![]() |
Απάντηση: Ο δήθεν φίλος.....
Λακωνικα:Φιλος ειναι αυτος που θες να εχεις-κ εχεις-στα δυσκολα μαζι σου.
Υ.γ:οι υπολοιποι που βγαινεις για βολτα,φαι,ψιλη κουβεντουλα κ π@υτσισμ@,χαχαχουχα κ γελακια δεν ειναι φιλοι,ειναι απλα γνωστοι.Α,κ υπ`οψιν,ο φιλος δεν ειναι παντα ευχαριστος...Αυτα. |
Απόσπασμα:
Τι πράγμα; |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Τα σημάδια της όποιας συμεριφοράς είναι πάντα εκεί, το θέμα είναι αν μπορείς - θέλεις να τα δεις πριν είναι αργά...
Α και κάτι τελευταίο, πριν κριτικάρουμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας....:). Δεν σκέφτονται όλοι το ίδιο με το ίδιο τρόπο.... |
Φιλοι λιγοι αλλα πολυτιμοι οταν εισαι τυχερος και τους βρεις...!!!
εγω για παραδειγμα ειμαι τυχερος να εχω 3 φιλους που τους ξερω 30χρονια τωρα...και ειμαι 34χρονων... ειχαμε την "τυχη" να παντρεψουμε και ο ενας τον αλλο...μασωνια ενα πραγμα...:sm7: με τους φιλους δεν κρατας λοιπον προσχηματα... λες οτι θες να πεις ακομα και αν αυτο πληγωνει γιατι ξερεις και ξερουν οτι το λες αληθινα...και για να τους βοηθησεις... φυσικα ειναι εκει και εισαι εκει οταν και οποτε σε χρειαστουν και τους χρειαστεις... εισαι εκει ακομα και αν δεν σε χρειαζονται... κατα καιρους μπορει και να χανεσαι και να χανονται αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα γιατι οταν τους ξαναβλεπεις ειναι σαν να μην τους εχασες ποτε...οι ιδιες ατακες η ιδια χαλαρωτητα η ιδια μη προσπιοιτη συμπεριφορα...!!! αυτο ειναι αληθεια φιλοι...??? ή η οικογενεια που διαλεξες...να εχεις...???:) ειναι οι μαζοχες που διασκεδαζουν με τις παραξενιες σου...!!! |
Σοφάκι... πολύ "δυσκολο" αλλά επίκαιρο... θέμα άνοιξες... :hmmm:
Όπως είπε κάποιος παραπάνω, κάποιοι από εμάς που είμαστε πιο ανοιχτοί και καλόπιστοι, έχουμε το.... "μειονέκτημα" (δυστυχώς για τη σημερινή κοινωνία) να εμπιστευόμαστε (κακώς όπως φαίνεται εκ´του αποτελέσματος) πιο εύκολα ανθρωπους οι οποίοι (εκ´του αποτελέσματος) δεν το αξίζουν...:hmmm: Τώρα λοιπόν έφτασε η ώρα να διαχωρίσουμε τους Φίλους... από τους απλούς γνωστούς... Και όπως είπε καποιος παραπάνω, τους πραγματικούς Φίλους τους βλέπεις σε "δύσκολες" καταστάσεις... σε καταστάσεις που σου παρουσιάζεται μια ανάγκη... Στο χαβαλέ... όλοι καλοί είναι... οι κακοί ειναι στη Φυλακή... ;) CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
Απόσπασμα:
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
Απόσπασμα:
Έτσι είναι, να την περιφρουρείς τη σχέση σας αξίζει :) |
Απόσπασμα:
Σοφία θέλει μεγάλη μαγκιά να πεις ότι δεν το ξέρω.... Εγώ στο παρόν θέμα θα σας ανεφέρω ένα στίχο από ένα τραγούδι που εκφράζει το μέσα μου... Οι φίλοι φένονται στα δύσκολα και στις κακές στιγμές...Οι κολιτοί στα εύκολα και μόνο στις χαρές. Είμαι λοιπόν χαρούμενος που έχω 2 κολιτούς...Πολλούς φίλους...και μια μεγάλη παρέα για να συζητάω και αντιπαραθπέτομαι....Αν δεν υπάρχει αντιπαράθεση δεν υπάρχει υγεία στην σχέση... ;) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:31. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!