GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Ανασφάλιστα Ι.Χ.: Πώς να γλυτώσετε πρόστιμα και ποινές που... έρχονται (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=33809)

bil69 14-08-2012 20:08

Απάντηση: Ανασφάλιστα Ι.Χ.: Πώς να γλυτώσετε πρόστιμα και ποινές που..

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaska ( 740679)
Φούτσες λέω εγώ, σιγά μην τους νοιάζει αν υπάρχουν ανασφάλιστα, να μαζέψουν χρήμα τα φιλαράκια τους οι ασφαλιστρηκές και οι τράπεζες θέλουν. Εγώ εκτός από τη χοντρή έχω 2 ακόμα χωμάτινα (DR650 IT 490) που τα βγάζω στο βουνό ή σε χωμάτινες διαδρομές όποτε έχω χρόνο και παρεάκι καλό. Πριν βγω όμως φροντίζω να είναι ασφαλισμένα έστω και για το ελάχιστο (1 μήνας). Γιατί ντε και καλά είμαι παράνομος και πρέπει να πληρώσω πρόστιμο???? Πιάσε με κύριε στον δρόμο ανασφάλιστο και κόψε μου τον κwλο, αλλά όχι έτσι, επειδή και καλά είμαι εν δυνάμει παραβάτης. Που πήγε το τεκμήριο της αθωότητας??? Και ο χασάπης που κρατάει όλη την ημέρα μια χατζάρα ναααα με το συμπάθιο, είναι εν δυνάμει εγκληματίας???

Άρε κλωτσιές που πάνε χαμένες.....

:re25::re25::re25:

Arkas 14-08-2012 21:24

Kατά βάση,
συμφωνώ με τους προλαλήσαντες !

Μια ευχή μόνον κάνω :

Σε κανένα μας,
να μην τύχει ποτέ ατύχημα,
όπου ο υπαίτιος θα είναι ανασφάλιστος ... ;)

ckk 14-08-2012 21:28

Σε περίπτωση που το 'θύμα' είναι ανασφάλιστος, τί γίνεται?

vaska 14-08-2012 21:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 740748)
Σε περίπτωση που το 'θύμα' είναι ανασφάλιστος, τί γίνεται?

Σοδομισμός άνευ σιέλου και στις 2 περιπτώσεις, αλλά Δημήτρη νομίζω ότι όλες οι ασφαλιστρηκές πια σε καλύπτουν σε περίπτωση που είσαι θύμα ανασφάλιστου οχήματος.

ckk 14-08-2012 21:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaska ( 740749)
Σοδομισμός άνευ σιέλου και στις 2 περιπτώσεις, αλλά Δημήτρη νομίζω ότι όλες οι ασφαλιστρηκές πια σε καλύπτουν σε περίπτωση που είσαι θύμα ανασφάλιστου οχήματος.

Αποζημιώνεσαι?

Άλλες επιπτώσεις υπάρχουν, σε περίπτωση που δεν εμπλακεί τροχαία?

vaska 14-08-2012 21:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 740752)
Αποζημιώνεσαι?

Άλλες επιπτώσεις υπάρχουν, σε περίπτωση που δεν εμπλακεί τροχαία?

Κοίτα δεν μου έχει τύχει, αλλά με την λογική των ασφ. ετ. δηλ όπου μπορούμε να το αποφύγουμε ας το αποφύγουμε, θεωρώ σίγουρο ότι θα σου ζητηθεί το ασφ. συμβόλαιο, οπότε αν δεν το έχεις την έκατσες την βάρκα. Αν εμπλακεί και η τροχαία το θέμα πάει και στο ποινικό δικαστήριο γιατί το να κυκλοφορείς ανασφάλιστο όχημα είναι ποινικό αδίκημα.

ckk 15-08-2012 00:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaska ( 740757)
Κοίτα δεν μου έχει τύχει, αλλά με την λογική των ασφ. ετ. δηλ όπου μπορούμε να το αποφύγουμε ας το αποφύγουμε, θεωρώ σίγουρο ότι θα σου ζητηθεί το ασφ. συμβόλαιο, οπότε αν δεν το έχεις την έκατσες την βάρκα. Αν εμπλακεί και η τροχαία το θέμα πάει και στο ποινικό δικαστήριο γιατί το να κυκλοφορείς ανασφάλιστο όχημα είναι ποινικό αδίκημα.

Ίσως να μην το έγραψα εγώ καλά...

Αν σε τρακάρει ασφαλισμένος και είσαι εσύ ο ανασφάλιστος, αποζημιώνεσαι?

forester 15-08-2012 00:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 740836)

Οχι βεβαια! Αφου δεν επρεπε καν να κυκλοφορεις, ως ανασφαλιστος. Ειναι σαν να μην εχεις διπλωμα....

Send by Forester via iPhone using Tapatalk

ckk 16-08-2012 10:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 740665)

Άλα... ........................................................................

Για να γίνουν όλα αυτά, πρέπει να λειτουργούν τα συστήματα, να δουλέψουν οι επιτροπές, να συνεργαστεί αγαστά το υπουργείο με την ένωση ασφαλειών, να δουλέψει σωστά το ΚΕΠΥΟ, να εφαρμοσθεί το μέτρο για πάντα και όχι για τον πρώτο μήνα και για όλα τα ανωτέρω δεν ἐχω δει κάπου ταμπέλα που να γράφει Ελβετία. :p

Από πέρσι τον Απρίλιο θα 'έπιαναν' όλα τα αυτοκίνητα, που δεν είχαν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας ;) :lo20: :sm2:

:lo01:

Καταργούνται τα τεκμήρια διαβίωσης, θεσπίζεται νέο σύστημα εξόφλησης των τελών κυκλοφορίας αλλά και των ληξιπρόθεσμων χρεών στις εφορίες, «ανατρέπονται» οι αποδείξεις, μειώνονται οι φόροι μεταβίβασης, έρχεται νέο, «φιλικότερο» ποινολόγιο με λογικά πρόστιμα και τόκους από το 2013 (άρα 40 χρόνια ως τώρα ήταν παράλογα) κλπ κλπ.

:lo13:

ping 16-08-2012 10:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 740836)

Με το νέο σύστημα(διορθώστεμε αν κάνω λάθος), αποζημιώνεσαι από την δική σου ασφάλεια και τα βρίσκουν μετά μεταξύ τους. Αν είσαι ανασφάλιστος ποιός θα σε αποζημιώσει;;;;;;;;;;;;:confused:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:53.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!