GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Φροντίδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=27)
-   -   αερας στα λαστιχακια.... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=3303)

xenos 13-06-2009 01:38

Απάντηση: αερας στα λαστιχακια....

δηλ. απο 2,5 σε 2.9 κ παγωμενα λαστιχα!!...μετα οταν ζεσταθουν ποσο θα φτασουν ??...εχει τοσο μεγαλη ανοχη το λαστιχο?..το βλεπω λιγο ..to much!!:D:D:D:D

EOD-K9 13-06-2009 01:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xenos ( 39767)
δηλ. απο 2,5 σε 2.9 κ παγωμενα λαστιχα!!...μετα οταν ζεσταθουν ποσο θα φτασουν ??...εχει τοσο μεγαλη ανοχη το λαστιχο?..το βλεπω λιγο ..to much!!:D:D:D:D

και βέβαια έχει αντοχές και αυτά δεν τα έβγαλα από την κούτρα μου τα γραφει η μαμα :)

Αν εσύ Φοβάσαι την διαφορά μετά το ζέσταμα βάλε άζωτο ;)

xenos 13-06-2009 13:27

το ξερω οτι το γραφει κ η μαμα..εχω διαβαση το βιβλιαρακη..απλα η μαμα γραφει οτι γραφει παντα για ιδανικες συνθηκες!!!!!...σε τι δοκιμες εγιναν οι μετρησης για τα λαστιχα κ για ποσο καιρο??...δηλ.η μαμα εβαλε ενα λαστιχο πισω κ το κρατησε για να κανει χλμ.οπως κανουμε εμεις??..η" απλα εβαλε το λαστιχο εκανε την δοκιμη κ εβγαλε αποτελεσμα????...θελω να πω..οτι ενα λαστιχο δεν νομιζω να εχει την ιδια ανοχη οταν εχει 0 χλμ κ οταν εχει κανει οσα χλμ το κραταμε εμεις!!!..για αυτο ειμαι λιγο επιφιλακτικος!!:D:D:D:D

danaos 13-06-2009 18:38

οτι γραφει το manual δεν ειναι τυχαιο! Κατι ξερουν. Το ερωτημα ειναι αν το διαβάζουμε.....

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 14-06-2009 12:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xenos ( 39867)
το ξερω οτι το γραφει κ η μαμα..εχω διαβαση το βιβλιαρακη..απλα η μαμα γραφει οτι γραφει παντα για ιδανικες συνθηκες!!!!!...σε τι δοκιμες εγιναν οι μετρησης για τα λαστιχα κ για ποσο καιρο??...δηλ.η μαμα εβαλε ενα λαστιχο πισω κ το κρατησε για να κανει χλμ.οπως κανουμε εμεις??..η" απλα εβαλε το λαστιχο εκανε την δοκιμη κ εβγαλε αποτελεσμα????...θελω να πω..οτι ενα λαστιχο δεν νομιζω να εχει την ιδια ανοχη οταν εχει 0 χλμ κ οταν εχει κανει οσα χλμ το κραταμε εμεις!!!..για αυτο ειμαι λιγο επιφιλακτικος!!:D:D:D:D

Όλες οι μετρήσεις, στατιστικές, συμβουλές κ προτεινόμενοι χρόνοι/χιλιόμετρα από τις εταιρίες,

ακόμη κ οι πιέσεις ελαστικών,

υπολογίζονται με τον μέσο όρο,

μιας μέσης χρήσης,

για ένα μέσο αναβάτη .......

.

xenos 14-06-2009 15:03

δηλαδή??:D:D:D:D

psyxanwmalos 14-06-2009 17:22

ευκολο ρε συ:
πιέση ελαστικών = μ.ο. μιας μέσης χρήσης ΕΠΙ μέσο αναβάτη ΔΙΑ αλγοριθμο τυπου μηχανης ΠΛΗΝ συνημιτονο καιρικων συνθηκων....

τα υπολογιζιεσ αυτα καθε φορα πριν καβαλησεις την μηχανη και εφυγες!!!!
απλη μεθοδο εφαρμογης πυθαγορειου θεωρηματος...

:sm7: :sm7: :sm7:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 14-06-2009 21:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από psyxanwmalos ( 40120)
ευκολο ρε συ:
πιέση ελαστικών = μ.ο. μιας μέσης χρήσης ΕΠΙ μέσο αναβάτη ΔΙΑ αλγοριθμο τυπου μηχανης ΠΛΗΝ συνημιτονο καιρικων συνθηκων....

τα υπολογιζιεσ αυτα καθε φορα πριν καβαλησεις την μηχανη και εφυγες!!!!
απλη μεθοδο εφαρμογης πυθαγορειου θεωρηματος...

:sm7: :sm7: :sm7:

...γειά σου ρε ψυχανώμαλε ....παιχταράααααα ...:D:D:D

psyxanwmalos 14-06-2009 22:07

thanx nick!!!! :p

xenos 15-06-2009 00:49

τώρα το κατάλαβα!!..απλα ελληνικά!....δεν το γράφατε απο την αρχή!!!!:D:D:D:D

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:50.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!