GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Χρήσιμα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=47)
-   -   Πλαστά χαρτονομίσματα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=34185)

Sakis 03-09-2012 14:34

Απάντηση: Πλαστά χαρτονομίσματα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 751091)
επειδή η πληροφορία είναι σαφώς "ευαίσθητη" και δεν επιβεβαιώνεται από κανέναν, απλά τη παραθέτω....

καλός φίλος, υπάλληλος μεγάλης ιδιωτικής τράπεζας μου έλεγε πριν 4-5 χρόνια ότι όταν τα "έτρωγαν" από πελάτη, τα πάσαραν χαλαρά και τμηματικά στα ΑΤΜ τους...όποιος ψώνιζε απέναντι και ερχόταν αμέσως πίσω, του το άλλαζαν αμέσως, οι υπόλοιποι ??? χμμμμ
(υπήρχε άτυπη οδηγία αλλά και ο υπάλληλος ήταν εξίσου εκτεθειμένος που δεν το έλεγξε, άρα υπόλογος στον εργοδότη του)
δεν είχε λόγο να μου πει ψέμματα και δεν γνωρίζω αν η πρακτική αυτή συνεχίζεται στις μέρες μου.....:cool:

Δεν ξέρω για πια Τράπεζα μιλάς, αλλά αν ισχύουν αυτά που μας καταθέτεις, είναι απαράδεκτες, προσωπικές τακτικές υπαλλήλων Τραπεζών.
Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν τέτοιες οδηγίες έστω και άτυπες

264George 03-09-2012 15:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από asotosios ( 750647)
Καλο ήταν να την καλέσουν γιατι τώρα...θα το πλασαρουν σε κάποιον ανυποψίαστο καταναλωτή...όπως έγινε στην περίπτωση της συζύγου σου...!!!
Πχ σε εμένα απο ΑΤΜ μου βγήκε πλαστό 50ρικο πριν κανένα χρόνο κα μπήκα μέσα όταν μου το έδωσε πίσω περιπτερας και έγινε πανικός...& την αστυνομία την κάλεσα εγω...!!!:mad:

. . .

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από klagenfurt ( 750666)
ειστε σιγουροι οτι απο ΑΤΜ, παιρνεις πλαστο χαρτονομισμα ?

ρωταω, επειδη εγω ηξερα οτι δεν δινει πλαστο το ΑΤΜ και οταν φευγω για ταξιδι, προσεχω τα χαρτονομισματα να ειναι ολα απο ΑΤΜ...

δύσκολα από ΑΤΜ πλαστό...
τα χαρτονομίσματα τους έρχονται ελεγμένα από ειδική χρηματαποστολή η οποία και τα ΄φορτώνει':cool:

klagenfurt 03-09-2012 15:56

φαντασου να σε πιασουν στο εξωτερικο με πλαστο που εχεις παρει απο ΑΤΜ...,

μια φορα στην Βαρκελωνη με τον γιο μου επεσα σε ενα σαντουιτσαδικο, που ελεγχαν ενα πενηνταρικο μου πολυ αγριεμενοι
και μετα απο πολους ελεγχους το πηραν...
εγω βεβαια ημουν ανετος , επειδη το ειχα παρει απο ΑΤΜ...
που ναξερα...?

vaska 03-09-2012 19:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από 264George ( 751127)
. . .

δύσκολα από ΑΤΜ πλαστό...
τα χαρτονομίσματα τους έρχονται ελεγμένα από ειδική χρηματαποστολή η οποία και τα ΄φορτώνει':cool:

Τα χαρτονομίσματα που φορτώνουν τα ΑΤΜ, αν αυτά είναι στην Τράπεζα τα φορτώνουν οι υπάλληλοι που δουλεύουν μέσα στην τράπεζα. Έχω τύχει πάμπολλες φορές μπροστά στη διαδικασία και σε διαφορετικές τράπεζες.

taksidiotis 03-09-2012 19:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από klagenfurt ( 750666)
ειστε σιγουροι οτι απο ΑΤΜ, παιρνεις πλαστο χαρτονομισμα ?

ρωταω, επειδη εγω ηξερα οτι δεν δινει πλαστο το ΑΤΜ και οταν φευγω για ταξιδι, προσεχω τα χαρτονομισματα να ειναι ολα απο ΑΤΜ...

Το ATM δεν παίρνει,ο courier ναι:rolleyes:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:19.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!