GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Ένοπλη συμπλοκή ληστή οπλισμένου με καλάσνικοφ με αστυνομικούς της ΖΗΤ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=33394)

ortho 26-07-2012 21:50

Απάντηση: Ένοπλη συμπλοκή ληστή οπλισμένου με καλάσνικοφ με αστυνομικο

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 730982)
Γνωριζω οτι δεχτηκαν τα συνγχαρητηρια απο τους εκπαιδευτες της ΓΑΔΑ για τον τροπο που χειρηστηκαν την ολη κατασταση.

Μπα! πως το έπαθαν οι γαλονάδες;!

frits 26-07-2012 22:50

Εγώ πάντως έχω μία απορία,

πως γίνεται να διαφύγεις με κλεμμένο αυτοκίνητο από την Κυψέλη ενώ προηγουμένως έχεις ρίξει κατά ριπάς σε αστυνομικούς...:Απορία:

KRASOPATERAS 27-07-2012 00:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 730891)
Καλό κουράγιο στα παλληκάρια
που παίζουν τη ζωή τους καθημερινά
για πενταροδεκάρες !

Sent by Arkas via Tapatalk !

+1200:re25:

jarhead 27-07-2012 01:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 731112)

πως γίνεται να διαφύγεις με κλεμμένο αυτοκίνητο από την Κυψέλη ενώ προηγουμένως έχεις ρίξει κατά ριπάς σε αστυνομικούς...:Απορία:

Γινεται...μεινε συντονισμενος και θα δεις σε λιγες μερες!!!:ye33:

jarhead 27-07-2012 01:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 731070)
Μπα! πως το έπαθαν οι γαλονάδες;!

Δεν καταλαβες....οι της εκπαιδευσης του δωσαν συνγχαρητηρια....Ο Δκτης του ουτε που τον πηρε τηλ να δει αν ειναι καλα...Τους ειπαν μονο αν θελουν να μιλησουν με κανενα ψυχολογο και παπαριες....

J-P-HELLAS 28-07-2012 22:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 731176)
Γινεται...μεινε συντονισμενος και θα δεις σε λιγες μερες!!!:ye33:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 731112)

μονο σε περιπτωση περαιτερω παρακολουθησης,
δεν νομιζω σε καμμια αλλη περιπτωση να ξεφυγει καποιος, ειδικα με αμαξι

mistos 29-07-2012 11:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 730879)
Το θεμα ειναι οτι τους περιμενε ανετος στην γωνια και μολις τους αντιληφθηκε αρχισαν τα οργανα....Αυτα...τα συμπερασματα δικα σας!!!

Σαν να έχει δράκο το παραμύθι μου ακούγεται:sm3:
Ο ληστής τους περίμενε. Αντί να κοιτάξει να την κοπανήσει όσο πιο γρήγορα μπορούσε:confused::confused::confused:
Α ξέχασα.Και άνετος μάλιστα.Λες και ήξερε ποιοί θα έρθουν και ήθελε να τους καθαρίσει. (λες να του είχαν δώσει καμιά κλήση για κράνος οι συγκεκριμένοι και τους την έστησε;;;;):wha13::wha13::wha13:

jarhead 29-07-2012 13:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mistos ( 732344)
Ο ληστής τους περίμενε. Αντί να κοιτάξει να την κοπανήσει όσο πιο γρήγορα μπορούσε:confused::confused::confused:
Α ξέχασα.Και άνετος μάλιστα.Λες και ήξερε ποιοί θα έρθουν και ήθελε να τους καθαρίσει. (λες να του είχαν δώσει καμιά κλήση για κράνος οι συγκεκριμένοι και τους την έστησε;;;;):wha13::wha13::wha13:

Mαλλον δεν καταλαβες πως το εθεσα, αλλα τελος παντων...Οπως προειπα τα συμπερασματα δικα σας.

geolag 29-07-2012 14:25

Αυτο που θα ήθελα να πω είναι ότι οι αστυνομικοι γενικά δουλεύουν με κάποιον τροπο βάση της εκπαίδευσης που έχουν κάνει. Επομένως ας μην σχολιάζουμε με ειρωνία τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν την δουλεια τους με τα λιγότερα μέσα που τους παρέχει το κράτος και πάνω απο όλα βάζουν σε κίνδυνο τη ζωής τους υπέρ της προστασίας όλων μας. επομένως σχόλια του τύπου τους περίμεναν στη γωνία γιατι τους έγραψαν πριν είναι για μένα απαράδεκτα. Αν είμασταν εσείς στη θέση των αστυνομικών τη συγκεκριμένη στιγμή νομίζω θα κάνατε το ίδιο. Δηλαδή θα είχατε πάνω απο όλα την προστασία του κόσμου.

mistos 29-07-2012 14:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mistos ( 732344)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από geolag ( 732375)
ας μην σχολιάζουμε με ειρωνία τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν την δουλεια τους με τα λιγότερα μέσα που τους παρέχει το κράτος και πάνω απο όλα βάζουν σε κίνδυνο τη ζωής τους υπέρ της προστασίας όλων μας..

Γράφω πουθενά για τους αστυνομικούς τους οποιους τους σέβομαι και τους τιμώ;;;;;;
Για τον ληστή μιλάω οτι δήθεν τους περίμενε κρυμένος στην γωνία και μάλιστα ΑΝΕΤΟΣ.
Αλλά αν πάλι κατάλαβα λάθος, όπως λέει το παλικάρι παραπάνω, ζητάω συγνώμη. Αν μπορεί ας διευκρινήσει.Αν όχι, ολα :ye35:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:22.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!