![]() |
Απάντηση: Ναι,καλοκαιρακι ειναι..Αλλα,μπουφαν και παντελονι μηχανης πα
Εγώ είμαι της άποψης, όταν έχει αφόρητη ζέστη, απλά να παίρνω το αυτοκίνητο!
Πολύ καλό ποστ! Αφυπνιστικό! :ye02: |
Πριν περίπου ένα μήνα γυρνούσα από Χαλκιδική και ντυμένοι προβλεπόμενα ήταν ΜΟΝΟ ΕΝΑ ζευγάρι!!!!!!!!!!!:eek::eek:Όλοι οι υπόλοιποι τα γνωστά δυστυχώς (σαγιονάρα-σορτσάκι-μπλουζάκι).:u59::u59:Πολύ καλό το θέμα που ανέβασες γιατί καλό είναι κάποια πράγματα να λέγονται ξανά και ξανά:ye02:
|
Καλοκαίρι του '07 , κάπου στις στροφές για Μέτσοβο φεύγω από τον δρόμο με κοντά στα 60χλμ/ώρα και "σκάω" σε οργωμένο χωράφι. Εξοπλισμός κράνος, δερμάτινο μπουφάν, τζιν μοτοσυκλέτας, μποτα, γάντι. Αποτέλεσμα της πτώσης εξάρθρωση αγκώνα και μόνο !!!! http://img51.imageshack.us/img51/7351/dsc00433vi.jpg "ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ, ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ" Καλό είναι να ανεβαίνουν τέτοια θέματα προς υπενθύμιση και συμμόρφωση όλων μας ;). |
:re25: για το θεμα....:ye31:
|
:re25:
Μπράβο για το θέμα! Όλα είναι πολύ σωστά, το ΠΣΚ που έκανα μια βόλτα από Σχηματάρι – Καρπενήσι – Γιάννενα – Μέτσοβο και πίσω, αισθανόμουν σαν την μύγα μέσα στο γάλα που ήμουν ντυμένος. Ούτε ο 1/25 δεν ήταν στον δρόμο σωστά ντυμένος….. Να μπαίνουν συχνότερα τέτοια θέματα να ξυπνά η ανησυχία μέσα μας σε όλους. :re21: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:34. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!