GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   ΑΠΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=29857)

vpentza 22-03-2012 22:17

Απάντηση: ΑΠΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μου ακουγεται πολυ βολικο να φοβαται ο κοσμος να μιλησει......

Μου θυμιζει τη τρομοκρατια για το μνημονιο....

"μη μιλας...κινδυνευει η Ελλας" :u55:

napgeo 22-03-2012 22:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Eftixis ( 635994)
Ναπούλη τα λαμόγια πάνε να μας τρομάξουν δεν μασάμε :ye33::ye33:

Φίλε έχεις δίκιο. Μου έδειξαν σε φωτοτυπία όλα μου τα μντ. Δέν μασάω απλά το κατάπια αμάσητο.
Καιείναι νομίζεις δύσκολο για αυτούς να σου ρίξουν ένα μικρό σε φωτογραφία και να είναι στο σκληρό σου και μετά να σε πηγαίνουν για ανάκριση με την κατηγορία ότι είσαι ανώμαλος.
Ο εκφοβισμός στο μεγαλείο του. Ειλικρινά σκέπτομαι σοβαρά να πάρω ένα σφυρί και να τα σπάσω όλα.
Τι να πω έχω μείνει αποσβολομένος με αυτά που μου έδειξαν και μου είπαν.
Ειλικρινά πάντως έχω αρχίσει να φοβάμαι.................

Andreas_F800GS 22-03-2012 23:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 636050)
Φίλε έχεις δίκιο. Μου έδειξαν σε φωτοτυπία όλα μου τα μντ. Δέν μασάω απλά το κατάπια αμάσητο.
Καιείναι νομίζεις δύσκολο για αυτούς να σου ρίξουν ένα μικρό σε φωτογραφία και να είναι στο σκληρό σου και μετά να σε πηγαίνουν για ανάκριση με την κατηγορία ότι είσαι ανώμαλος.
Ο εκφοβισμός στο μεγαλείο του. Ειλικρινά σκέπτομαι σοβαρά να πάρω ένα σφυρί και να τα σπάσω όλα.
Τι να πω έχω μείνει αποσβολομένος με αυτά που μου έδειξαν και μου είπαν.
Ειλικρινά πάντως έχω αρχίσει να φοβάμαι.................

Εννοείς ότι σου έδειξαν τα μηνύματα σε κινητό ή αυτά του forum? Γιατί αν μιλάμε για αυτά του forum, θα πρέπει να στα έδειξαν σε φωτοτυπίες σε κούτα γιατί 5000+ μηνύματα είναι λίγο δύσκολο να μαζευτούν σε μία σελίδα :D

black_hawk 22-03-2012 23:04

Δε νομιζω οτι το "πνευμα" του thead ηταν αυτο, το οτι ολα παρακολουθουνται και καταγραφονται το ξερουμε ολοι..

Το θεμα ειναι, μηπως στα πλαισια της ολοενα και αυξανομενης "δημοκρατιας" που βιωνουμε (για το "καλο" μας!) αρχισουν νομικες διωξεις, εστω και με επιπλαστα "στοιχεια", σε οποιονδηποτε αμφισβητει, εστω και με τα λογια (καθ'οτι τα εργα επονται και "καλλιον το προλαμβανειν 'η το θεραπευειν".. ;) ), το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ "δημοκρατικο" STATUS QUO.. :rolleyes:

Andreas_F800GS 22-03-2012 23:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από black_hawk ( 636068)
Δε νομιζω οτι το "πνευμα" του thead ηταν αυτο, το οτι ολα παρακολουθουνται και καταγραφονται το ξερουμε ολοι..

Το θεμα ειναι, μηπως στα πλαισια της ολοενα και αυξανομενης "δημοκρατιας" που βιωνουμε (για το "καλο" μας!) αρχισουν νομικες διωξεις, εστω και με επιπλαστα "στοιχεια", σε οποιονδηποτε αμφισβητει, εστω και με τα λογια (καθ'οτι τα εργα επονται και "καλλιον το προλαμβανειν 'η το θεραπευειν".. ;) ), το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ "δημοκρατικο" STATUS QUO.. :rolleyes:

Όχι ότι θα πέσω κι από τα σύννεφα αλλά αν συμβεί κι αυτό, θα μιλάμε για κανονική λογοκρισία - χούντα! :mad::mad::mad:

napgeo 22-03-2012 23:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Andreas_F800GS ( 636060)
Εννοείς ότι σου έδειξαν τα μηνύματα σε κινητό ή αυτά του forum? Γιατί αν μιλάμε για αυτά του forum, θα πρέπει να στα έδειξαν σε φωτοτυπίες σε κούτα γιατί 5000+ μηνύματα είναι λίγο δύσκολο να μαζευτούν σε μία σελίδα :D

Επειδή ψυχολογικά δεν είμαι και στα καλυτερά μου θα στο πω ευθέως και ωμά πως αισθάνθηκα.
Σαν να με βιάσανε. Αυτό αρκεί………….

black_hawk 22-03-2012 23:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Andreas_F800GS ( 636101)
Όχι ότι θα πέσω κι από τα σύννεφα αλλά αν συμβεί κι αυτό, θα μιλάμε για κανονική λογοκρισία - χούντα! :mad::mad::mad:

ΣΩΩΩΩΩΠΑ!

Απλα οι προηγουμενοι φορουσαν στρατιωτικες στολες, ενω τουτοι γραβατες.. :mad:

Andreas_F800GS 23-03-2012 00:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 636129)
Επειδή ψυχολογικά δεν είμαι και στα καλυτερά μου θα στο πω ευθέως και ωμά πως αισθάνθηκα.
Σαν να με βιάσανε. Αυτό αρκεί………….

Πέρα από την πλάκα που έκανα πριν θα ήθελα να διευκρινήσεις για ποια μηνύματα μιλάς, αν και έχω την αίσθηση ότι εννοείς σε κινητό.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από black_hawk ( 636157)
ΣΩΩΩΩΩΠΑ!

Απλα οι προηγουμενοι φορουσαν στρατιωτικες στολες, ενω τουτοι γραβατες.. :mad:

Όπως είπα και πριν, δεν θα πέσω κι από τα σύννεφα, αλλά μου φαίνεται υπερβολικό αυτό που ανέφερες παραπάνω και απλά ελπίζω και εύχομαι να μην είναι αλήθεια. :(

george-k1 23-03-2012 01:21

:hmmm::hmmm::hmmm:Νεύρα

geod 23-03-2012 08:07

Εγώ λέω να βγάλουμε τα @@ μας έξω και να έρθουν, να μας τα κλάσουν.:ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:31.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!