GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   ΠΑΤΑΚΙ ΑΝΟΙΚΤΟ..??? ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ..!!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=32700)

Kimwnas 29-06-2012 13:54

Απάντηση: ΠΑΤΑΚΙ ΑΝΟΙΚΤΟ..??? ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ..!!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από KouaksKouaks ( 714125)
Είχε πολυυυυυύ αέρα μαζι με βροχή... Πριν 2-3 μήνες είχε τρελαθεί ο καιρός!

σόρρυ για το spam 2.... αλλά παίδες μηχανή 240φεύγα κιλών να την ρίξει ο αέρας...? εκτός κι αν είχες καμιά κουκούλα και την έκανε "πανί"...

KouaksKouaks 29-06-2012 14:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Kimwnas ( 714971)
σόρρυ για το spam 2.... αλλά παίδες μηχανή 240φεύγα κιλών να την ρίξει ο αέρας...? εκτός κι αν είχες καμιά κουκούλα και την έκανε "πανί"...

Μην σου φαίνεται παράξενο... εδώ ξηλώνονται δέντρα απο τον αέρα, στην χοντρή θα κωλώσει?? :hmmm:

Στην δουλειά την βάζω σε ενα μεγάλο ανοιχτό πάρκινγκ, χωρίς σπίτια και πολυκατοικίες τριγύρω, οπότε καταλαβείνεις οτι ο αέρας δεν κόβει πουθενά, κι έρχεται με φόρα!! Εκείνη την μέρα ειδικά, είδα τουλάχιστον 4-5 μηχανές ξαπλωμένες! :(

Κι απο τότε, αν δω οτι φυσάει πάρα πολύ, την μηχανή την βάζω πάντα δίπλα σε τοίχο! :ye02:

napgeo 29-06-2012 14:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mpekas kostas ( 713911)
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΑ GS ΟΤΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟ BOXER ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΛΑΣΤΙΧΟ. ΟΣΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ENDURO ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ (ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ...) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΠΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟ, ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ :u01:ΚΑΙ ΑΦΗΡΗΜΕΝΟΣ:u03:. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ 600 ΕΥΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΛΙΜΠΡΑ ΠΕΦΤΩΝΤΑΣ ΜΕ 20 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.....ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΖΟΥΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ :u58: ΚΑΘΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟ....ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ CLUB ΑΦΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΦΗΡΗΜΑΔΑ (ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Νεύρα) ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΠΛΑΙΝΟ ΣΤΑΝΤ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΓΥΡΕΙ...ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ... ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ :u01:.:u01:.:u01:......ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ:u60: ...ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕ....ΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΠΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟΥ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΟΥ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΖΟΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΑΛΥΠΗΤΑ.....ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΟΥ.....ΓΙΑ ΚΑΖΟΥΡΑ.... :lo19::lo19::lo19:

:(Εντάξει μη στενοχωρείσαι είναι λιγάκι ευαίσθητη σε τέτοιες περιπτώσεις…………..

napgeo 29-06-2012 14:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 713925)
Καλα εσύ την πάτησες και δεν το ήθελες ανοιχτώ........ Άλλοι από δω μέσα το αφήνουν ανοιχτω μην τυχών και τους γείρει για να έχουν την λιγότερη δυνατή ζημιά που μπορεί να γίνει..........:lo19:..

Δεν λέω ονόματα μην με πιέζετε δεν μπορώ να πω............ :lo19:

:(Πολλοί την πατάνε. Εντάξει μη το κάνετε θέμα. Είναι λιγάκι ευαίσθητη…………

napgeo 29-06-2012 14:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από KouaksKouaks ( 714117)
Κι εγώ μια απ'τα ίδια.. Είχε πέσει απ'τον αέρα πριν λίγους μήνες και την βρήκα ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο... :( ευτυχώς το πατάκι είναι φτηνό! :)

:Απορία:Και απο τον αέρα.:re26:

:u55:Παραείναι ευαίσθητη για να κυκλοφορεί στο δρόμο.

:(:mad:Κρίμα τόσα € στοιχίζει.........................

napgeo 29-06-2012 15:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από KouaksKouaks ( 714992)
Μην σου φαίνεται παράξενο... εδώ ξηλώνονται δέντρα απο τον αέρα, στην χοντρή θα κωλώσει?? :hmmm:

Στην δουλειά την βάζω σε ενα μεγάλο ανοιχτό πάρκινγκ, χωρίς σπίτια και πολυκατοικίες τριγύρω, οπότε καταλαβείνεις οτι ο αέρας δεν κόβει πουθενά, κι έρχεται με φόρα!! Εκείνη την μέρα ειδικά, είδα τουλάχιστον 4-5 μηχανές ξαπλωμένες! :(

Κι απο τότε, αν δω οτι φυσάει πάρα πολύ, την μηχανή την βάζω πάντα δίπλα σε τοίχο! :ye02:

:u56:Να ο λόγος που αργούν μερικοί στη δουλειά.

Ψάχνουν να βρούν γωνιές για την μηχανή.
:Απορία:Μα τόσο πολλή ευαίσθητη. Ειλικρινά δεν το περίμενα. Και όταν πάτε ταξίδι και έχει αέρα η βροχή.
Υπάρχουν και πλοία η τραίνα θα μου πείς.

:Απορία:Και γιατί είναι τόσο ακριβή αφού δεν προσφέρει ούτε τα απαραίτητα.

:u55:Να ο λόγος που η χώρα μου έφτασε σε αυτή την κατάσταση. Αγοράσαμε μη αξιόπιστα Γερμανικά.

:(:(Κρίμα........................

Sakis 29-06-2012 15:07

:ye33:
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 714996)
:(Εντάξει μη στενοχωρείσαι είναι λιγάκι ευαίσθητη σε τέτοιες περιπτώσεις…………..

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 714999)
:(Πολλοί την πατάνε. Εντάξει μη το κάνετε θέμα. Είναι λιγάκι ευαίσθητη…………

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 715001)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 715007)
:u56:Να ο λόγος που αργούν μερικοί στη δουλειά.

Ψάχνουν να βρούν γωνιές για την μηχανή.
:Απορία:Μα τόσο πολλή ευαίσθητη. Ειλικρινά δεν το περίμενα. Και όταν πάτε ταξίδι και έχει αέρα η βροχή.
Υπάρχουν και πλοία η τραίνα θα μου πείς.

:Απορία:Και γιατί είναι τόσο ακριβή αφού δεν προσφέρει ούτε τα απαραίτητα.

:u55:Να ο λόγος που η χώρα μου έφτασε σε αυτή την κατάσταση. Αγοράσαμε μη αξιόπιστα Γερμανικά.

:(:(Κρίμα........................

Σαν το πεινασμένο λύκο γυρνάς ατιμούλη.....:D:D:D

Τα φιλιά μου Ναπούλη..:ye33:

napgeo 29-06-2012 15:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Sakis ( 715011)
:ye33:

Σαν το πεινασμένο λύκο γυρνάς ατιμούλη.....:D:D:D

Τα φιλιά μου Ναπούλη..:ye33:

:u56:Δέν το άντεξα φίλε. :u60:Με προκαλούν τι να κάμω ο έρμος..........

KouaksKouaks 29-06-2012 15:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 715001)

Σταματημένη ηταν, δεν κυκλοφορούσε.. όταν τσουλάει δε.. πατάει λιγουλάκι καλά στον δρόμο! :p:D

Πέρα απο την πλάκα, τα υπόλοιπα μηχανάκια που είδα πεσμένα εκείνη την μέρα, πάθανε αρκετά μεγαλύτερη ζημιά, ειδικά κάτι V-Strom/Varadero/Versys φίλων/συναδέλφων,, άστα,, κλαίγανε... εγω οκ, 26 ευρώ μου στοίχισε.. δεν είναι κι άσχημα για πέσιμο μηχανής! :ye02::ye33:

napgeo 29-06-2012 15:44

:u60: Για μένα είναι αδερφέ...........

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:03.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!