![]() |
Απάντηση: Λάστιχα Michelin Power Road 2 17"/18"
συμφωνώ...οτι ΔΕΝ ειναι η σωστή και ασφαλής ΛΥΣΗ....αλλά συμβιβασμός....
αυτα τα 2 λάστιχα ειναι ολη κι ολη η επαφη μας με την άσφαλτο..... απο κει και πέρα θα ηταν καλό να μην με κατηγορείτε εμέσως οτι πάω να ΣΚΟΤΩΣΩ και κανένα.....γιατι ετσι με κάνετε και αισθάνομαι! αν ειναι ετσι καλύτερα να ΣΒΗΣΤΕΙ η αγγελία μου απο τους mod! |
και αν ρίξετε μια ματια στο δρομο θα δειτε ΠΟΛΑΑΑΑ μηχανάκια με σαπούνι λάστιχα....οντως φαγωμένα χωρις καν αυλακώσεις....
ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ μεν...αλλά υπαρκτό φαινόμενο δε.....ΔΥΣΤΥΧΩΣ!! |
ψυχραιμια παιδια ψυχραμια ενα εγω καταλαβα οτι κανενας δεν ειχε καμια καμια κακια προθεση
οκ τα λαστιχα μπορει να μην ειναι τοσο καλα αλλα και αυτος που θα τα παρει εις γνωση του ειναι η κατασταση τους και θα κινηθει αναλογα και οσον αφορα την χρηση τους αλλα και την τιμη τους και επειτα ας μην πεταμε και τα παντα τοσο ευκολα:ye33: |
Παιδιά καλημέρα χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον και χωρίς να ξέρω τις ανάγκες του κάθε ενός στο Χαρίζεται δίνω τα λάστιχα μου όπου είναι σε καλή κατάσταση ειδικά το πίσω για κάποιον που μπορεί την συγκεκριμένη στιγμή να δυσκολεύεται να αγοράσει καινούργια. :ye33:
|
Απόσπασμα:
μπραβο αδερφε.......... :ye02: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Φίλε μπερδεύτηκες......ΑΛΛΟΣ πουλάει και ΑΛΛΟΣ χαρίζει:ye33: ή μπερδευτικα εγώ:rolleyes::rolleyes: |
Απόσπασμα:
οσο για τον αλλο παραπανω δεν ασχολουμαι καν να απαντησω :hmmm: |
Απόσπασμα:
Αν κάποιος δεν έχει χρήματα να αλλάξει λάστιχα, καλύτερα να πάρει το λεοφωρείο για ένα μήνα, παρά να διακινδυνέψει την ζωή του. Εδώ δεν μιλάμε για βαλίτσες, σακίδια, ανεμοθώρακες και αξεσουάρ. Μιλάμε για την ασφάλεια της μηχανής και του ατόμου. Αν πάλι νομίζεις ότι έκραξα και προσέβαλα επειδή συμφώνησα με μια διαφορετική άποψη, με συγχωρείς. |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:08. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!