![]() |
Απάντηση: ΠΑΤΑΚΙ ΑΝΟΙΚΤΟ..??? ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ..!!!
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Στην δουλειά την βάζω σε ενα μεγάλο ανοιχτό πάρκινγκ, χωρίς σπίτια και πολυκατοικίες τριγύρω, οπότε καταλαβείνεις οτι ο αέρας δεν κόβει πουθενά, κι έρχεται με φόρα!! Εκείνη την μέρα ειδικά, είδα τουλάχιστον 4-5 μηχανές ξαπλωμένες! :( Κι απο τότε, αν δω οτι φυσάει πάρα πολύ, την μηχανή την βάζω πάντα δίπλα σε τοίχο! :ye02: |
Απόσπασμα:
:(Εντάξει μη στενοχωρείσαι είναι λιγάκι ευαίσθητη σε τέτοιες περιπτώσεις………….. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:Απορία:Και απο τον αέρα.:re26: :u55:Παραείναι ευαίσθητη για να κυκλοφορεί στο δρόμο. :(:mad:Κρίμα τόσα € στοιχίζει......................... |
Απόσπασμα:
:u56:Να ο λόγος που αργούν μερικοί στη δουλειά. Ψάχνουν να βρούν γωνιές για την μηχανή. :Απορία:Μα τόσο πολλή ευαίσθητη. Ειλικρινά δεν το περίμενα. Και όταν πάτε ταξίδι και έχει αέρα η βροχή. Υπάρχουν και πλοία η τραίνα θα μου πείς. :Απορία:Και γιατί είναι τόσο ακριβή αφού δεν προσφέρει ούτε τα απαραίτητα. :u55:Να ο λόγος που η χώρα μου έφτασε σε αυτή την κατάσταση. Αγοράσαμε μη αξιόπιστα Γερμανικά. :(:(Κρίμα........................ |
:ye33:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σαν το πεινασμένο λύκο γυρνάς ατιμούλη.....:D:D:D Τα φιλιά μου Ναπούλη..:ye33: |
Απόσπασμα:
:u56:Δέν το άντεξα φίλε. :u60:Με προκαλούν τι να κάμω ο έρμος.......... |
Απόσπασμα:
Σταματημένη ηταν, δεν κυκλοφορούσε.. όταν τσουλάει δε.. πατάει λιγουλάκι καλά στον δρόμο! :p:D Πέρα απο την πλάκα, τα υπόλοιπα μηχανάκια που είδα πεσμένα εκείνη την μέρα, πάθανε αρκετά μεγαλύτερη ζημιά, ειδικά κάτι V-Strom/Varadero/Versys φίλων/συναδέλφων,, άστα,, κλαίγανε... εγω οκ, 26 ευρώ μου στοίχισε.. δεν είναι κι άσχημα για πέσιμο μηχανής! :ye02::ye33: |
:u60: Για μένα είναι αδερφέ...........
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:03. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!