GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ζήτηση (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Θέλω να βρω F650 Funduro (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=31075)

Magelanos 02-05-2012 21:13

Απάντηση: Θέλω να βρω F650 Funduro

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από black_hawk ( 670202)
Αρχισες και το βλεπεις ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ το πραγμα, ε?? :D :p

(Δεν κοιτας και κανενα ΧΤ 500-600 καρμπυρατερατο 'η DRZ 400?) ;)

Θανάση εγώ με το K1200S θέλω να πάω αλλά δεν με αφήνουν..:lo19: πέρα από την πλάκα όταν θα έχω μπροστά μου 4.000χιλ χώμα να αντιμετωπίσω συνολικά το πράγμα αρχίζεις και το σκέπτεσαι. Όσο για τις άλλες επιλογές ευχαριστώ και μου έχουν περάσει από το μυαλό.:ye35: Αλλά ο Φαίδων που μου κάνει και την χορηγία έχει συνεργείο BMW. Ότι χρειαστώ σε F650 το έχει και μπορεί να με καλύψει ενώ οτιδήποτε σε άλλη μάρκα, θα πρέπει να επωμιστώ και την αγορά αλλά και την υποστήριξη σε ότι χρειαστεί πχ ανταλλακτικά. :ye02:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ARGI ( 670343)
Πάνο μου, η επιλογή σου είναι μιά πολύ καλή απόφαση..
(Αλλωστε το συζητήσαμε για κάποιο 650, και στο Βόλο).
:);)
Σαν κάτοχος της F650 Funduro, έχω να πω καλά λόγια,
και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ύστατα αξιόπιστο μηχανικά!!!
Μηχανή σκυλί...
Αλλωστε ο Μητσάκης έχει αποδείξει πολλάκις,
την αξία της συγκεκριμένης μηχανής, στα κτηνώδης ταξίδια του....
Με καλό φίλε να το βρεις...
:cool2::cool2::cool2:

Να είσαι καλά φίλε Αργύρη.. το γνωρίζω ότι έχεις αξιόπιστο μηχανάκι, και είναι από τις ποιο καλές επιλογές για πολλά, και συγκεκριμένα γι’αυτό που θέλω να κάνω. Με τον Μητσακη τα είπαμε, και αυτός μου είπε να προβώ στην αγορά ενός Funturo με κλειστά μάτια. Ελπίζω να βρω κάτι.. :th11:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 670865)
Εμεις το λεγαμε απο τις Σερρες οτι θα χρειαστεις αλυσιδογραναζα!:)

Α......
Γουσταρω γενναιοτητα και απλοτητα
στην επιλογη φιλαρακι!!
:ye33:

Φιλαράκι εσύ το είπες…έλα όμως που εγώ νόμιζα ότι κάνεις πλάκα..:u43: αλλά κάτι ξέρεις παραπάνω φίλε. Για να δούμε που θα γύρει η ζυγαριά γρανάζια η άξονα; :wha10:

Magelanos 02-05-2012 21:15

Χάρη είσαι φοβερός φιλαράκι, ευχαριστώ οι επιλογές είναι αρκετές, κάτι θα βρεθεί πιστεύω.:ye02::ye33:

kornlaz 02-05-2012 21:18

Με το καλό Πάνο μου να βρεις αυτό που θέλεις και σιγά σιγά να μπει το ταξίδι σου στις σωστές βάσεις:ye33:Σε πεθύμησα φιλαράκι ελπίζω να σε δω σύντομα:)

ARGI 02-05-2012 21:30

Πάνο μου, όταν με το καλό βρείς, να μιλήσουμε για μερικά tips επί αυτού!!!
:cool2::cool2::cool2:

ortho 02-05-2012 22:44

Φιλαράκι άμα θες σου δανείζω το DAKAR, αρκεί να με καλύψεις για τις δικές μου μετακινήσεις όσο θα διαρκέσει το ταξίδι σου. Δεν είναι ανάγκη να είναι το Κ, ότι μου δώσεις να κινούμαι δεκτό.

Δεν κάνω πλάκα! ΑΝ το θες το παίρνεις, και μετά την επιστροφή σου θα έχω να περηφανεύομαι ότι το μηχανάκι μου είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που ταξίδεψε στην Ιαπωνία. Ούτως ή άλλως αφού θα το περιποιηθεί ο Φαίδωνας δεν έχω κανένα πρόβλημα να γράψει όλα αυτά τα χιλιόμετρα.

black_hawk 03-05-2012 03:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Magelanos ( 670972)
..ο Φαίδων που μου κάνει και την χορηγία έχει συνεργείο BMW. Ότι χρειαστώ σε F650 το έχει και μπορεί να με καλύψει ενώ οτιδήποτε σε άλλη μάρκα, θα πρέπει να επωμιστώ και την αγορά αλλά και την υποστήριξη σε ότι χρειαστεί πχ ανταλλακτικά. :ye02:

Οκ, τοτε αλλαζει το πραγμα!.. ;)

Magelanos 03-05-2012 20:11

Μηχανή 650Funturo βρέθηκε στα 700 ευρώ από αγγελία στο car. Αύριο λογικά θα πάει στο συνεργείο του φίλου Φαίδωνα και να ξεκινήσουμε το στήσιμο για το ταξίδι. Ευχαριστώ όλους για το άμεσο ενδιαφέρον. :ye02:

Magelanos 03-05-2012 20:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 671053)
Φιλαράκι άμα θες σου δανείζω το DAKAR, αρκεί να με καλύψεις για τις δικές μου μετακινήσεις όσο θα διαρκέσει το ταξίδι σου. Δεν είναι ανάγκη να είναι το Κ, ότι μου δώσεις να κινούμαι δεκτό.

Δεν κάνω πλάκα! ΑΝ το θες το παίρνεις, και μετά την επιστροφή σου θα έχω να περηφανεύομαι ότι το μηχανάκι μου είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που ταξίδεψε στην Ιαπωνία. Ούτως ή άλλως αφού θα το περιποιηθεί ο Φαίδωνας δεν έχω κανένα πρόβλημα να γράψει όλα αυτά τα χιλιόμετρα.

Γιάννη να είσαι καλά φίλε, σ’ευχαριστω πολύ για την πρόταση σου. Αν δεν έβρισκα κάτι, σίγουρα θα σκεπτόμουν για το δικό σου. Αλλά αν όλα πάνε καλά θα έχω αυτό το μηχανάκι για δεύτερο, και θα πραγματοποιώ τέτοια ταξίδια στο μέλλον..:ye30:

Magelanos 03-05-2012 20:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kornlaz ( 670979)
Με το καλό Πάνο μου να βρεις αυτό που θέλεις και σιγά σιγά να μπει το ταξίδι σου στις σωστές βάσεις:ye33:Σε πεθύμησα φιλαράκι ελπίζω να σε δω σύντομα:)

Κορνήλιε φιλαράκι μου…κ’εγω θέλω να τα πούμε από κοντά σύντομα. Θα γίνει σίγουρα. Τώρα που βρέθηκε και το μηχανάκι να φτιαχτεί και θα πεταχτώ μια βόλτα στον βορρά..:ha15:

kornlaz 03-05-2012 20:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Magelanos ( 671959)
Κορνήλιε φιλαράκι μου…κ’εγω θέλω να τα πούμε από κοντά σύντομα. Θα γίνει σίγουρα. Τώρα που βρέθηκε και το μηχανάκι να φτιαχτεί και θα πεταχτώ μια βόλτα στον βορρά..:ha15:

:sm8:Είμαι σε αναμονή;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:18.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!