GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Ο δήθεν φίλος..... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=30215)

stukas 02-04-2012 15:32

Απάντηση: Ο δήθεν φίλος.....

Λακωνικα:Φιλος ειναι αυτος που θες να εχεις-κ εχεις-στα δυσκολα μαζι σου.
Υ.γ:οι υπολοιποι που βγαινεις για βολτα,φαι,ψιλη κουβεντουλα κ π@υτσισμ@,χαχαχουχα κ γελακια δεν ειναι φιλοι,ειναι απλα γνωστοι.Α,κ υπ`οψιν,ο φιλος δεν ειναι παντα ευχαριστος...Αυτα.

Hekima 02-04-2012 15:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 645372)
Θα δείξει.

Τι πράγμα;

Hekima 02-04-2012 15:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 645371)
....και να συμπληρώσω ότι θα μπορούσα άνετα να του εμπιστευθώ την οικογένειά μου. Ξέρω ότι θα την πρόσεχε σαν εμένα. Είμαστε φίλοι πολλά χρόνια....και νιώθω χαρούμενος κι ευγνώμων που υπάρχει στη ζωή μας. Κι ανταποδίδω....

Φυσικά υπάρχουν διαβαθμίσεις.....άλλοτε άλλο που λένε..... αλλά μίλησα για κάποιον παραπάνω από αδερφό....

κι εκτός των άλλων είναι κι ο καλύτερος μηχανικός που γνωρίζω...:) σπάνια συναντάς τόσες αρετές σε έναν άνθρωπο, χωρίς να σημαίνει ότι είναι τέλειος, ποιός είναι άλλωστε και βέβαια καθένας μας έχει τα κριτήριά του....

Είσαι τυχερός που γνωρίζεις ένα τέτοιο άνθρωπο ώστε να του εμπιστευθείς την οικογένειά σου.

aeriko 02-04-2012 15:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Hekima ( 645379)
Τι πράγμα;

Που θα πάει.

frits 02-04-2012 15:36

Τα σημάδια της όποιας συμεριφοράς είναι πάντα εκεί, το θέμα είναι αν μπορείς - θέλεις να τα δεις πριν είναι αργά...

Α και κάτι τελευταίο, πριν κριτικάρουμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας....:).

Δεν σκέφτονται όλοι το ίδιο με το ίδιο τρόπο....

asotosios 02-04-2012 15:39

Φιλοι λιγοι αλλα πολυτιμοι οταν εισαι τυχερος και τους βρεις...!!!

εγω για παραδειγμα ειμαι τυχερος να εχω 3 φιλους που τους ξερω 30χρονια τωρα...και ειμαι 34χρονων...

ειχαμε την "τυχη" να παντρεψουμε και ο ενας τον αλλο...μασωνια ενα πραγμα...:sm7:

με τους φιλους δεν κρατας λοιπον προσχηματα...
λες οτι θες να πεις ακομα και αν αυτο πληγωνει γιατι ξερεις και ξερουν οτι το λες αληθινα...και για να τους βοηθησεις...

φυσικα ειναι εκει και εισαι εκει οταν και οποτε σε χρειαστουν και τους χρειαστεις...
εισαι εκει ακομα και αν δεν σε χρειαζονται...

κατα καιρους μπορει και να χανεσαι και να χανονται αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα γιατι οταν τους ξαναβλεπεις ειναι σαν να μην τους εχασες ποτε...οι ιδιες ατακες η ιδια χαλαρωτητα η ιδια μη προσπιοιτη συμπεριφορα...!!!

αυτο ειναι αληθεια φιλοι...??? ή η οικογενεια που διαλεξες...να εχεις...???:)

ειναι οι μαζοχες που διασκεδαζουν με τις παραξενιες σου...!!!

CPretenteriS 02-04-2012 15:46

Σοφάκι... πολύ "δυσκολο" αλλά επίκαιρο... θέμα άνοιξες... :hmmm:

Όπως είπε κάποιος παραπάνω, κάποιοι από εμάς που είμαστε πιο ανοιχτοί και καλόπιστοι, έχουμε το.... "μειονέκτημα" (δυστυχώς για τη σημερινή κοινωνία) να εμπιστευόμαστε (κακώς όπως φαίνεται εκ´του αποτελέσματος) πιο εύκολα ανθρωπους οι οποίοι (εκ´του αποτελέσματος) δεν το αξίζουν...:hmmm:

Τώρα λοιπόν έφτασε η ώρα να διαχωρίσουμε τους Φίλους... από τους απλούς γνωστούς... Και όπως είπε καποιος παραπάνω, τους πραγματικούς Φίλους τους βλέπεις σε "δύσκολες" καταστάσεις... σε καταστάσεις που σου παρουσιάζεται μια ανάγκη... Στο χαβαλέ... όλοι καλοί είναι... οι κακοί ειναι στη Φυλακή... ;)

CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

CPretenteriS 02-04-2012 15:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από asotosios ( 645388)

εγω για παραδειγμα ειμαι τυχερος να εχω 3 φιλους που τους ξερω 30χρονια τωρα...και ειμαι 34χρονων...

ειχαμε την "τυχη" να παντρεψουμε και ο ενας τον αλλο...μασωνια ενα πραγμα...:sm7:

λες οτι θες να πεις ακομα και αν αυτο πληγωνει γιατι ξερεις και ξερουν οτι το λες αληθινα...και για να τους βοηθησεις...

φυσικα ειναι εκει και εισαι εκει οταν και οποτε σε χρειαστουν και τους χρειαστεις...

κατα καιρους μπορει και να χανεσαι και να χανονται αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα γιατι οταν τους ξαναβλεπεις ειναι σαν να μην τους εχασες ποτε...οι ιδιες ατακες η ιδια χαλαρωτητα η ιδια μη προσπιοιτη συμπεριφορα...!!!

+1200 !!!

CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

Hekima 02-04-2012 15:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από asotosios ( 645388)

Έτσι είναι, να την περιφρουρείς τη σχέση σας αξίζει :)

N4pSt3R 02-04-2012 15:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Hekima ( 645347)
αυτοί που απαντούν συνεχώς «ναι, το ξέρω», αυτοί που έχουν γνώμη και λύση για όλα τα προβλήματα,

Σοφία θέλει μεγάλη μαγκιά να πεις ότι δεν το ξέρω....

Εγώ στο παρόν θέμα θα σας ανεφέρω ένα στίχο από ένα τραγούδι που εκφράζει το μέσα μου...

Οι φίλοι φένονται στα δύσκολα και στις κακές στιγμές...Οι κολιτοί στα εύκολα και μόνο στις χαρές.

Είμαι λοιπόν χαρούμενος που έχω 2 κολιτούς...Πολλούς φίλους...και μια μεγάλη παρέα για να συζητάω και αντιπαραθπέτομαι....Αν δεν υπάρχει αντιπαράθεση δεν υπάρχει υγεία στην σχέση...
;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:31.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!