GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Μου τη δίνει που ..... (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=52)
-   -   Μας φέρονται όπως δεν θα θέλανε να τους φερθούμε (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=34283)

ckk 06-09-2012 09:57

Απάντηση: Μας φέρονται όπως δεν θα θέλανε να τους φερθούμε

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από asotosios ( 752837)
περα απο την ατακα του τυπου περι επομενης φορας και αλλες μεγαλοστομιες...και το γεγονος οτι σε εκλεισε ενω λες οτι σε ειχε δει...απαραδεκτες...

Είτε με αυτοκίνητο, είτε με μηχανή είτε με ποδήλατο, προσπαθώ πάντα να κοιτάω τον καθρέφτη αυτού που προσπερνάω.

πιστευω ομως οτι τα ποδηλατα δεν πρεπει να μπαινουν σε δρομους οπως Κηφισιας... (οχι δεν οδηγω TDM:D)

πριν κανενα 3μηνο πετυχα ποδηλατη, να κανει ποδηλατο πανω στην Εθνικη στο υψος παλιας Ρενο, και να προσπαθουμε ολοι να τον αποφυγουμε και να κινδυνευουν με ατυχημα γιατι ο αλλος αποφασησε να κανει ποδηλατο στην Εθνικη, αυτο δεν πρεπει να γινεται...νομιζω οτι καποιες φορες οι απειροι τουλαχιστον ποδηλατες χανουν το μετρο...

καλο θα ειναι οι ποδηλατες (και εγω κανω ποδηλατο) να περνουμε δρομους μικροτερης κυκλοφοριας αλλωστε θα κινυνευουμε οι ιδιοι και οι αλλοι πολυ λιγοτερο...

Πέρα από το ότι δεν απαγορεύεται, δεν βλέπω κανένα λόγο γιατί να μην πάω στην Κηφισίας. Πχ για να πάω στο χασάπικο, θα πρέπει να αφήνω το ποδήλατό μου σε κάποιο παράλληλο της κυρίας οδού? Ή να το κουβαλάω μαζί μου με τα πόδια?

Δεν είναι έτσι.

Άλλωστε και οι ποδηλατόδρομοι, κατειλημμένοι είναι από άλλα αυτοκίνητα, που παρκάρουν επάνω σε αυτούς. Ουστ βρωμιάρηδες Εκαλιώτες, καλά κάνουν και θέλουν να σας κάψουν...

μερικοί από εδώ μέσα... γειά σου ρε ΓιωργάραP. :)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Δήμος ( 752838)
Χαρά στο κουράγιο σου γείτονα που έκατσες και έπιασες κουβέντα με τον γιαπωνέζο. Αλλά ότι θα κάνεις μετά και εσύ τον κινέζο και θα τον πατήσεις, κρίμα δεν είναι...για τους πίσω που θα πέσουν πάνω του μετά;;; Χαχαχα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν θα τον πατήσω. Θα φρενάρω μπροστά του. Ξέρει αυτός…

Θα πέσει επάνω μου. Δεν είναι ο μόνος. :ye33:

Έτσι κάνουν όλοι αυτοί. :sm7:

asotosios 06-09-2012 10:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 752845)
Πέρα από το ότι δεν απαγορεύεται, δεν βλέπω κανένα λόγο γιατί να μην πάω στην Κηφισίας. Πχ για να πάω στο χασάπικο, θα πρέπει να αφήνω το ποδήλατό μου σε κάποιο παράλληλο της κυρίας οδού? Ή να το κουβαλάω μαζί μου με τα πόδια?

Δεν είναι έτσι.

Άλλωστε και οι ποδηλατόδρομοι, κατειλημμένοι είναι από άλλα αυτοκίνητα, που παρκάρουν επάνω σε αυτούς.

δεν ξερω αν ειναι παρανομο η οχι...αν δεν ειναι εχεις καθε δικαιωμα να βρισκεσαι εκει...το οτι ομως δεν ειναι παρανομο ισως συμβαινει μιας και δεν εχει προβλεφθει απο τον νομο...

με την ιδια λογικη και εγω θελω να παρω το 50αρι μου και να παω Θεσαλλονικη απο την Εθνικη...τοτε και εγω κινδυνευω αλλα και οι υπολοιποι στον δρομο μιας και δεν θα μπορω να παω πουθενα πανω απο 60..

το θεμα παρκαρισμα ποδηλατοδρομοι, ραμπες για διευκολυνση αναπηρικων αμαξιδιων θεσεις αναπηρικες....ειναι μεγααααααααααααααααλο...και δυστηχως δεν βλεπω να μπορει να λυθει χωρις να πεσει βουρδουλας...!!!

Gasgs 06-09-2012 12:56

Ωραία μας τα λες ρε φίλε αλλά γιατι σήμερα ήσουν στον ίδιο δρόμο με το GS ΞΕΚΡΑΝΩΤΟΣ ; για να σε γνωρίσει αυτός με το TDM ; :D:D:D:D

vasorfa 06-09-2012 13:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gasgs ( 752907)
Ωραία μας τα λες ρε φίλε αλλά γιατι σήμερα ήσουν στον ίδιο δρόμο με το GS ΞΕΚΡΑΝΩΤΟΣ ; για να σε γνωρίσει αυτός με το TDM ; :D:D:D:D

:sm3::sm3::sm3::eek::eek::eek::eek::eek::sm3::sm3::sm3:

NLS 06-09-2012 13:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 752668)
Άλλος ένας που δεν πρόκειται να πάρει ποτέ GS...

Ευτυχώς. Ξέρετε την άποψη μου. Όσο λιγότεροι τόσο καλύτερα. Πόσο μάλλον όσο λιγότεροι ηλίθιοι.

napgeo 06-09-2012 14:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 752923)
Ευτυχώς. Ξέρετε την άποψη μου. Όσο λιγότεροι τόσο καλύτερα. Πόσο μάλλον όσο λιγότεροι ηλίθιοι.

Μπά καλώς ήρθες. Θέλεις να τα ακούσεις βλέπω. Ξέρεις τι λέμε στην Πρέβεζα για δαύτους!!!!!!!!!!!!!!!

NLS 06-09-2012 14:54

Α δεν ξέρω, δεν με αφορά. :)

Ξέρεις όμως τι λέω εγώ για την Πρέβεζα. :sm7:

(εντάξει δεν δικαιούμαι έχω χρόνια να πάω)

ckk 06-09-2012 17:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από asotosios ( 752848)
δεν ξερω αν ειναι παρανομο η οχι...αν δεν ειναι εχεις καθε δικαιωμα να βρισκεσαι εκει...το οτι ομως δεν ειναι παρανομο ισως συμβαινει μιας και δεν εχει προβλεφθει απο τον νομο...

με την ιδια λογικη και εγω θελω να παρω το 50αρι μου και να παω Θεσαλλονικη απο την Εθνικη...τοτε και εγω κινδυνευω αλλα και οι υπολοιποι στον δρομο μιας και δεν θα μπορω να παω πουθενα πανω απο 60..

το θεμα παρκαρισμα ποδηλατοδρομοι, ραμπες για διευκολυνση αναπηρικων αμαξιδιων θεσεις αναπηρικες....ειναι μεγααααααααααααααααλο...και δυστηχως δεν βλεπω να μπορει να λυθει χωρις να πεσει βουρδουλας...!!!

Απαγορεύεται παπί στον Αυτοκινητόδρομο, λόγω κυβικών. Ας μας τα πούνε οι Τροχαίοι της παρέας...

Απόσπασμα:

Για να ξέρει ποιός τον πάτησε...

:hi50: κάρφαρε... :p Τί φτιάνς?

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 752923)

Κι αυτό σωστό. :ye31:

asotosios 06-09-2012 17:31

Αρχική Δημοσίευση από asotosios http://www.gsforum.gr/images/buttons/viewpost.gif

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 753120)
Απαγορεύεται παπί στον Αυτοκινητόδρομο, λόγω κυβικών. Ας μας τα πούνε οι Τροχαίοι της παρέας...

Στο άρθρο 29, παράγραφος 1 του ΚΟΚ λέει ότι απαγορεύεται η είσοδος σε αυτοκινητόδρομους, οδούς ταχείας κυκλοφορίας και σήραγγες σε όσα οχήματα δεν μπορούν να αναπτύξουν ταχύτητα μεγαλύτερη από 50χλμ/ώρα σε οριζόντια οδό...

commander 06-09-2012 17:32

Απόσπασμα:

ναι αλλα για αυτό από επάνω που μας λέει ο συντοπίτης,τη έχεις να πεις..?????:rolleyes:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:12.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!