![]() |
Απάντηση: f800gs-f800st
Φίλε μου κι εγώ είμαι φρέσκος (f 800 gs). Σήμερα έκανα το πρώτο service. Λοιπόν πράγματι η σέλα είναι κομμάτι κουραστική και κάποιοι θόρυβοι από το μπροστινό σύστημα που όπως μου είπαν οφείλεται στις πλευστές δισκόπλακες. Κατά τα άλλα είμαι ευχαριστημένος προς το παρόν.
|
FILE ANTISOSIAL KAI LIPOI SINODIPOROI ,GIAXARA ,SAN KATOXOS GS 800 , EFXARISTOS NA SOU PO POLA KALA KAI MERIKA KAKOUTSIKA PRAGMATAKIA GIA TON SIEKRIMENO BEBI , KA8OS TO EXO TAKSIDEPSEI XOMA KAI ASFALTO GIA 19.000 KLM ME 3 ZEBGARI LASTIXA. EXEI KAPIA 8EMATA ME TO KOLARO TOU PSIGIOU POUMETAKINITE KAI BGAZEI TA PARAFLOU .LISHSE AFTO DINEI H TOURATECH ME MIA BASH GIA TO PSIGIO KAI H BMW ME ANTIKATASTASH KOLAROU , AN DEN PIEZEIS XOMA DEN 8A TO DEIS AFTO TO PRBLIMA , OPOS EPISIS DEN 8A SOU SPASOUN TA ROULEMAN STHS ZANTES BROS PISO ADIKATASTASH ME SKF KAI OXI MAMA.KATI GIA TROBA BENZINHS EXO AKOUSEI APO OXI KA SO AKSIOPISTH PIGH .PRSOXH KAI ISOS ANTIKATSTASH XRIAZETE O ES8ITIRAS BENZINIS, EINAI BLAMENOS APTH MANA TOU OUTOS H ALOS , EMENA ANABEI REZERBA KAI META APO 3 KLM SPROXNEIS ...EKI BLEPEIS KAI THN DIAFORA TON SKF APTA MAMA...TSOULAEI POLI PIO EFKOLA.H PROSTASIA APO TON AERA DEN INE AFTH POU 8A PREPE .SINTOMA 8A PIRAMATISTO ME TO BROSTINO KA8OS H MAGIKH DIABAZMA POU IXE HTAN GIA TA PROTA 15000 KLM .TORA EXPARAGINEI MALAKO KAI TO SAG DEN MAZEBETE. SE GENIKES GRAMES EINAI PARA POLI KALO MIXANAKI .APISTEFTA FRENA KAI KLISHS STHN ASFALTO ME SIGOURIA KAI EGIR LIROFORISH .STO XOMA ...PARAPOLH KALH KATEF8INTIKOTITA , H ANARTISOIS DINOUN RESTA FORTOMENO H MH AN SKABAZEIS APO ENTORO PAEI PANTOU ...AFTA ,KALA XLMETRA ADERFIA MOU ALITES POULIA...
|
Θα έρθω και εγώ με 24.000 χλμ. να συμφωνήσω πως μιλάμε για καταπληκτικό μηχανάκι!!!!!!!!!!!:sm8:
Βέβαια την σέλα την έφτιαξα νωρίς, παίζουν και έτοιμες, αλλά όχι σαν την δικιά μου!!!!!:sm7: Μια ψηλότερη ζελατίνα, κρίνεται απαραίτητη για ταξίδια. Αν θέλεις και εντούρο, όμως, μην το παρακάνεις γιατί θα έχεις θέμα. Επίσης τσεκάρισε το ύψος γιατί όσο και να την πλύνεις ΔΕΝ θα μπει!!!!:sm7: Τυχόν παιδικές αρώστιες έχουν γιατρευτεί πια. Α και μην το ξεχάσω... όλοι θα σου λένε πως είναι πανέμορφο... και έχουν δίκιο!!!!!!!!!!:):):) |
Ρε παιδες αυτο με την ρεζερβα την πατησα και εγω και εσπρωχνα.
Μα καθολου ρεζερβα αυτο το μηχανακι η καποιο ελατωμα παιζει?:yz |
Ειμαι κι εγώ νέος με F 800GS, περί τα 4100 km μέχρι σήμερα. Η μηχανή μου φαίνεται πολύ καλή μέχρι στιγμής. Να καταλάβεις ότι την καβάλησα απο scooter και δεν με προβλημάτισε καθόλου, ευέλικτη, γρήγορη και θα έλεγα αρχοντική λόγω ύψους. Με ταχύτητα ταξιδίου γύρω στα 140 km/h είναι σταθερή (παραπάνω δεν έχω ανοίξει για να σου πώ εντυπώσεις). Η κατανάλωση κυμαίνεται γύρω στα 4,8lt/100km βάσει του υπολογιστή αλλά και των μετρήσεων που έχω κάνει. Με την ζελατίνα που έρχεται αν είσαι γύρω στο 1,80μ σε βλέπω να παλεύεις με τον αέρα, την άλλαξα και έβαλα την ψηλότερη και τα πράγματα λίγο ησύχασαν.Τώρα αυτό που μου την σπάει είναι ο θόρυβος από τους μπροστινούς πλευστούς δίσκους και η σέλα που σιγά σιγά την συνηθίζω.
|
Απόσπασμα:
Μήπως κοίταζες μόνο στην οθόνη, πόσα χλμ. σου απομένουν; |
Απόσπασμα:
Πρεπει να εκανα γυρω στα 3 χιλιομετρα το πολτ και το καντραν μου εδινε 65. Απο τοτε δεν το ξαναπιστεψα και μολις εμεναν 3 μπαρες το γεμιζα... Εμανα συνολο μου εχει βγαλει μεσα στην Αθηνα με γεματο ρεζερβουαρ 258 χιλιομετρα!!!!! Οχι ταξιδι ετσι? |
Απόσπασμα:
Στο σύνολο της κατανάλωσης, σωστά είσαι, εξαρτάται βέβαια σε τι στροφές την δουλεύεις. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απο οτι καταλαβα πρεπει να εχω προβλημα στο αισθητηρα γιατι και στο τελευταιο γεμισμα που εκανα,εκανε 2 μερες για να μου δειξει στο καντραν την ενδειξη στην μπαρα οτι ειναι γεματο....οτι να ναι... Μου εγραφε απομειναντα χιλ. 190 μετα 195 την αλλη μερα 200 και μετα απο μεγαλη βολτα εφτασε στα 228 οπου σταθεροποιηθηκε... Αντε τωρα να βγαλεις ακρη και να το πιστεψεις... Πλεον βαζω τον χιλιομετρητη και εχω το νου μου σε μεγαλη βολτα και γυρω στα 160 χιλ. γεμιζω...:hmmm::hmmm::hmmm: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:34. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!