα χαρούμε πολύ!!!:)

GANTZA 30-05-2009 22:59

παιδια να παρω βατραχοπεδιλα????ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!
:sm1::sm1:

skippybi 30-05-2009 23:16

και μάσκα και κουβαδάκι!!!!:)

εγώ θα φέρω μπρατσάκια!!!:sm7::sm7::sm7::sm7:

syan 31-05-2009 08:36

Απο ένα γκάλλοπ που έγινε, υπάρχει αντιπρόταση για μοίρασμα της απόστασης και συνάντηση στη παραλία στο Ξυλόκαστρο..Αν υπάρχει διάθεση για συνεύρεση, πώς το ακούτε;

Arkas 31-05-2009 10:51

Δεν είναι καθόλου κακή η ιδέα σου Στράτο!!!

leonidas 31-05-2009 12:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από syan ( 35515)
Απο ένα γκάλλοπ που έγινε, υπάρχει αντιπρόταση για μοίρασμα της απόστασης και συνάντηση στη παραλία στο Ξυλόκαστρο..Αν υπάρχει διάθεση για συνεύρεση, πώς το ακούτε;

Μέσα κι εγω!!!!:):)

Jefe 31-05-2009 14:13

Ποιά εταιρεία διενέργησε το γκάλοπ? Είναι αξιόπιστη? :sm7: Η αρχική ιδέα ήταν να γνωριστούμε οι Πατρινοί που συμμετέχουμε στο forum κ με ανοιχτή μάζωξη για όποιον θέλει να έρθει να γνωριστούμε μεταξύ μας. Η αντιπρόταση είναι πολύ καλή αλλά δεν ξέρω μήπως σταθεί εμπόδιο να συμμετέχουν κάποιοι ντόπιοι από θέμα χρόνου. Θα συζητηθεί όμως κ εφ' όσον υπάρξει συμφωνία την κάνουμε την συνάντηση Ξυλόκαστρο. Πάντως μια επίσκεψη στο Ρίον πιστεύω ότι θα ενθουσίαζε αυτούς που θα έρθουν από λίγο πιό μακριά, γιατί θα ανακαλύψουν την ομορφιά ενός ιδεατού μέρους για να ζήσει κάποιος!

Jefe

boxer-1200 31-05-2009 14:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από syan ( 35515)

Πραγματικά θα βοηθούσε το μοίρασμα της απόστασης.γιατί γιαμας είναι περίπου 500 χιλιομετρα πηγενέλα :(

NNN 31-05-2009 21:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Jefe ( 35568)
Ποιά εταιρεία διενέργησε το γκάλοπ? Είναι αξιόπιστη? :sm7: Η αρχική ιδέα ήταν να γνωριστούμε οι Πατρινοί που συμμετέχουμε στο forum κ με ανοιχτή μάζωξη για όποιον θέλει να έρθει να γνωριστούμε μεταξύ μας. Η αντιπρόταση είναι πολύ καλή αλλά δεν ξέρω μήπως σταθεί εμπόδιο να συμμετέχουν κάποιοι ντόπιοι από θέμα χρόνου. Θα συζητηθεί όμως κ εφ' όσον υπάρξει συμφωνία την κάνουμε την συνάντηση Ξυλόκαστρο. Πάντως μια επίσκεψη στο Ρίον πιστεύω ότι θα ενθουσίαζε αυτούς που θα έρθουν από λίγο πιό μακριά, γιατί θα ανακαλύψουν την ομορφιά ενός ιδεατού μέρους για να ζήσει κάποιος!
Jefe

Συμφωνώ και εγώ. Δεν έχω πρόβλημα να έρθω Ξυλόκαστρο, αλλά επειδή η αρχική πρόταση ήταν για να γνωριστούμε οι Αχαιοί συμφουρίτες, νομίζω ότι μόνο αν τελικά μπορούν όλοι οι Αχαιοί να ακολουθήσουν θα πρέπει τελικά να πάμε αλλού. Αλλιώς θα είναι άδικο γιαυτούς.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από boxer-1200 ( 35572)
Πραγματικά θα βοηθούσε το μοίρασμα της απόστασης.γιατί γιαμας είναι περίπου 500 χιλιομετρα πηγενέλα :(

Γιαυτό τα έχουμε τα "εργαλεία" μας φίλε μου. Για να φορτώνουν χιλιόμετρα.....;)

Jefe 01-06-2009 19:28

:sm8:

Jefe

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:31.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!